Tüp Bebek hak.merak edilenleri sor!?

Minokk

Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin..
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
441
462
33
36
Kizceler ben suan transfer oldum ve evde dinlenmekteyim ve eger tup bebek surecine girecek arkadaslarimiz bicare sekilde forumlarda sorularina cevap ariyorsa ( zamaninda bizimki gibi :) onlara yanit olalim tabiki tecrubelerimizle yasanmisliklarla :) yoksa dr degiliz ama sıkıntıda olanin halinden en iyi o yoldan gecip parcalanmislar anlar gelin aklinizdakilere yanit olalimmmm :halay:

Haydi buyrun :)

kimsecikler yok galibaaaaa :KK3:

merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim ben bugün başlayalı 7. günüm adetin 2. günü başladım pazartesi 10. gün 3. kontrolüm var merak ettiğim 3. gün embriyosu deniyor ya alınan günde sayılıyor mu transfer edilen gün 4. gün mü oluyor heyecanlıyım ilk denemem inşallah son olur mutlu son :KK200:

Slm canim transfer edilen gun sayilmiyor :) benim sonuc negatif cikti ama bekliyodum zaten
Ikinci transfer icin tedaviye basladim dondurulmus emb vardi 4 tane suan vitamin ilaclari iciyorum muhtemelen 15 mayis gibi 2.transferim olacak insallah :)

inşallah tutar Allah nasip etsin bu sefer, neden negatifi bekliyordunuz
Cunku trans 2. Gunu dustum totomun uzerine sert bisekilde bide kabiz oldum baya zorladim kendimi ama asil sebebi tabiki Rabbim suan uygun görmediği icin bunlar bahane olabilir ancak kismet olursa bakalim ins 2.si tutar
Seninkide hayirlisiyla tutar ins canim stresten uzak dur en onemlisi o

Cunku trans 2. Gunu dustum totomun uzerine sert bisekilde bide kabiz oldum baya zorladim kendimi ama asil sebebi tabiki Rabbim suan uygun görmediği icin bunlar bahane olabilir ancak kismet olursa bakalim ins 2.si tutar
Seninkide hayirlisiyla tutar ins canim stresten uzak dur en onemlisi o
evet çok haklısın Allah verirse nimet vermesse hikmet Rabbim bilir hakkımızda hayırlısı olsun

Selam kızlar benimde 8 mayısda koyuldu embriyom bugün hafif hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor doktoruma yazdım sabah yerleşme kanamasıdır dedi meraklanma ama adetimede 5gün var o zman test yapalım dedi yarınn. Sizinde acaba böle olan oldumu şimdiden teşekkür ederşm☺️

Canım başka şehler için gittiğim hastanede şöyle böyle derken yapılan testler falan sonucunda dün çare tüp bebek dediler ilk şokumu yaşadım ama süreç nedir beni neler bekliyor hiç bir fikrim yok burda aynı süreci geçirmiş arkadaşlardan fikir alayım deidm 😣

Selam kızlar benimde 8 mayısda koyuldu embriyom bugün hafif hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor doktoruma yazdım sabah yerleşme kanamasıdır dedi meraklanma ama adetimede 5gün var o zman test yapalım dedi yarınn. Sizinde acaba böle olan oldumu şimdiden teşekkür ederşm☺
Evet cook buyuk ihtimalle yerlesme kanamasidir ayy bizede yaz sonucunuu 🤲

Selam kızlar benimde 8 mayısda koyuldu embriyom bugün hafif hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor doktoruma yazdım sabah yerleşme kanamasıdır dedi meraklanma ama adetimede 5gün var o zman test yapalım dedi yarınn. Sizinde acaba böle olan oldumu şimdiden teşekkür ederşm☺
Ay hadi inşallah

Canım başka şehler için gittiğim hastanede şöyle böyle derken yapılan testler falan sonucunda dün çare tüp bebek dediler ilk şokumu yaşadım ama süreç nedir beni neler bekliyor hiç bir fikrim yok burda aynı süreci geçirmiş arkadaşlardan fikir alayım deidm 😣
Canim oncelikle gecmis olsun Allah en kisa surede sana ve hepimize annelik duygusunu tatdirsin insallah oncelikle iyi bir tup bebek bebek merkezinde iyi bir dr bul sonra yumurtalarinin toplanma asamasina gelmesi icin karindan yapilan igne ve ilac verecek dr yaklasik 2 hafta sonra seni bayiltacaklar ve yumurtalarin toplanacak sonrada esinden alinan sperm ile birlestirilip dollendirilecek ve rahmine transfer edilecek sonrada bizim gibi 12 gunluk gecmeyen gun sayacaksin en heyecanli kismi bu 12.gun sonunda kan vereceksin ve sonucunu ogreneceksin 😊

Canim oncelikle gecmis olsun Allah en kisa surede sana ve hepimize annelik duygusunu tatdirsin insallah oncelikle iyi bir tup bebek bebek merkezinde iyi bir dr bul sonra yumurtalarinin toplanma asamasina gelmesi icin karindan yapilan igne ve ilac verecek dr yaklasik 2 hafta sonra seni bayiltacaklar ve yumurtalarin toplanacak sonrada esinden alinan sperm ile birlestirilip dollendirilecek ve rahmine transfer edilecek sonrada bizim gibi 12 gunluk gecmeyen gun sayacaksin en heyecanli kismi bu 12.gun sonunda kan vereceksin ve sonucunu ogreneceksin 😊
Teşekkür ederim canım aminn valla inşallah cümlemize nasip etsin rabbim işte nereye gitsem hangi merkeze baş vursam bi fikrim yok daha dün öğrendiğim için bişey yapmıycam henüz ramazan bayram bitimini bekleyecegiz inşallah sonrası için korkuyorum açıkcası 🙈

Back
X