Tüp Bebek hamileler lekelenmeniz var mı

HasretimsinEvlat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
399
506
33
28
Merhaba arkadaşlar 6 haftalıkta başlayan lekelenmem bir türlü bitmedi haftaya cuma da randevum var doktorum normal diyor acaba acile gitsem mi sizde böyle bir şey var mi

Merhaba arkadaşlar 6 haftalıkta başlayan lekeledenmem bir türlü bitmedi haftaya cuma da randevum var doktorum normal diyor acaba acile gitsem mi sizde böyle bir şey var mi
Benim de 6 haftalikken başladı lekeden biraz fazla kanama alanı var günde 3 kez progesteron kullanıyorum. 3 günde 1 proluton Depot kullanıyorum. Kesilir gibi oluyor leke devam ediyor içeride kanama alanı hâlâ var tez zamanda kapanır inşallah

Doktorum muane etti birşey yok dedi herşey yolunda dedi bilmiyorum biraz endişeliyim yaa

Doktorum muane etti birşey yok dedi herşey yolunda dedi bilmiyorum biraz endişeliyim yaa
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bana da ozele gittiğim doktor bı şey yok dedi sonra devletin aciline gittim orda dediler kanama alanı var diye. Sonra başka bi özele başladım şu anda takipteyiz inşallah hayırla sağlıkla kapanır

İnşallah cnm çok geçmiş olsun Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benimde dün 7+4 lekelenmem oldu. Doktora gittim kanama alanı görülmedi kese ve bebekte kanaöa yok rahim agzıda kapalı sorun yok ama yinede düşük riskin var dedi . Ama ben takılmyorum çünkü bebek iyiydi. İnşAllah sende bebeğinde iyi olursunuz

Merhabalar bu ayın 6 da ikinci transferimi oldum.merak ettiğim şu lekelenme olmadan bebek tutmuyor mu?

Bende 7+4 de başladı kahverengi akıntı 5 gündür devam ediyor bende korkuyorum kırmızıya döner diye korkuyorum ne yapmamız lazım kızlar acaba progesteron mı yetersiz geliyor

Bende 7+4 de başladı kahverengi akıntı 5 gündür devam ediyor bende korkuyorum kırmızıya döner diye korkuyorum ne yapmamız lazım kızlar acaba progesteron mı yetersiz geliyor
Hastaneye gidin Benim de 6+2 kahve lekelenme oldu ta 8+0 o zaman kırmızya döndü hastaneye gittim kanama alanı varmış

Hastaneye gidin Benim de 6+2 kahve lekelenme oldu ta 8+0 o zaman kırmızya döndü hastaneye gittim kanama alanı varmış
Peki hastaneye gidince ne yapıldı canım, doktoruma söylemiştim ilk gün ek olark bi igne daha yaptıedı şimdi üzerinden 5 gün geçti ama yine az az geliyor haftasonu oldugu için iletişime gecemedim biraz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…