Tüp bebek hazırlık aşamasında hangi vitaminleri kullandınız??

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
Arkadaşlar

Tüp bebek hazırlanma aşamasında veya daha öncesinde hangi vitaminleri kullandınız? Fayda sagladımı?? Bu 5.denemem olucak lütfen yardımlarınızı bekliorum...

Sorunumuz eşimdeki morfoloji sorunu sperm yavaşlıgı hareketsizligi..

Canim L - arginine ilacinin spermlere iyi geldigini duymustum. Erkekler icin e ve c vitamini de oneriyorlar. Birde saracoglu tup bebek tedavisinde yenilmesi ve yenilmemesi gereknleri soylemisti o videoya bak istersen.

Ben folik asit dışında birşey kullanmadım. Daha önceden kullanılıyor mu onu bile bilmiyorum :/
Siz olumsuz denemelerinizin sebebini biliyor musunuz ? Mikroenjeksiyon yöntemi ile döllenme oldu di mi ?
Embriyolar pgt ‘ye gitti mi ?
Dilerim bu sefer bebeğinize kavuşursunuz

Evet pgtye de gitti ama tutmadı yinede, doktor sebep bulamıo tutmamasına maalesefki...

Cnm benimde 4 negatifim var sebepsiz ben yaptığım araştırmalar sonucu larginine ve quenzim q10 kullanmaya başladım esimede iciryrm faydasi olur mu bilmiyrm ama bi umut işte

Bu ilk denemem olacak ama doktorumuz eşim için herhangi bir şey önermedi. Benim kullandığım folik asit değişti sadece.

Canım sadece eşinde mi problem var

Evet sadece eşimde problem
Benim eşimde morfoloji 1 çıkmıştı proxeed plus ve evicap kullandık 9 ay kadar. Onun dışında çiğ kuryemiş ler yedi boş bol. Ben de tedaviye başlamadan önce d vitamini ve birçok vitamini içinde barındıran bir kapsül içtim bayağı embriyom 5.güne geldi

Çok saol cnm bnde d vitamini aldım bu ay ampul olanlardan, bakalım nsl olucak bizimkilerde eşimde evicap kullanıo

Kızlar bu vitaminleri herkes kullanabilir mi bizim.tedavimi ze 1 ay kaldi benm amh 2.60dan 1.60 a düştü sonra Arisutu-bal-polenve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum incir yiyorum amh çok şükür yükseldi 2.07 oldu başka esimin morfoloji 0 baskent ne yapabilrz eşim. Maranki Macun havuç suyu ısırgan otu cayi incir falan yiyor sperra ve promen k ilaçlarını kullanıyor başla ne kullanblrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…