Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba hemşire hanım geçen hafta hormon testleri yaptım ve internetten araştırdığım kadarıyla menopoza giriyorum bu degerlerle tüp Bebek şansım varmı Eki Görüntüle 3153390
Merhaba. Bu tür şeyleri internetten hiç araştırmayın. FSH evet yüksek ama ay ay deişiklik gösterebilen bi hormon. AMH çok daha güvenilir bi kan testi. Kan tahlili yanında adetliyken ultrason da bakılmalı. Tek bir yumurtanız bile olsa tüp bebek şansını var

Merhaba. Bu tür şeyleri internetten hiç araştırmayın. FSH evet yüksek ama ay ay deişiklik gösterebilen bi hormon. AMH çok daha güvenilir bi kan testi. Kan tahlili yanında adetliyken ultrason da bakılmalı. Tek bir yumurtanız bile olsa tüp bebek şansını var
Cevabınız için teşekkür ederim. İçimi biraz rahatlattınız

Merhabalar. Adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım. Yaş 42. FSH:5.78 LH:3.65 E2:247.5 Prolaktin:26.29

Bu durumda menopoza çok yakın mıyım acaba? Bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?

Merhabalar. Adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım. Yaş 42. FSH:5.78 LH:3.65 E2:247.5 Prolaktin:26.29

Bu durumda menopoza çok yakın mıyım acaba? Bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?

Merhaba. Burda en önemlisi FSH o da çok güzel maşallah. 10'un üzerine çıkmaya başlarsa sıkıntı oluyor. Yine de daha güvenilir test AMH'tır. Ona da bakılabilir. Ve en önemlisi de yaş. Değerler ne kadar iyi olsa da yaş faktörü es geçilemez. Kayda değer bir süre bebek için denesiyseniz vakit kaybetmeden tüp bebek denenmeli. Hakkınızda hayırlısı olsun 💚

Merhaba. Burda en önemlisi FSH o da çok güzel maşallah. 10'un üzerine çıkmaya başlarsa sıkıntı oluyor. Yine de daha güvenilir test AMH'tır. Ona da bakılabilir. Ve en önemlisi de yaş. Değerler ne kadar iyi olsa da yaş faktörü es geçilemez. Kayda değer bir süre bebek için denesiyseniz vakit kaybetmeden tüp bebek denenmeli. Hakkınızda hayırlısı olsun 💚
Yorumunuz için teşekkürler. Amh çok eskiden yaptırmıştım, maalesef çok düşüktü. Eşim tüp bebeğe yanaşmadı. Doktorlar menopoza yakın olduğumu söylediler. Artık yapacak bişey yok bebek için. 1 oğlum var. Kardeşi olsun çok isterdim. Keşke mucize olsaydı, kendiliğinden hamile kalsaydım. Ama 6-7 yıldır maalesef korunma yok kendiliğinden olmayacağını anladım. Hayırlısı böyleymiş.

Merhabalar. 22 ekimde 5bb ve 5bc kalitede 3”2 tane tüp bebek transferi yaptırdım. Gittiğim hastane 9. Gün testi istiyor dün sabah yani 9. Gün gittim test verdim (bu arada test gününe kadar test yapmadım, belirti aramadım. Sadece aşırı gazım vardı, onura fitilden kaynaklı diye okuduğumdan dolayı hep nötr baktım) dün test sonucum yani 9. Gün beta değerim 43.96 çıktı. Doktor biraz düşük ama şuan gebe görünüyorsun normalde 100 lerde bekliyoruz dedi. Doktorumu çok seviyorum bu arada :) 2 gün sonra yine gel durumu o zaman değerlendireceğiz dedi. Zaten değerim 100 de çıksa 2 gün sonra değerime bakacaktı bunun bilincindeydim de accık ama çok accık üzüldüm sanırım. Sormak istediğim çok mu düşük değerim sizin görüşünüzü olmak istedim teşekkür ederim sabırla cevaplar vermişsiniz kolay gelsin sizlere

Yorumunuz için teşekkürler. Amh çok eskiden yaptırmıştım, maalesef çok düşüktü. Eşim tüp bebeğe yanaşmadı. Doktorlar menopoza yakın olduğumu söylediler. Artık yapacak bişey yok bebek için. 1 oğlum var. Kardeşi olsun çok isterdim. Keşke mucize olsaydı, kendiliğinden hamile kalsaydım. Ama 6-7 yıldır maalesef korunma yok kendiliğinden olmayacağını anladım. Hayırlısı böyleymiş.

Anladım. Evet 6 7 yıl çok fazla... İnşallah yine de bir mucize olur sizin için 🙏 Gerçekten hayırlısı böyleymiş demek ki

Merhabalar. 22 ekimde 5bb ve 5bc kalitede 3”2 tane tüp bebek transferi yaptırdım. Gittiğim hastane 9. Gün testi istiyor dün sabah yani 9. Gün gittim test verdim (bu arada test gününe kadar test yapmadım, belirti aramadım. Sadece aşırı gazım vardı, onura fitilden kaynaklı diye okuduğumdan dolayı hep nötr baktım) dün test sonucum yani 9. Gün beta değerim 43.96 çıktı. Doktor biraz düşük ama şuan gebe görünüyorsun normalde 100 lerde bekliyoruz dedi. Doktorumu çok seviyorum bu arada :) 2 gün sonra yine gel durumu o zaman değerlendireceğiz dedi. Zaten değerim 100 de çıksa 2 gün sonra değerime bakacaktı bunun bilincindeydim de accık ama çok accık üzüldüm sanırım. Sormak istediğim çok mu düşük değerim sizin görüşünüzü olmak istedim teşekkür ederim sabırla cevaplar vermişsiniz kolay gelsin sizlere

Merhaba 🌹🌹 Rica ederim ne demek 🌹
Düşük ya da yüksek, olumlu veya olumsuz demek için çok erken. Hiç moralinizi bozmayın. İkinci vereceğiniz test çok çok daha önemli. 20 küsürlerden bile yükselerek gidenler oluyor. Ve ilk günden beri kendinizi dinlemeyerek çok iyi yapmışsınız. Aynı şekilde devam edin lütfen 🙏😇 İkinci teste kadar rahat olun

Merhaba 🌹🌹 Rica ederim ne demek 🌹
Düşük ya da yüksek, olumlu veya olumsuz demek için çok erken. Hiç moralinizi bozmayın. İkinci vereceğiniz test çok çok daha önemli. 20 küsürlerden bile yükselerek gidenler oluyor. Ve ilk günden beri kendinizi dinlemeyerek çok iyi yapmışsınız. Aynı şekilde devam edin lütfen 🙏😇 İkinci teste kadar rahat

Teşekkür ediyorum 💐💐 normalde serin kanlıyımdır ama dünden beri beceremedim bir türlü maalesef. İnşaAllah yarın güzel haberler alırım. İsteyen herkesin de sabırlı olmalarını diliyor güzel haberlerle buralarda okumak istiyoruz ☺️☺️ Sizlere de kolay gelsin :)))

Teşekkür ediyorum 💐💐 normalde serin kanlıyımdır ama dünden beri beceremedim bir türlü maalesef. İnşaAllah yarın güzel haberler alırım. İsteyen herkesin de sabırlı olmalarını diliyor güzel haberlerle buralarda okumak istiyoruz ☺️☺️ Sizlere de kolay gelsin :)))
Çok teşekkür ederim . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌹🌹

Çok teşekkür ederim . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌹🌹
Merhabalar bugün değerim 70,92 çıktı yavaş mı ilerliyor acaba 11. Gün değerim bu benim 100 üstü olması gerekmez miydi :( Allah hayırlısını versin cümlemize beklemedeyiz yine :)

9. Gün. 43.92
11. Gün 70.92 değişik…. :)

Merhaba hemşire hanım ☺️ Size birşey sorucaktım cuma günü transferim olucak doktorum Prograf adında bir ilaç yazmış bunu kullanan hastanız oldu mu?yan etkileri oldukça fazla bir ilaç gibi görünüyor prospektüse göre.bende bu sene arka arkaya vajinal mantar geçirdim ve genital herpesim var bağışıklık baskılanınca bunları tetikler mi lütfen cevap verirseniz çok sevinirim ☺️
Genital herpesim vardi benim tetiklenmedi cok sukur hic akliniza getirmeyin moralinizi yuksek tutun 🌸🌸

Merhabalar bugün değerim 70,92 çıktı yavaş mı ilerliyor acaba 11. Gün değerim bu benim 100 üstü olması gerekmez miydi :KK43: Allah hayırlısını versin cümlemize beklemedeyiz yine :)

9. Gün. 43.92
11. Gün 70.92 değişik…. :)
Merhaba. En az %60 ve üzeri katlanması gerekiyor. Ona göre hesaplayabilirsiniz

Merhaba. En az %60 ve üzeri katlanması gerekiyor. Ona göre hesaplayabilirsiniz
Teşekkür ediyorum doktor hanım seni yormayalım pazartesi kan ver dedi yavaş ilerliyor dedi :) hayırlısı artık teşekkürler bilginiz için 🤗🤗

Hemşire hanım iyi akşamlar tedavim negatif ile sonuçlandı ve test gününün ertesi günü adet oldum 12. Günüm hala damla damla geliyor bu normalmi yaaa neden hala kesilmedi normalde benim 4 günde biter bu sefer 4 gün yoğun grldi sonrasındaki 4 gün pembe su gibi damla damla geldi daha sonraki 4 gündede bildiğin kara kan yine damla damla gekiyor günlük pedi kirletiyor ve peçeteye geliyor bu normalmi korkmaya başladım yarın doktorumuda arayacağım sizede sormak istedim

Hemşire hanım iyi akşamlar tedavim negatif ile sonuçlandı ve test gününün ertesi günü adet oldum 12. Günüm hala damla damla geliyor bu normalmi yaaa neden hala kesilmedi normalde benim 4 günde biter bu sefer 4 gün yoğun grldi sonrasındaki 4 gün pembe su gibi damla damla geldi daha sonraki 4 gündede bildiğin kara kan yine damla damla gekiyor günlük pedi kirletiyor ve peçeteye geliyor bu normalmi korkmaya başladım yarın doktorumuda arayacağım sizede sormak istedim
Merhaba 🌹 Tedavi sonrası bu tip durumlar olabiliyor

Merhabalar 7+3 hamilelik sürecindeyim benim 20 gün önce kanamam oldu iğne yapıldı ama 10 gündür kahverengi akıntım var hafif sancılarım var normal mi bu süreç

Back
X