Tüp bebek hamisleri

Canım geç gördüm yazdığını, ben de 8+1im 23 gündür aralıklarla devam ediyor. Hatta bugün yine başladı. Bazen kahverengi oluyor bazen kırmızı aynen sendeki gibi pedin neredeyse yarısı doluyor, doktorum bişe olmaz dedi yerleşirken büyürken etraftaki kılcal damarlara hasar veriyordur büyük ihtimalle dedi. İğne hiç kullanmadım, kanamaya rağmen de vermedi doktor gerek yok dedi progestan fitil 200lük günde 3 kere kullanıyorum o yetermiş. Hatta doktor yatmana gerek yok, yatmayla düşüğün bi alakası yok dedi. Düşeceği varsa öyle de düşer dedi. Biraz fazla relax bir doktorum var benim de:KK64:3 gün kanama olmuyorsa 4.gün mutlaka oluyor ben de artık bebeğin büyüdüğü için olduğuna inandım.
Evet ya bu dr larin relax ligi bizi daha strese sokuyo sanirim :/ kanama durumuda insani biraz olumsuz mesgul edio zihnini..Allahim korusun ins O'na emanet..ilk gebeligim benim, ve herkes gibi zor yorucu yollardan gectim.biraz telasliyim galiba tevekkul ettim Rabbime :) hic bisey olmicak insallah

Evet ya bu dr larin relax ligi bizi daha strese sokuyo sanirim :/ kanama durumuda insani biraz olumsuz mesgul edio zihnini..Allahim korusun ins O'na emanet..ilk gebeligim benim, ve herkes gibi zor yorucu yollardan gectim.biraz telasliyim galiba tevekkul ettim Rabbime :) hic bisey olmicak insallah
Benim de ilk tüp bebek denemem bu, çook stresli çok da yorucu gerçekten. Perşembe günü randevum var ben de gidip iğne istiyorum diyeceğim. Bebeğin sağlığı bi tarafa o ayrı önemli ama artık benim de psikolojim bozulmaya başladı bu kanama mevzusundan. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah bizim için en iyisini bilir şüphesiz...

kızlar bişey sorcam ben gecn cuma dra gittim 5 hftlık dedi keseyi gördüm ama kalp atışını duymadım normalmi şimdi 5+3 oldum cuma günü 6 haftalık olcak o zamn kalp atışı duyulurmu

kızlar bişey sorcam ben gecn cuma dra gittim 5 hftlık dedi keseyi gördüm ama kalp atışını duymadım normalmi şimdi 5+3 oldum cuma günü 6 haftalık olcak o zamn kalp atışı duyulurmu
Evet normal canım bende 5+2 kese gördüm ve 10 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim yani cumartesi günü allah nasip ederse

merhaba güzel anneler......son 4 senede 6 negatif tüp bebek denemem var ..geçen sene 5nci demeden sonra kimyasal gebelik oldu doğal yoldan ..ve ben allahın da izniyle yine doğal yoldan hamile kaldım hala inanamıyorum ve çok tedirginim..kanda ilk öğrendiğimde hcg 400 sonra 978 oldu bidaha kan istemedi artış iyi dedi 2 gün öncede kese için muayene etti ve evet kesede var dedi ama ben o kadar çok ağladım ki ne yaptığımı bile hatırlamıyorum ...o ana kadar çünkü hiç umudum yoktu neysee çok ağladığım için muayene edemedi doktor eşime ultrosan fotosu nu verdi ama eşimde ağlıyodu sadece iyimi dedim ..biraz haftasına göre küçük ama olabilir dedi ilaçlarımı yazdı haftaya gelin dedi ...tabi biz çıktık salak salak şimdi içim içimi yiyor ..kesenin küçük olması kötü bişi mi bilemedim böle olan varmı aranızda bana iki güzel söz yazsın ...bugün tatil olduğu için gidemiyorum doktor haftaya gel dedi ama ben yarına kadar bile dayanamıyacam sizlere bi sorum dedim ...kese küçük dediğinde 4+5 günlüktü ultrason resminde minicik siyah bi balon içinde toplu iğne başı gibi beyaz nokta var bu iyi bişimi tecrübeli arkadşlardan yorum bekliyorum...sevgiler

inş canım hayırlısı olsun hakkımızda korkuyor stres oluyor insan ister istemez
Aminnn tabiki canım ben cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum mesela günler geçmiyor böyle birde transferden sonra test gününü beklerken hiç günler geçmedi

merhaba güzel anneler......son 4 senede 6 negatif tüp bebek denemem var ..geçen sene 5nci demeden sonra kimyasal gebelik oldu doğal yoldan ..ve ben allahın da izniyle yine doğal yoldan hamile kaldım hala inanamıyorum ve çok tedirginim..kanda ilk öğrendiğimde hcg 400 sonra 978 oldu bidaha kan istemedi artış iyi dedi 2 gün öncede kese için muayene etti ve evet kesede var dedi ama ben o kadar çok ağladım ki ne yaptığımı bile hatırlamıyorum ...o ana kadar çünkü hiç umudum yoktu neysee çok ağladığım için muayene edemedi doktor eşime ultrosan fotosu nu verdi ama eşimde ağlıyodu sadece iyimi dedim ..biraz haftasına göre küçük ama olabilir dedi ilaçlarımı yazdı haftaya gelin dedi ...tabi biz çıktık salak salak şimdi içim içimi yiyor ..kesenin küçük olması kötü bişi mi bilemedim böle olan varmı aranızda bana iki güzel söz yazsın ...bugün tatil olduğu için gidemiyorum doktor haftaya gel dedi ama ben yarına kadar bile dayanamıyacam sizlere bi sorum dedim ...kese küçük dediğinde 4+5 günlüktü ultrason resminde minicik siyah bi balon içinde toplu iğne başı gibi beyaz nokta var bu iyi bişimi tecrübeli arkadşlardan yorum bekliyorum...sevgiler

slm cnm korkma oncelıkle buradakı bı cok kısı senınle aynı seylerı yasadı ınan kı sen yıne sanslı olansın dogal yoldan hamıle kalmıssın

sımdı arkana yaslan ve tadını cıkar aklına asla kotu sey getırme ve bebegın saglıkla kucagında olacak ıns.

Kızlar ben gyno ferro sanol kullanıyorum sadece. Yeterlı mı. Doktorum hiçbirşey soylemedi. Kullanan var mı

Kızlar benide aranıza alın bir tüp bebek mucizeside ben yaşıyorum çokşükür rabbim dileyen herkese yaşatsın anneliği inşallah

Kızlarrrr selam. 14 Nisanda transferim oldu ctsi kese görmeye gidicez. İnşallah güzel haberler getiri doktorum. Size sormak istediğim benim çok fazla karın ağrım var ve hala siyah tortular geliyor. Aynı durumda olan var mı. Hepimize bol şans :anneadayı:

Kızlarrrr selam. 14 Nisanda transferim oldu ctsi kese görmeye gidicez. İnşallah güzel haberler getiri doktorum. Size sormak istediğim benim çok fazla karın ağrım var ve hala siyah tortular geliyor. Aynı durumda olan var mı. Hepimize bol şans :anneadayı:
Canım transferden sonra karın ağrısı normal benimde olmuştu bir iki hafta ama çok ağrımamıştı benim

MERHABA.. BENDE BUGÜN 4+5 OLDUM.. SİZ KESEYİ KAÇINCI HAFTANIZDA GÖRDÜNÜZ.. KALP ATIŞINI KAÇINCI HAFTADA DUYDUNUZ.. BEN 15 MAYISTA KONTROLE GİDİCEM AMA SADECE KESEYİ GÖRCEKMİŞİZ O GÜN.. 15 MAYISTA 5+4 OLUCAM NASİPSE... HEYECAN ENDİŞE HİÇ BİTMİCEK GALİBA:emir_bebek:

Back
X