Tüp bebek hamişleri herkes yerleşme kanaması yaşadı mı

Transferin 11. Günü için bence çok güzel bir sonuç almışsınız. Bu kadar minikken kese görünmesi imkansıza yakın, vajinal kontrol etmişti değil mi doktorunuz? Hiç stres yapmayın derim inanın olumsuz bir durum olsa sonuç bu kadar yüksek çıkmazdı 🧿. Bana sizin ikiziniz olacakmış gibi geliyor, şimdiden hayırlı olsun sağlıkla doğsun ☺️.
Ya çok teşekküre ederim rahatladım biraz yarın tekrar kontrolüm var dua edin bana🥰

Takılma canım hayırlı olsun şimdiden. Çok sevindim. Ben ilk kan verdiğimde 500 du değerim. Sonra iki kez daha verdim düzenli arttı. Sonra bana iki hafta sonrasına gün verdiler. Bebek 6+2 haftaliktivo zaman. Seninki daha dört haftalık filandir daha çok küçük. Keşke hemen ultrason bakmasalarmis. Boşa stres olmuş sana. Hatta ilk kalp atışını alttan duyduk. Seninki Cook erken. Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Herşey Yolunda gidecek nolur sıkıntı yapma. Stres en zararlı şey suan
Vajinal baktı göremedi nokta gibi birşey gösterip bu olabilir ama kesin bebek kesesi diyemem dedi bu gün 12. Günüm yarın tekrar kese kontrolüm var bakalım inşallah görürüm

Vajinal baktı göremedi nokta gibi birşey gösterip bu olabilir ama kesin bebek kesesi diyemem dedi bu gün 12. Günüm yarın tekrar kese kontrolüm var bakalım inşallah

Vajinal baktı göremedi nokta gibi birşey gösterip bu olabilir ama kesin bebek kesesi diyemem dedi bu gün 12. Günüm yarın tekrar kese kontrolüm var bakalım inşallah görürüm
Amin canim güzel haberlerini bekliyorum.

Kızlar açıkçası bu konuyu çok merak ediyorum bugün sekizinci günüm yerleşme kanamasına dair herhangi bir lekelenme olmadığı için çok umutsuzum bunu hepiniz yaşadınız mı ne gibi belirtileriniz oldu lütfen gelip anlatabilir misiniz
Canım öncelikle moralini hiç bozma ❤️ Yerleşme kanaması her kadında olmuyor, hatta çoğu hamilelikte hiç görülmüyor. Olmaması olumsuzluk anlamına gelmez, bu konuda gerçekten çok fazla örnek var.
Benim de ilk transferimde çok bekledim “bir şey olacak mı” diye… Sonra öğrendim ki bazen hiçbir belirti olmadan da en güzel haber gelebiliyor 💫 Vücut sessiz ama içeride kocaman mucizeler hazırlanıyor olabilir 🥹🌸

Bazen regl sancısı gibi ağrılar olur, bazen hiç olmaz… bazen akıntı artar, bazen her şey süt liman gibi gider. Bu dönemin belirsizliği gerçekten zor ama lütfen umudunu yitirme. Çünkü umut, bu yolun en kıymetli vitamini 💕

Kalbim seninle, o test gününe kadar her şey olabilir. Ve inşallah da en güzel haber senin olur 🤍🙏 Bu arada test günün ne zaman ⏱️

Canım öncelikle moralini hiç bozma ❤️ Yerleşme kanaması her kadında olmuyor, hatta çoğu hamilelikte hiç görülmüyor. Olmaması olumsuzluk anlamına gelmez, bu konuda gerçekten çok fazla örnek var.
Benim de ilk transferimde çok bekledim “bir şey olacak mı” diye… Sonra öğrendim ki bazen hiçbir belirti olmadan da en güzel haber gelebiliyor 💫 Vücut sessiz ama içeride kocaman mucizeler hazırlanıyor olabilir 🥹🌸

Bazen regl sancısı gibi ağrılar olur, bazen hiç olmaz… bazen akıntı artar, bazen her şey süt liman gibi gider. Bu dönemin belirsizliği gerçekten zor ama lütfen umudunu yitirme. Çünkü umut, bu yolun en kıymetli vitamini 💕

Kalbim seninle, o test gününe kadar her şey olabilir. Ve inşallah da en güzel haber senin olur 🤍🙏 Bu arada test günün ne zaman ⏱️
Canım benim negatif ya

Eklentiler

• 0D1AC255-8EFC-489B-81C2-9383C13A7297.webp
    0D1AC255-8EFC-489B-81C2-9383C13A7297.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 21
Benim bugün 12. Günüm. Pozitifi iki kez gördük. Yerleşme kanaması görmedim.
Ama kasik ve gogus ağrılarım oldu. Kendimi zaman zaman çok şişmiş hissettim.

Back
X