- Konu Sahibi nurcan1980
ınsallah canımama doktor yavas ılerlıyor dıyınce korktum acıkcası ne zaman netlıge kavusacak cok merak edıyorum beklemekten yoruldum artık
canım benimde yarın tahlil günüm... rabbim yardımcımız olsun inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah canımama doktor yavas ılerlıyor dıyınce korktum acıkcası ne zaman netlıge kavusacak cok merak edıyorum beklemekten yoruldum artık
canım dualarımız seninle...
transferden sonraki bi kaç gün kasık ağrısı olması normal ama test gününe yakın ağrılarının olması çok çok çoookk güzel umutlandım pozitif anlamda..
böyle olan çok var hemde gebelikle sonuçlandı senden de pozitif haberi alırız inşallah 25 eylülde...
mutlaka o gün bakacam yazdınmı diye...
inşallah canım oldu sayılır bi de katlandımı tamamdır bu iş...
7 yıl ve 2.deneme bu kez oldu bence
bende 8 yıllık evliyim 2 negatif aşılama 2 tüp bebek biti negatif biri kimyasal gebelikle son buldu
hemen ardından kendilimden gebe kaldım bu kez de dış gebelik yaşadım zor iş bize anne olmak
hamile olanları gördükçe çok mutlu oluyorum![]()
testleri aynı hast . demi yaptırdınız ? farklı yerlerse etkileyebilir aslında 2 ye katlamış sayılır umarımm iyice artar ve sağlıkla büyür doğar canım...
bugunku testımde 108 cıktı doktorum hamılesın dıyemedı daha
kızlar rabbimin isteği ve sizlerinde dualarıyla kan testim pozitif çıktı hamileyim rabbim isteyen herkese versin inşallah... benim doktorum değerimin iyi olduğunu söyledi..haftaya ultrason çekilecek hayırlısı inşallah...
kızlar rabbimin isteği ve sizlerinde dualarıyla kan testim pozitif çıktı hamileyim rabbim isteyen herkese versin inşallah... benim doktorum değerimin iyi olduğunu söyledi..haftaya ultrason çekilecek hayırlısı inşallah...
kan testi degerim 31.8 cıktı
ben bugun testı yaptırdım ve sonuç negatif çıktı.(((((((((( inş bekleyen herkesınkı pozıtıf olur.
kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ayyy tüylerim diken diken oldu nurcaann tebrik ederim canım :) bende kan vermiştim sabah şimdi baktım 1466 olmuş çarşamba doktora gidicem
canm cok uzuldum allah hakkında hayırlısını nasıp etsın ınsallh en yakn zamanda pozıtıf haberını alıcamız gun gelır ama fazla uzme kendını stres yapma dıcem ne kadar olur bılemem ama bunlarda bebıslerın gelmesını erteleyebılır bende negatıf sonucunu cokk aldım sımdı cok sukur 9.haftamdayım dualır hep senınle ve bebek ısteyen herkezle rabbım anne olmak ısteyen herkeze hayırlı saglıklı bı ewlat nasıp eder ınslh
bendede kese göründü çok şükür... rabbim korusun inşallah... canım ağrıların ne durumda ben hala kasık ağrısı çekiyorum... sende varmı ağrı...kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
maşallahhh ne güzel bi haberr RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SORUNSUZ HAMİLELİK SORUNSUZ DOĞUMLA SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH CANIM![]()
kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk