- 16 Eylül 2021
- 399
- 506
- 33
- 28
- Konu Sahibi HasretimsinEvlat
-
Ben 2 lekelenme 1 kanama yasadımMerhaba arkadaşlar 6 haftalıkta başlayan lekelenmem bir türlü bitmedi haftaya cuma da randevum var doktorum normal diyor acaba acile gitsem mi sizde böyle bir şey var mi
Geçmiş olsun ne yaptınız pekiBen 2 lekelenme 1 kanama yasadım
Bende kanama olmadı cnm kahve lekenme oluyor 6 haftada başladı şuan 7+2 oldum daha da devam ediyorBen 2 lekelenme 1 kanama yasadım
Proluten depot yaptılar ikisindedeBende kanama olmadı cnm kahve lekenme oluyor 6 haftada başladı şuan 7+2 oldum daha da devam ediyor
Anladım cnm Saol Allah razı olsunProluten depot yaptılar ikisindede
Benim de 6 haftalikken başladı lekeden biraz fazla kanama alanı var günde 3 kez progesteron kullanıyorum. 3 günde 1 proluton Depot kullanıyorum. Kesilir gibi oluyor leke devam ediyor içeride kanama alanı hâlâ var tez zamanda kapanır inşallahMerhaba arkadaşlar 6 haftalıkta başlayan lekeledenmem bir türlü bitmedi haftaya cuma da randevum var doktorum normal diyor acaba acile gitsem mi sizde böyle bir şey var mi
Doktorum muane etti birşey yok dedi herşey yolunda dedi bilmiyorum biraz endişeliyim yaaBenim de 6 haftalikken başladı lekeden biraz fazla kanama alanı var günde 3 kez progesteron kullanıyorum. 3 günde 1 proluton Depot kullanıyorum. Kesilir gibi oluyor leke devam ediyor içeride kanama alanı hâlâ var tez zamanda kapanır inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bana da ozele gittiğim doktor bı şey yok dedi sonra devletin aciline gittim orda dediler kanama alanı var diye. Sonra başka bi özele başladım şu anda takipteyiz inşallah hayırla sağlıkla kapanırDoktorum muane etti birşey yok dedi herşey yolunda dedi bilmiyorum biraz endişeliyim yaa
İnşallah cnm çok geçmiş olsun Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSeni o kadar iyi anlıyorum ki bana da ozele gittiğim doktor bı şey yok dedi sonra devletin aciline gittim orda dediler kanama alanı var diye. Sonra başka bi özele başladım şu anda takipteyiz inşallah hayırla sağlıkla kapanır
Amin canım inşallah hayırla sağlıkla inşallahİnşallah cnm çok geçmiş olsun Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende ilk tuttuğunda lekenme olmadı cnm 6 haftalık oldum öyle oldu lekelenmeMerhabalar bu ayın 6 da ikinci transferimi oldum.merak ettiğim şu lekelenme olmadan bebek tutmuyor mu?
Teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzucuğu hiç belirtin oldu mu bir deBende ilk tuttuğunda lekenme olmadı cnm 6 haftalık oldum öyle oldu lekelenme
Daha yeni yeni oluyor cnm göğüs hasasiyeti bide uyku isteği çok başkada yokTeşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzucuğu hiç belirtin oldu mu bir de
Hastaneye gidin Benim de 6+2 kahve lekelenme oldu ta 8+0 o zaman kırmızya döndü hastaneye gittim kanama alanı varmışBende 7+4 de başladı kahverengi akıntı 5 gündür devam ediyor bende korkuyorum kırmızıya döner diye korkuyorum ne yapmamız lazım kızlar acaba progesteron mı yetersiz geliyor
Peki hastaneye gidince ne yapıldı canım, doktoruma söylemiştim ilk gün ek olark bi igne daha yaptıedı şimdi üzerinden 5 gün geçti ama yine az az geliyor haftasonu oldugu için iletişime gecemedim biraz korkuyorumHastaneye gidin Benim de 6+2 kahve lekelenme oldu ta 8+0 o zaman kırmızya döndü hastaneye gittim kanama alanı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?