Merhaba ben denedim 2 kez, 3. Yü düşünüyorum. Hatta benimde bugün regl başlıyor gibi. Ama ne zaman başlayacağıma kararsızım. Sizde bursadaydiniz dimiMerhabalarBu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah nasip ederse bugün adet oldum yarın fsh ve e2 hormon testini yaptırıp Dr gideceğim şimdi merak ettiğim Dr vereceği iğneleri ve ilaçları kullanıp başka birşey yapmam gerekiyor mu ? İşte ne bileyim neler yemem gerekiyor ekstradan ne yapılıyor tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Merhaba canım evet bursadayımMerhaba ben denedim 2 kez, 3. Yü düşünüyorum. Hatta benimde bugün regl başlıyor gibi. Ama ne zaman başlayacağıma kararsızım. Sizde bursadaydiniz dimi
Şahin beyle mı devam ediyorsunMerhaba canım evet bursadayım
Evet canım onda karar kıldım Allahtan hayırlısı artık Dr aracı sonuçtaŞahin beyle mı devam ediyorsun
Bende öyle düşünüyorum. Doktor aracı hepsi aşağı yukarı aynı tedaviyi uyguluyor. Önemli olan içine sindiyse sıkıntı yokEvet canım onda karar kıldım Allahtan hayırlısı artık Dr aracı sonuçta
Evet canım kafamı fazla kurcalamadan karar verdim Dr pozitif enerji aldım artık gerisi Allaha kalmışBende öyle düşünüyorum. Doktor aracı hepsi aşağı yukarı aynı tedaviyi uyguluyor. Önemli olan içine sindiyse sıkıntı yok
Doğru diyorsun belki bende bu muayeneye giderimEvet canım kafamı fazla kurcalamadan karar verdim Dr pozitif enerji aldım artık gerisi Allaha kalmış
Hayırlısı olsun yaş kaç sizin?Doğru diyorsun belki bende bu muayeneye giderim
32Hayırlısı olsun yaş kaç sizin?
Sizin?
Siz gençsiniz :) ben 44 son şansımSizin?
Merhabalar, hayırlısı olsun, en kısa sürede güzel haberler alırsın inşallahMerhabalarBu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah nasip ederse bugün adet oldum yarın fsh ve e2 hormon testini yaptırıp Dr gideceğim şimdi merak ettiğim Dr vereceği iğneleri ve ilaçları kullanıp başka birşey yapmam gerekiyor mu ? İşte ne bileyim neler yemem gerekiyor ekstradan ne yapılıyor tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Ben ilk tedaviniz sanmıştım. Yaş olaraktan öyle görünüyor da endometriozis var. Ameliyat filan da oldum. Kaliteli yumurta çıkmıyorSiz gençsiniz :) ben 44 son şansım
Ben geç evlendim mayıs ayında doğal yoldan hamile kaldım ama yaşamadı maalesefBen ilk tedaviniz sanmıştım. Yaş olaraktan öyle görünüyor da endometriozis var. Ameliyat filan da oldum. Kaliteli yumurta çıkmıyor40 lı yaşlarda çok gebe kalana rastladım inşallah sağlıcakla olur sizinde benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?