AminnnAmin.. Allaha emanet olsunlar.. Rabbim korusun bize bağışlasın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnAmin.. Allaha emanet olsunlar.. Rabbim korusun bize bağışlasın..
AminnnnAmin.. Allaha emanet olsunlar.. Rabbim korusun bize bağışlasın..
Haddinden fazla oluyor özellikle de düz yattığım zamanSırt ağrısı oluyormu sizdede
Sorma bendede oluyo baya, hiç yorgunluğa gelmiyor hemen ağrıyor bi çamaşır serem ağrıyor hemen ağrıyor mümkün olduğunca dinlenmek gerekiyor.. Benim bide sade sağ tarafım ağrıyor felekat..Haddinden fazla oluyor özellikle de düz yattığım zaman
hamileyseniz sağlıkocağına gidip gebelik kaydı yaptırın onlar normal hastanelerdeki dr lardan daha çok ilgineniyorlar.hamileyken sanırım iki doz sonra her yıl birer tane toplamda 5 doz oluyorsun.ben 5 doz oldum ve ömür boyu bu aşıyı olmama gerek kalmıyorTetanoz alışını ne için oldunuz. Ben olmadım ilk defa duyuyorum.
Aynen canım 1dk eğilemiyorum bile tatlı ağrılar ama bunlarSorma bendede oluyo baya, hiç yorgunluğa gelmiyor hemen ağrıyor bi çamaşır serem ağrıyor hemen ağrıyor mümkün olduğunca dinlenmek gerekiyor.. Benim bide sade sağ tarafım ağrıyor felekat..
Evet çok şükür yıllarca bekledik. Çok uğraşlar sonucu oldu hamdüsenalar olsun.. Allah ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..Aynen canım 1dk eğilemiyorum bile tatlı ağrılar ama bunlar![]()
Aminnn inşallahEvet çok şükür yıllarca bekledik. Çok uğraşlar sonucu oldu hamdüsenalar olsun.. Allah ıma binlerce şükürler olsun.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..
Son adet tarihinden hesaplanıyor 313 düşük değil canımKizlar size 2 sorum olacak
1. Gebeligi hangi gunden itibaren hesapliyorsunuz (transfer , opu, adet baslangici gibi)
2.benim hesabima gore ben 5+2yim ve betahcg.m 313 cikti dusuk yani benim gibi olupta saglikli gebelij surduren var mi?
Adetten diye biliyorum.. Benim dondurulmuş embriyo transferi olduğu için 2 hafta daha eklendi ..Kizlar size 2 sorum olacak
1. Gebeligi hangi gunden itibaren hesapliyorsunuz (transfer , opu, adet baslangici gibi)
2.benim hesabima gore ben 5+2yim ve betahcg.m 313 cikti dusuk yani benim gibi olupta saglikli gebelij surduren var mi?
3 agustos son adet tarihim o zaman 5+5teyim ama mayis grubu anneler grubunda benim zamanimla ayni hamile olanlarin kese goruyorlarda canimSon adet tarihinden hesaplanıyor 313 düşük değil canım
benim bu 20.gun testimin sonucu yani betahcg cok yavas ilerliyo ama dr bakti normal gebelik dedi insallah oyle olurAdetten diye biliyorum.. Benim dondurulmuş embriyo transferi olduğu için 2 hafta daha eklendi ..
Sen transferin kaçıncı günü yaptırdın testi
Kese yokmu girdinmi ultrasona3 agustos son adet tarihim o zaman 5+5teyim ama mayis grubu anneler grubunda benim zamanimla ayni hamile olanlarin kese goruyorlarda canim
benim bu 20.gun testimin sonucu yani betahcg cok yavas ilerliyo ama dr bakti normal gebelik dedi insallah oyle olur
yok canim kese en az betahcg 1000 oldugunda goruluyor. Kese gozukmediSende
Kese yokmu girdinmi ultrasona
Canım benim benimki 826 idi ve çift kese vardı ondan bu kadar yüksek dedi ikizdi ama biri gelişmedi yani 1000 olunca görünür falan diye birşey yokyok canim kese en az betahcg 1000 oldugunda goruluyor. Kese gozukmedi
yaa ben oyle biliyodum. Kac haftalikken gordunuz keseyi Allah bagislasinCanım benim benimki 826 idi ve çift kese vardı ondan bu kadar yüksek dedi ikizdi ama biri gelişmedi yani 1000 olunca görünür falan diye birşey yok
5 haftalıktı yanılmıyorsam amin canımyaa ben oyle biliyodum. Kac haftalikken gordunuz keseyi Allah bagislasin
ya ben hep yanlis hesaplamisim gunduz yazarken basim agriyordu da. Tam 5 haftalik bu gun. 313 degerim 2ye katlandiysa 600lerde olursa insallah yarin belki keseyi gorurum insallah Allahim5
5 haftalıktı yanılmıyorsam amin canım