Tüp bebek hamisleri

Aynen çat iğneside yoktu, dondurulmuş yani demekki o marka testlere güven yok
Bu salak testler asiri hassas aslinda cok cok az bir hcg salgilandiysa bile.gosterebiliyo, sonucta embriyolar rahme konuluyor ve bir sekilde tutunma az da olsa varsa hcg yayiliyor ve testte cikior, tup.bebek basli basina garip bir surec ztn zorla hamilelik.olusuyor olmayacak olan saglikli olmayan bile rahme kadar getirildigi icin boyle tutunmalar oluyor yoksa dogal surecte bu tip seyler daha olmadan sona eriyor vucut onun rahme gelmesine engel oluyor

Öğleden sonra msjlara bakamadım hep kötü haberler gelmiş arkadaşlar allah büyük nasip kısmet işi ben sizlere güzel bir haber vereyim o zaman 2.testim iyi çıktı

Morelim çok bozuk kızlar karnım ağrısı tuvalete gittim kan geldi acile gittim hemen düşük olabilir yapcak bisey yok dedi iğne vurdu kendi doktrun
doktorum üniversitede oldgu için ulaşamıyorum bu saatte yarn randevum var ztn beklesemmi smdi acile gitsem başka bsiey yaparlarmi :(

Morelim çok bozuk kızlar karnım ağrısı tuvalete gittim kan geldi acile gittim hemen düşük olabilir yapcak bisey yok dedi iğne vurdu kendi doktrun
doktorum üniversitede oldgu için ulaşamıyorum bu saatte yarn randevum var ztn beklesemmi smdi acile gitsem başka bsiey yaparlarmi :KK43:
Allah yardımcın olsun iyi olur inşallah duaları seninle canım

doktorum üniversitede oldgu için ulaşamıyorum bu saatte yarn randevum var ztn beklesemmi smdi acile gitsem başka bsiey yaparlarmi :KK43:
Bu gece kalsaydın acilde yada başka doktora git canım:KK43:

Gelen Kanin miktari nedir ornegin bir ped dolacak kadar geldi mi

Napcagimi şaşırdım çok kötüyüm ya. Üniversiteye acile gitsem yatirirlarmi yoksa iğne vurulmuş ztn diyip gönderirler mi sence
Üniversite acile git kanaman çok ise eger az ise pedi doldurcak kadar degilse damla gelip gittiyse yat , kalkma hiç canım

Üniversite acile git kanaman çok ise eger az ise pedi doldurcak kadar degilse damla gelip gittiyse yat , kalkma hiç canım
Peceteye silince geldi baya snra tuvalete altı bi kaç damla bide pede 3 4 damla geldi cnm k.bkma ayrıntılı oldu ama çok korkyrm:(

Canim igne yapmislar zaten.muhtemelen progestan ampul yapilmistir.eger ped dolmuyorsa cook endise etme bende de olmustu. Guzelce uzan ayaginin altina da istersen bi yastik koy.Dinlenmeye calis. Dusuk olsa agrin cogalir ve daha cook kan olur. Baden boyle olabiliyor.soyle de birsey var dusecekse sagliksizsa ne yapilsa durmaz.Sen rahatlamaya caliski annesi o da siki siki tutunsun. Illa rahat edemem diyorsan bir dr a daha git

Yok okadar çok değil yarim ped kadr bile değildir ama kırmızı kan
Canım kan kırmızı geldi diye ille düşük mü olacak eğer çok değil de çokta korkma benimkide kırmızı gelmişti bende çok korktum ağladım akşama kadar sadece yatmıştım şu an hamileyim ve doktorumun değerlere bakarak söylediğine göre ikiz olma ihtimali çok fazla

Back
X