• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hastane önerisi

Veziir

Aman be herkes herşeye nane 😒
Pro Üye
17 Nisan 2021
4.405
4.188
83
Selamun Aleyküm kızlar🍁
Bir çok başarısız ilaç denemesi ve 2 aşılama sonrası artık tüp bebek sürecine başlamaya karar verdik.
Şimdi öncelikle ben Balıkesir de oturuyorum burada devlette tüp bebek yapan bir hastane yok. Bursa ve İzmir için hastane ve doktor önerisi olan var mı?
Birde yeni tüp bebek sürecine geçtim ve hiç bilgim yok desem yeridir. süreç nasıl işliyor. Devlette rapor için ne gibi şartlar gerekiyor. Özel de nasıl ilerliyor işler? Yardımcı olabilir misiniz?

Kızlar yardımcı olabilecek birisi yok mu 🥺

Merhaba ben izmirde medical pointte tüp bebek tedavisi gördüm şükür ilk seferde pozitif sonuç aldım 🙏☺️
Hastane biraz kalabalık ama doktorumdan ve hastaneden genel olarak memnun kaldım benim için laboratuvar önemliydi
Hastanenin laboratuvarı ve embriyoloğu gayet iyi olduğu için burayı seçtim ben amh 0.69 benim gibi durumlar vardı o yüzden deneyimli düzgün bi yer olsun istedim
Tüp bebek biraz şans birazda nasip işi gerçekten hakkınızda hayırlısı olsun
Selamun Aleyküm kızlar🍁
Bir çok başarısız ilaç denemesi ve 2 aşılama sonrası artık tüp bebek sürecine başlamaya karar verdik.
Şimdi öncelikle ben Balıkesir de oturuyorum burada devlette tüp bebek yapan bir hastane yok. Bursa ve İzmir için hastane ve doktor önerisi olan var mı?
Birde yeni tüp bebek sürecine geçtim ve hiç bilgim yok desem yeridir. süreç nasıl işliyor. Devlette rapor için ne gibi şartlar gerekiyor. Özel de nasıl ilerliyor işler? Yardımcı olabilir misiniz?

İrenbe tüp bebek merkezinde profesör doktor ümit hanımdı doktorum, işini sağlama alan tatlı bir doktor. İlk denemede olumlu sonuç aldık, merkezin çevre illerden de çok hastası var.

Ben rapor çıkarttırmadım, hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ücretsiz ön görüşme randevusu veriyorlar doktordan, bilgileri ve işleyişi anlatıyor. Hayırlısı olsun

Selam kızlar 3 sene önce 6 ay arayla 2 kere hamile kaldım ilk gebeliğim 7. Haftasında sağlıklı ilerlemediği için kürtajla 2. İse 10. Haftasında kalp durması nedeniyle düşükle sonuçlandı daha sonra hiç hamile kalamadım ve 1 sene önce tüp bebeğe başladım öncelikle rahim genişletme ve perde ameliyatı oldum genetik testlerimde kan pıhtılaşmam çıktı amh değerim çok düşük olduğu için 3 kere yumurta toplama işleminde sadece tek yumurta elde edilip o transfer edildi ne yazık ki olumsuz sonuçlandı üzerinden 6 ay geçti tekrar tüp bebeğe başlıcakken hamile olduğumu öğrendim çok şükür şimdilik her şey yolunda umarım allah isteyen herkese nasip eder

Merhaba ben izmirde medical pointte tüp bebek tedavisi gördüm şükür ilk seferde pozitif sonuç aldım 🙏☺️
Hastane biraz kalabalık ama doktorumdan ve hastaneden genel olarak memnun kaldım benim için laboratuvar önemliydi
Hastanenin laboratuvarı ve embriyoloğu gayet iyi olduğu için burayı seçtim ben amh 0.69 benim gibi durumlar vardı o yüzden deneyimli düzgün bi yer olsun istedim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Doktorun kimdi canım?

İrenbe tüp bebek merkezinde profesör doktor ümit hanımdı doktorum, işini sağlama alan tatlı bir doktor. İlk denemede olumlu sonuç aldık, merkezin çevre illerden de çok hastası var.

Ben rapor çıkarttırmadım, hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ücretsiz ön görüşme randevusu veriyorlar doktordan, bilgileri ve işleyişi anlatıyor. Hayırlısı olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne kadar ücret ödediniz canım

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne kadar ücret ödediniz canım
Çok teşekkür ederim, yaşını geçti benim bıdıklar çok şükür, rabbim bekleyene nasip etsin inşallah 🤲🤲

Vallahi 2021’de muayene 400, tüp bebekte 9500 yada 10500’di ama hsg, Rahime çizik atma, ilaçlar vs derken çok daha fazla tutuyor şuan nasıldır bilmiyorum.

Merhaba maliyt i nekadardi muaynsi bin miş tupbebegi nekadra yptrdi
Merhaba maliyeti nekdardi toplam

Ben raporlu yaptırdım aralık ayında opu olmuştu üstüne zamlar gelmiştir muhtemelen
Opuya 14.500 vermştim raporsuz 18.000 civarıydı bnm olduğum ay, çipli oldu bizim 3.000 ona verdik, taze olmadığı için 2.500 çözdürme + ilaçlar tuttu
Merhaba maliyt i nekadardi muaynsi bin miş tupbebegi nekadra yptrdi

Merhaba maliyeti nekdardi toplam

Back
X