• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hazırlığında kist

esma01_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2025
57
11
3
25
Merhaba kızlar dün doktora gittim tüp bebeğe başlanacaktı fakat doktor 20 mm kist olduğunu söyledi toplam 2 taneydi yumurta biri 20 mm biri de 13 mmdi. Adet bitiminde sisli ultrason yapacağını söyledi ama tedavi planı nasıl olur bu ay tüp bebk iptal mi olur bu durumda olanlar veya bilgisi olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba kızlar dün doktora gittim tüp bebeğe başlanacaktı fakat doktor 20 mm kist olduğunu söyledi toplam 2 taneydi yumurta biri 20 mm biri de 13 mmdi. Adet bitiminde sisli ultrason yapacağını söyledi ama tedavi planı nasıl olur bu ay tüp bebk iptal mi olur bu durumda olanlar veya bilgisi olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Benxede kist vardi 3. Günüm transferde

Benim de kist varmış 20mm sanırım ama hiç önemsemedi estrofeme başladım transfere hazırlığa

Merhaba ben son gördüğüm adetimle tedaviye başlayacaktım fakat bende de 4cm folikül kisti vardı. Folikül kisti aktif ise estrojen üretiyor ve diğer antral foliküllerin büyümesini engelliyormuş. Kanda estrojen değerime de bakıldı ve yüksek çıktı. O ay tedaviye başlayamadık. Doktorum hiç bir ilaç kullanma, kist kendiliğinden kaybolur bir sonraki adetinle gel dedi. Moralinizi bozmayın kistiniz sönecektir.

Merhaba ben son gördüğüm adetimle tedaviye başlayacaktım fakat bende de 4cm folikül kisti vardı. Folikül kisti aktif ise estrojen üretiyor ve diğer antral foliküllerin büyümesini engelliyormuş. Kanda estrojen değerime de bakıldı ve yüksek çıktı. O ay tedaviye başlayamadık. Doktorum hiç bir ilaç kullanma, kist kendiliğinden kaybolur bir sonraki adetinle gel dedi. Moralinizi bozmayın kistiniz sönecektir.
Sis de yapıldı ama doktorun tavrı pek hoş değildi o yüzden bu ay başka doktora gitmek istiyorum Devlet Hastanesi'nde tedavi . Kistle ilgili birşey demedi 2 yumurta var biri kistti ama adet bitince tekrar gittim yine biri sağda biri solda var dedi estradiol düşük progesteron normal

Bende de kist vardı ilk doktorum saçma sapan ilaçlar verdi kistle başlayamayız diye, hormon değerlerimi alt üst etti. Sonra başka doktora gittim, bu kist yumurtalık dışında bizim işimizle ilgisi yok diyip başladı. Kendi haline bırakınca yok oldu zaten.
Bence de farklı bi doktora görünmekte fayda var

Back
X