Tüp bebek hamisleri

Inşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız
amin inşallah benimde duam o şekilde.seni sıkmak istemiyorum ama son bir soru daha sormak istiyorum kanaman durdumu canım benim açık kahve tonunda ama sık sık devam ediyor

amin inşallah benimde duam o şekilde.seni sıkmak istemiyorum ama son bir soru daha sormak istiyorum kanaman durdumu canım benim açık kahve tonunda ama sık sık devam ediyor
Istediğin kadar soru sorabilirsin ufacık dahi içini rahatlatiyorsam çok mutlu olurum koyukahverenginde ara ara oluyor hale

Ka
Karnım da ağrı sancı olmadığı için birazda içim rahat

Istediğin kadar soru sorabilirsin ufacık dahi içini rahatlatiyorsam çok mutlu olurum koyukahverenginde ara ara oluyor hale
Çok sağol canım crinone jelden kaynaklıda akıntı olmuş olabilirde çünkü daha öncedende akıntım vardı şimdi sadece renk açık kahve oldu

Aranızda clexan ve coraspin kullanan varmıydı kanamadan dolayı Dr um bırakmamı söyledi sizce bırakmamın zararı olurmu?
Canım bende aynı ilaçları kullanıyordum çok şiddetli iki kanama geçirdim benim doktorumda hemen kesti şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür 10. Haftanın içindeyiz bizde

Birde o koyu kahve gibi gelen akıntı içinde kuruyan kan olabilir bendede olmuştu çünkü jeli sıktımtan sonra jelle birlikte geliyor diğer zaman gelmiyordu doktor kanama gelince proluton iğneyi gün aşırı yaptırıyor istirahat veriyor canım merak etmeyin allahın izniyle bişey olmaz benim iki defa çok kötü kanamam oldu akşam acile koştuk serum takıldı bebek kontrol edildi zaten hemen doktorumu aramıştım iğnemi yanıma almıştım ilk iğnemi yaptılar kesildi hemen içini ferah tut herkesin başına geliyor gerçekten.

Canım bende aynı ilaçları kullanıyordum çok şiddetli iki kanama geçirdim benim doktorumda hemen kesti şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür 10. Haftanın içindeyiz bizde
İlaçları tamamen bıraktınmı

Merhaba kizlar. Umarim oncelikle hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza aliriz.
Ben transferden bir hafta once basladigim proluton igneyi hala uc gunde bir vuruluyorum. Herhangi bir kanamam falan yok. Henuz gebeligin baslarinda oldugum icin mi bu kadar sık igne verdi bilmiyorum. Sizler kac gunde bir vuruluyorsunuz? Ya da sadece kanama olunca mi igne olunuyor?

Merhaba kizlar. Umarim oncelikle hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza aliriz.
Ben transferden bir hafta once basladigim proluton igneyi hala uc gunde bir vuruluyorum. Herhangi bir kanamam falan yok. Henuz gebeligin baslarinda oldugum icin mi bu kadar sık igne verdi bilmiyorum. Sizler kac gunde bir vuruluyorsunuz? Ya da sadece kanama olunca mi igne olunuyor?
Ben baştan bu güne kadar haftada bir vuruldum hep

Mrb ben transferden 3 gün sonra iğne kullandım bidaha dr um gerek duymadı taki dün kanama olunca bidaha başladım

F Ftskrs ve F feza49 tesekkur ederim kizlar cevaplar icin. Forumu okudukca kafama takilan bir seydi bu durum. Vardir doktorun bir bildigi elbet ama artik igne agrilarim yatarken cok rahatsiz ediyor. Bir de yan etkileri vardir tabii neticede bir tarafi yaparken bir tarafi yikiyor ilaclar.

F Ftskrs ve F feza49 tesekkur ederim kizlar cevaplar icin. Forumu okudukca kafama takilan bir seydi bu durum. Vardir doktorun bir bildigi elbet ama artik igne agrilarim yatarken cok rahatsiz ediyor. Bir de yan etkileri vardir tabii neticede bir tarafi yaparken bir tarafi yikiyor ilaclar.
Ben artık kendi ağrılarımı düşünmüyorum canım yeterki bebeğim iyi olsun katlanırım.mutlaka vardır ama yapacak bişey yok hepimize rabbim şifa versin

Ben artık kendi ağrılarımı düşünmüyorum canım yeterki bebeğim iyi olsun katlanırım.mutlaka vardır ama yapacak bişey yok hepimize rabbim şifa versin
Aminnn bende hep diyorum tek bebeğim iyi olsun iğne ağrısını çekerim

Oyle tabii canim her sey onlar icin zaten. Insan bir taraftan da merak ediyor benzer durumu yasayanlari. Saglikla kucagimiza aliriz umarim.

Merhaba canım benim kanamam olmadan önce haftada bir yaptırıyordum iğneyi kanamam olunca gün aşırı yaptırdım bir müddet sonra dört günde bir yaptırdım sonrada haftaya döndü iğnelerim canım

Back
X