Tüp bebek hamisleri

Ağrım çok oluyor ama ben hiç ilaç kullanmak istemedim zorla buldum bebişlerimi bir şey olur diye korkuyorum

Devam ediyomu diye acaba takipte kaliptami acile gitmeye karar versem :/ gec kalmakta istemem Allah korusun

Canım sen bilirsin için nasıl rahat edecekse. Gitme imkanın varsa git en azından strese girmezsin. Gidemesen de ayaklarının altına yastık koy uzan takipte et sürekli.

elasen elasen desilence desilence rahatsz ediyorum kizlar ama bisey danissam..dr uma yazdim ama cvp veremedi hala.demin koyu kahveye yakin bi kanama gibi bisey olmus az ama pedin ucte birinin yarisi kadar hemen hemen. Sabaha karsida bayaa karin agrisyla uyanmistim ama ozamn bisey yoktu.bu kanama demin olmus..korkmakta haklimiyim :110:6+4 um ins buarada
Canım geç gördüm yazdığını, ben de 8+1im 23 gündür aralıklarla devam ediyor. Hatta bugün yine başladı. Bazen kahverengi oluyor bazen kırmızı aynen sendeki gibi pedin neredeyse yarısı doluyor, doktorum bişe olmaz dedi yerleşirken büyürken etraftaki kılcal damarlara hasar veriyordur büyük ihtimalle dedi. İğne hiç kullanmadım, kanamaya rağmen de vermedi doktor gerek yok dedi progestan fitil 200lük günde 3 kere kullanıyorum o yetermiş. Hatta doktor yatmana gerek yok, yatmayla düşüğün bi alakası yok dedi. Düşeceği varsa öyle de düşer dedi. Biraz fazla relax bir doktorum var benim de:KK64:3 gün kanama olmuyorsa 4.gün mutlaka oluyor ben de artık bebeğin büyüdüğü için olduğuna inandım.

Back
X