Tüp bebek hamisleri

Canımmmmm bende özledim hiç tadı yok buraların valla , aramadım seni çünkü seni bekledim kendini iyi hissetmeni tatlım nasılsın iyimisin
İyiyim gulcanim bu sefer okadar uzulmedim cnm inan en azindan tutunamadi diyorum digeri cok yakmisti canimi 490lari gormustum ve dusmustu bu sefer daha kolay gecti adet oldum gecti gibi adette olmadim daha galiba gunleri bozuldu 28 gunde bir oluyorum 24 de olmustumm oyle cnm bnmm sen ne yaptin gittinmi kontrole hayirlisiylaa

Kizlar nerde ne olmuss sizlere yaaaa kimse sevinmiyooo kizlarrrrrr yillarca beklediginizz bebislerinizzz varrr ne oluyor sizlereee yaaa hadiii sevininnn gulunnn yaaa

İyiyim gulcanim bu sefer okadar uzulmedim cnm inan en azindan tutunamadi diyorum digeri cok yakmisti canimi 490lari gormustum ve dusmustu bu sefer daha kolay gecti adet oldum gecti gibi adette olmadim daha galiba gunleri bozuldu 28 gunde bir oluyorum 24 de olmustumm oyle cnm bnmm sen ne yaptin gittinmi kontrole hayirlisiylaa
Cuma gidicem tatlım kontrole, bende korkuyorum valla ne yalan söyleyim allahım yardım etsin. Doktorunla görüştünmü deneyecekmisin tekrar ne düşünüyorsun canım

Cuma gidicem tatlım kontrole, bende korkuyorum valla ne yalan söyleyim allahım yardım etsin. Doktorunla görüştünmü deneyecekmisin tekrar ne düşünüyorsun canım
Bilmiyorum cnm kararsizimm drm yogunbakimda mlsf rabbim sifa versin kanser hastasi kendisi konusamadim dondurulmusumda kalmadi cnm bilemiyorum ama en az 3 ay beklerim galiba yapsamda biraz kilo vermem lazimm cok aldimmm insss hayirli haberlerini duyacagizz cnm bnmmm

Bilmiyorum cnm kararsizimm drm yogunbakimda mlsf rabbim sifa versin kanser hastasi kendisi konusamadim dondurulmusumda kalmadi cnm bilemiyorum ama en az 3 ay beklerim galiba yapsamda biraz kilo vermem lazimm cok aldimmm insss hayirli haberlerini duyacagizz cnm bnmmm
Hayırlısı tatlım bestte düşük yapıyodu sanırım oda yazmıyo hepinize üzüldüm hepberaber olamadık :(

kızlarr zaten dünde çok korkydum biliosunz bugun sabahtan beri jelim koyu kahwe hatta siyaha yakın parçalarla gelio önceki kimyasal oldu bu da düşecek die korkuyrom ağla ağla perişan oldum sabahdan beri belkide 1000 defa gidip wcde peçeteye bakıyrm gelen parçaları inceliyrm korkuyrm yaaa kan yok ama sadece siyaha yakın hatta bazıları baya siyah jel parçaları

kızlarr zaten dünde çok korkydum biliosunz bugun sabahtan beri jelim koyu kahwe hatta siyaha yakın parçalarla gelio önceki kimyasal oldu bu da düşecek die korkuyrom ağla ağla perişan oldum sabahdan beri belkide 1000 defa gidip wcde peçeteye bakıyrm gelen parçaları inceliyrm korkuyrm yaaa kan yok ama sadece siyaha yakın hatta bazıları baya siyah jel parçaları
Kırmızı kan olduğu zamanda korkmana gerek yok ki benim tutunma lekem kıpkırmızı kandı

Senle ayni oldu bizim.cnm cizgi gorduk sozde ama olmadi, heralde kimyasal.oldu, boylesi daha kolay hakkaten gecen sefer bos gebelik gecirdim aylarca.cekdim , simdi.hemen adet geldi.normale.donduk sayili:) yenilen pehlivan gurese doymaz.misali gene baslamayi dusunmeye basladim, ama 3 ay beklemeliyim.para.yok, annem de kesinlikle.istemiyor yapmami.kanser olma.ihtimali.var diyor vazgec kizim

Hayırli aksamlar arkadaslarmm sizlere bsy sorcam.bnm 3nisanda transferm yaplmsti 9.gun 37 11.gun 84 15.gun 203 19.un 800 kan degerlerm bu sekilde artti.bgun cok sukur kese goruldu ama doktr degern sınirda ilerliyo dedi pazrtesi 2000leri bulmasi lazm saglkli bi gebelikse dedi.bu sekilde degerler degisik olup duzene girer mi.bu durumu yasayan war mi :( sevindrmiyo bu doktrlar surekli strese sokuyolar.11le 15.gun arasi degermdeki artis 2kat deil ama snra 2kat gbi oldu sonradan duzene gireblirmi bu sekilde

Hayırli aksamlar arkadaslarmm sizlere bsy sorcam.bnm 3nisanda transferm yaplmsti 9.gun 37 11.gun 84 15.gun 203 19.un 800 kan degerlerm bu sekilde artti.bgun cok sukur kese goruldu ama doktr degern sınirda ilerliyo dedi pazrtesi 2000leri bulmasi lazm saglkli bi gebelikse dedi.bu sekilde degerler degisik olup duzene girer mi.bu durumu yasayan war mi :KK43: sevindrmiyo bu doktrlar surekli strese sokuyolar.11le 15.gun arasi degermdeki artis 2kat deil ama snra 2kat gbi oldu sonradan duzene gireblirmi bu sekilde
Korkma girer cnm :dua::dua::dua:

Senle ayni oldu bizim.cnm cizgi gorduk sozde ama olmadi, heralde kimyasal.oldu, boylesi daha kolay hakkaten gecen sefer bos gebelik gecirdim aylarca.cekdim , simdi.hemen adet geldi.normale.donduk sayili:) yenilen pehlivan gurese doymaz.misali gene baslamayi dusunmeye basladim, ama 3 ay beklemeliyim.para.yok, annem de kesinlikle.istemiyor yapmami.kanser olma.ihtimali.var diyor vazgec kizim
Aynen cnmz uzulme cook sukur onceki gibi olmadi banada cok agir gelmisti onceki ama ben hala adet olmadimmm yaa offff :(

Merhaba.Benim esim azospermiydi 31 mart ta tese oldu ve sperm bulundu.Ben hemen tedaviye basladim ve dun 21 yumurta toplandı.Bunlardan 19 u kaliteli çıktı ve 17 si döllenmis simdi gelismelerini bekliyoruz muhtemelen 5.gun transfer olacak.Sizce nasıl durum? Tecrübeler onemli benim icin.

Benimde bugün transferim oldu. 10 tane 1. Kalite 3. Gün embriyosu vardı 3 tanesini çözdürmüşler hiç bi sorun olmamış 3 üde aynı kalitede çözülmüş. Tabiki hepsini koymadı doktorum geri kalanların 5. Güne gelmesini bekliceklermiş. Artık hayırlısı.

Merhaba canım sonda buldum sizi bende geldim araniza benim de 15.gun kan soncum 1301.5 olarak çıkmış dokdorum güzel katlıyor dedi çok sevindim ilk zamanda hemşire beni çok korkutu ama artık rahtldim
Hoşgeldin canım inşallah hepimizin 9 ay boyunca sorunsuz devam eder

Back
X