- 25 Ağustos 2015
- 564
- 503
- 103
- 41
çok şükür pozitifi gördm ama bişi olacak diye korkuyrm
o cok normal dogana kadar da o stresle yasayacaksın cnm :))) allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın ıns.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür pozitifi gördm ama bişi olacak diye korkuyrm
bi kesey, görsem rahatlıcam diyrm ama oda olmıcak snaırımo cok normal dogana kadar da o stresle yasayacaksın cnm :))) allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın ıns.:)
bi kesey, görsem rahatlıcam diyrm ama oda olmıcak snaırım
inşş yaaa inşş ağzından bal damlıyoosonra kalp atısı sonra bı hareket etse sonra testler ve dogum :)) cnm merak etme hepsı olacak :)
Günaydın kızlar bugün ben 5+5 teyim ama sabah lavaboya gittiğimde peçete silerken hafif pembemsi ve kahverengimsi leke geldi sizlerde de benim gibi olan var mı
Akşam yaptırdım haftada bir defa yaptırıyorumOldu canım aynı şekilde korkma o yerleşiyor gelişiyor ondan oluyor. Ayaklarinin altına yastık koyup uzan. Proluton Depot yaptırıyor musun?
Akşam yaptırdım haftada bir defa yaptırıyorum
Inşallah canım benimki ikiz moralimi bozmamaya çalışıyorum ama yinede biraz korku varO zaman hiç korkma. Kendine iyi bak moralini bozma ki bebek güzel gelişsin :)
Korkularimiz hiç bitmiyor emin ol. Sadece o ultrason anında bebeğini gördüğünde rahat oluyorsun sonra yine başlıyor evhamlar. Bugünümüze çok şükürInşallah canım benimki ikiz moralimi bozmamaya çalışıyorum ama yinede biraz korku var
Aynen canım elimizden başka birşey gelmiyor seninki ne kadarlıkKorkularimiz hiç bitmiyor emin ol. Sadece o ultrason anında bebeğini gördüğünde rahat oluyorsun sonra yine başlıyor evhamlar. Bugünümüze çok şükür
dua etmek ve bol vitaminli beslemek bize düşen.
Aynen canım elimizden başka birşey gelmiyor seninki ne kadarlık
Aminnn inşallah evet benimki 5+5 peki sen deki bu kahverengi lekelenme kaçıncı haftanda oldu ve ne kadar sürdü rica etsem söyler misiniz7+5 oldum canım. Sen 5+5 demiştin sanırım. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Aminnn inşallah evet benimki 5+5 peki sen deki bu kahverengi lekelenme kaçıncı haftanda oldu ve ne kadar sürdü rica etsem söyler misiniz
Ben çalışıyorum canım 3 gün evdeyim doktorum bu 3gunde dinlenmemi istedi suyumu her zaman bol bol tüketiyorum5. Haftada iki kere oldu biri kahve pembe lekelenme biri yoğun kırmızı kanama şeklinde. 6 haftada da oldu pembe kahve lekelenme. Geçtiğimiz pazar yine lekelenme şeklinde oldu. Ama iki gün önceye kadar hep yattım canım yavaş yavaş ayaklandım artık. Bir de bol su iç
Ben çalışıyorum canım 3 gün evdeyim doktorum bu 3gunde dinlenmemi istedi suyumu her zaman bol bol tüketiyorum
Devam ederse bende alırım ben transferden sonra 10 gün almıştım sonra almadım bidahaBen heyet raporu aldım hiç ise gitmiyorum artık. Çok ayakta kalıyorum iş yerimde o yüzden gitmek istemedim.
Ben de öğretmen olduğum için ayakta çok duruyorum 1 aydır normal rapor alıyorum. heyet raporu almak istedim ama normal rapor hakkı bitmeden vermiyorlarmış sende de öyle mi oldu yoksa tek hekim raporun bittikten sonra mı aldın heyeti?Ben heyet raporu aldım hiç ise gitmiyorum artık. Çok ayakta kalıyorum iş yerimde o yüzden gitmek istemedim.