Nasıl oldun canımTabiki Rabbim bizim için en hayırlısını bilir cnm inşallah güzel haberler alırız yarn haber vermeyi unutma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldun canımTabiki Rabbim bizim için en hayırlısını bilir cnm inşallah güzel haberler alırız yarn haber vermeyi unutma![]()
Kanama durdu ama hafif agrım var dua edip beklemekten bisey gelmiyor elimdenNasıl oldun canım
Çok şükür canım sevindimKanama durdu ama hafif agrım var dua edip beklemekten bisey gelmiyor elimden
Ben hala sevinemiyorum bir an önce sabah olsunda doktra gideyim yaÇok şükür canım sevindim![]()
Doktorun istemediyse neden yaptiracaksin kiKızlar belirtileriniz neler? Ben ara ara adet sancısı ve bel ağrısı çekiyorum. Onun dışında ağzım çok çabuk kuruyor.
11.gün 41 14.gün 149 gördüm bugün yarım 18.günüm tekrar beta baktirsam mi sizce? Doktor haftaya perşembe için muayene günü verdi.
Doktorun istemediyse neden yaptiracaksin ki
Stres yapma bence canım değerlerin gayet güzel dr istediysede yaptırmak zorundasınİstedi aslında ama çok stresli olduğu için yapmaya karşıyım
Stres yapma bence canım değerlerin gayet güzel dr istediysede yaptırmak zorundasın
Bol bol dua et canım allah yardımcın olsun bu defa inşallah allah kucağına almayı nasip ederBakayım esim ne diyecek. Benim 2.denemem tutu ama 6aylıkken ölü doğdu. Hep stres içinde kalmıştım hiç hamile olduğumu anliyamadim. Beta hcg Değerlerim berbat gidiyordu ..
Bol bol dua et canım allah yardımcın olsun bu defa inşallah allah kucağına almayı nasip eder
Gittin mi doktora canım? Ne dedi merak ettimBen hala sevinemiyorum bir an önce sabah olsunda doktra gideyim ya
Ben hala sevinemiyorum bir an önce sabah olsunda doktra gideyim ya
Evet cnm bebeğim duruyor çok şükür kalp atisida vardı ama kesenin etrfnda kanama var dedi hala tedirginim Allahm korusun onuGittin mi doktora canım? Ne dedi merak ettim
Şu an durmuş mu kanama peki? Bir daha iğne veye ilaç önerdi mi? Hiç tedirgin olma. Sırt üstü yat ewde. Dinlen. Allah'ın izni ile hiçbirşey olmayacak sağ Salim kucağımıza alacağız. İyi düşünelim.Evet cnm bebeğim duruyor çok şükür kalp atisida vardı ama kesenin etrfnda kanama var dedi hala tedirginim Allahm korusun onu![]()
Şuan yok ama ultrasonda bakınca azcık geldi proluton iğne verdi cumartesi yaptr gene dedi inşallah cnm senin kanaman durdumuŞu an durmuş mu kanama peki? Bir daha iğne veye ilaç önerdi mi? Hiç tedirgin olma. Sırt üstü yat ewde. Dinlen. Allah'ın izni ile hiçbirşey olmayacak sağ Salim kucağımıza alacağız. İyi düşünelim.
Evet cnm bebeğim duruyor çok şükür kalp atisida vardı ama kesenin etrfnda kanama var dedi hala tedirginim Allahm korusun onu![]()
Çok şükür canım korkma artık. Ben de gittim bebeği de kalbini de atışını da gördük. Korkacak hiçbişe yok dedi. Normal bi hamilelik artık bu herkeste risk ne kadarsa sende de o kadar dedi, bide kanamanın da bebekle alakası yok dedi nerden olduğunu hâlâ bilmiyorum, iğneye yine gerek görmedi. Tam da gününde göründü bebek 6+5miş. Ama alttan baktığı için mi ayağa kalktığım için mi bilmiyorum yine kanadı :/Evet cnm bebeğim duruyor çok şükür kalp atisida vardı ama kesenin etrfnda kanama var dedi hala tedirginim Allahm korusun onu![]()