İyiyim tatlım sen nasılsınnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim tatlım sen nasılsınnnn
Bugün 1. Günüm mayısın 4 ü test günüm doktor 12. Gün yaptır testi dedi. 3. Gün embriyosu. Uzanıyorum dinleniyorum bakalım hayırlısı inşallahİnsss hayirli sonuclarinn olur cnm bnm kacinci gunundesin hayirlisiylaa
Geçmiş olsunn. Aminn inşallah. Çok zor bi durum. Benimde dün transferim yapıldı fitildenmidir bilmem akıntım çok hakkımızda hayırlısı olsunKızlar bugün kimyasal gebelik sonrası regl in ikinci günüydü ve resmen düşük yaptım. İki embriyo transfer edilmişti.ikisini de düşünce gördüm. Biri büyük biri küçüktü. Ne yapacağımı bilemedim. Çok farklıydı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bu mübarek günde Rabbim herkesin duasını kabul etsin. Gönlündekini versin.korktuklarimizi yaşatmasın
Cook sukur cnm adet olmayi bekliyomm tik yok daha yaaİyiyim tatlım sen nasılsınnnn![]()
İns olumlu sonuc alirsin canim benimmm rabbimin izniyleeBugün 1. Günüm mayısın 4 ü test günüm doktor 12. Gün yaptır testi dedi. 3. Gün embriyosu. Uzanıyorum dinleniyorum bakalım hayırlısı inşallah
Kizlar bu gun sabah kanam başladı dokdorum ardim ine yaptırdi
Canim hiç kolay değil. Allah yardımcın olsun.ne desek boş. Ancak yaşayan bilir bu durumu.Ama inşallah kısa sürede toparlarsin.herşer de var bir hayır deyip tevekkül etmeye çalış. Rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin.Kızlar bebeğim düştü beni terk etti için yanıyor
Arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var bende sizler gibi tüp bebek tedavisi görüp tüp bebek yaptım pazartesi gunu sonucunu alıcaz cok heyecanlı ve gergınım alt karnımda ınanılmaz bir şişlik var gunde 3 kere estrofem kullanıyrm ve progestan terleme ve sıkıntım var sizce ilaclardan mı yoksa regli olucamda tutmadımı bebegimHamis arkadaslarr gelin toplanalim burda yasadiklarimozi paylasalim![]()
Kızlar bebeğim düştü beni terk etti için yanıyor
Sağol canım zaten biraz daha iyim Allah şükür olsun biraz kendim toplayıp tekrar deniyecem ikitane emriyolarim var onlarida iki ay sonra onlarla devm inşallah onlar benimle devam ederler sağlık olsunCanim hiç kolay değil. Allah yardımcın olsun.ne desek boş. Ancak yaşayan bilir bu durumu.Ama inşallah kısa sürede toparlarsin.herşer de var bir hayır deyip tevekkül etmeye çalış. Rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin.
Sağol canım pes etmek yok tekrar deniyecem iki ay sonra ikitane dondurulmuş var onlarla devamsenı o kadar ıyı anlıyorum kı suan ınan bana bradakı cok kısı yasadı bunları ama asla vazgecmedık sende toparlan cnm ve rabbım en kısa surede kucagını doldursun bu son acın olsun![]()
Inşallah canım hep dua et ama ayatel kürsi oku ben sedyede yatarken dahi okuyordum ve hâlâ okuyorumSağol canım zaten biraz daha iyim Allah şükür olsun biraz kendim toplayıp tekrar deniyecem ikitane emriyolarim var onlarida iki ay sonra onlarla devm inşallah onlar benimle devam ederler sağlık olsun
kızlarr bişi dicem yaa bugun transferin 16 günü bugune kadar iidim hatta belirtierim yok oldu diodum akşam adet sancısı gibi ağrım başladı sürekli wc ye gidiyrm kanama varmı die yarın kan wericem koktum acaba düşüo mu die
çok şükür pozitifi gördm ama bişi olacak diye korkuyrmkorkma cnm pozııfı gorursun ıns.::)