Tüp bebek hemşiresiyim

Merhabalar 7+3 hamilelik sürecindeyim benim 20 gün önce kanamam oldu iğne yapıldı ama 10 gündür kahverengi akıntım var hafif sancılarım var normal mi bu süreç
Merhaba. Durumun normal olup olmadığını ancak doktorunuz takiple söyleyebilir.

Hemşire hanım, selamlar;
Ben geçen hafta pazartesi günü (31 ekimde) opu oldum. dün de yanı tam 1 hafta leke şeklinde reglim gelmeye başladı. transfer için 1 adet daha mı beklemem gerekiyor? şimdi gitsem transfer için ilaçlara başlayabilir miyim? tüp bebek hemşiremiz 1 adet daha bekle öyle gel dedi ama emin olamadım. hocayla da ameliyatta olduğu için konuşamadım.

merhaba hemşire. 29 ekimde opu oldum henüz hiç adet olmadım. sanırım yalancı adet olacakmışım. sürekli adet ağrısı çekiyorum. gögüslerim çok acıyor özellikle uçları.ve akıntımda çok. opudan 2 gün sonra dr izin verdi birlikte olduk( opu sonrası hamile olan çok oluyormuş ondan)
hiç bu şekilde opu sonrası hiç adet olmadan hamile kalan varmı? bu şekilde akıntı göğüs agrısı adet sancısı akıntı opu sonrası normal bir süreçmi

merhaba hemşire. 29 ekimde opu oldum henüz hiç adet olmadım. sanırım yalancı adet olacakmışım. sürekli adet ağrısı çekiyorum. gögüslerim çok acıyor özellikle uçları.ve akıntımda çok. opudan 2 gün sonra dr izin verdi birlikte olduk( opu sonrası hamile olan çok oluyormuş ondan)
hiç bu şekilde opu sonrası hiç adet olmadan hamile kalan varmı? bu şekilde akıntı göğüs agrısı adet sancısı akıntı opu sonrası normal bir süreçmi
hemşire hanım yazcaktım:)

Hemşire hanım, selamlar;
Ben geçen hafta pazartesi günü (31 ekimde) opu oldum. dün de yanı tam 1 hafta leke şeklinde reglim gelmeye başladı. transfer için 1 adet daha mı beklemem gerekiyor? şimdi gitsem transfer için ilaçlara başlayabilir miyim? tüp bebek hemşiremiz 1 adet daha bekle öyle gel dedi ama emin olamadım. hocayla da ameliyatta olduğu için konuşamadım.

Merhaba. Bu adet biraz erken olduğu için yapmak istemeyebilirler. En sağlıklısını kendileri bildikleri için size daha sonraki adet demişler ki tedavi sonrası kist, hormon değişiklikleri olabiliyor. Onun için sonraki adet demişlerdir

Merhaba. İlaçlara bağlı olarak bahsettiğiniz şikayetler olabiliyor. Evet opu sonrası yumurtalıklar uyarıldığı için gebelik görülebiliyor ama ben çok şahit olmadım bu duruma

benımde 3487 cıkmıs umarım ıyıdır :)
toplamanız ne zaman sızın?
Şu yumurta olgunlaştırma evrenindeyiz bugün tekrar gonalf yazdı tarlusalla birlikte yanında da menopur diye bi iğne ekledi.Peki e2 yuksek çıkmasına ne dedi doktorunuz benim moral düştü biraz motive olmaya ihtiyacım var.

Şu yumurta olgunlaştırma evrenindeyiz bugün tekrar gonalf yazdı tarlusalla birlikte yanında da menopur diye bi iğne ekledi.Peki e2 yuksek çıkmasına ne dedi doktorunuz benim moral düştü biraz motive olmaya ihtiyacım var.
hayır canım aksıne ıyı bırsey,
zaten amaç yumurtaları çoğalatmak ..
benım bugun son ıgnem yarın ovıtrelle olcam, perşembe toplama olacak..
hıc moralını bozma :)

hayır canım aksıne ıyı bırsey,
zaten amaç yumurtaları çoğalatmak ..
benım bugun son ıgnem yarın ovıtrelle olcam, perşembe toplama olacak..
hıc moralını bozma :)
Cidden mi :) ay allah senden razı olsun arkadaşım rabbim kucaginizi doldursun insallah..Dua edicem sana sen de bana et olur mu bu yolların sonu güzel çiçek bahçelerine çıkacak 🙏

Cidden mi :) ay allah senden razı olsun arkadaşım rabbim kucaginizi doldursun insallah..Dua edicem sana sen de bana et olur mu bu yolların sonu güzel çiçek bahçelerine çıkacak 🙏
eveett bu ıyı bısey :)
e2 yumurtaları gosterıyor canım..
Allah senden de razı olsun.. ınsallaahhh Rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın , ederim tabiii :)
inşallah bende çok inanıyorum :KK200:

eveett bu ıyı bısey :)
e2 yumurtaları gosterıyor canım..
Allah senden de razı olsun.. ınsallaahhh Rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın , ederim tabiii :)
inşallah bende çok inanıyorum :KK200:
Ya o kadar çok şey okudum ki e2 yuksekse yumurtalar kalitesizmiş. Kafam bulandı.Yasiniz kaç acaba ? Ben 30 yaşındayım friksiyonel okumuş ev hanimiyim 😅Bir gebelik geçirdim 4 yıllık evliyim 6 aylıkken kaybettim bebeğimi.3 yıldır olmuyordu bu sürece girdim .

Ya o kadar çok şey okudum ki e2 yuksekse yumurtalar kalitesizmiş. Kafam bulandı.Yasiniz kaç acaba ? Ben 30 yaşındayım friksiyonel okumuş ev hanimiyim 😅Bir gebelik geçirdim 4 yıllık evliyim 6 aylıkken kaybettim bebeğimi.3 yıldır olmuyordu bu sürece girdim .
yok yok oyle degıl, ah Allahım rahmet eylesın, Rabbım kımseye yaşatmasın..
bende 31 yasındayım canım, bı ıhracat fırmasında calsııyorum.
bızde 4 yıllık evlıyız , 3 yıldır bebıs ıcın cabalıyoruz, ıkı asılama denedık bır kımyasalım var , mayıs ayında da dogal hamıle kaldım dıs gebelık oldu :(
mayıs ayında tupe baslayacakken hamıle kaldım dıs gebelık olunca bu aya kaldı :)

yok yok oyle degıl, ah Allahım rahmet eylesın, Rabbım kımseye yaşatmasın..
bende 31 yasındayım canım, bı ıhracat fırmasında calsııyorum.
bızde 4 yıllık evlıyız , 3 yıldır bebıs ıcın cabalıyoruz, ıkı asılama denedık bır kımyasalım var , mayıs ayında da dogal hamıle kaldım dıs gebelık oldu :KK43:
mayıs ayında tupe baslayacakken hamıle kaldım dıs gebelık olunca bu aya kaldı :)
Hiç endişelenme baka gebe kalabiliyorsun bu iyi bisey olacak inşallah rabbim bizleri yormasın merhamet etsin inşallah .Çalısıyor olmana sevindim kafan dağılır en azından.Ben evdeyim ama asla boş durmam örgü hobi supla akla gelecek her şey yapıyorum vakit geçirmek adına bana iyi geliyor.

Hiç endişelenme baka gebe kalabiliyorsun bu iyi bisey olacak inşallah rabbim bizleri yormasın merhamet etsin inşallah .Çalısıyor olmana sevindim kafan dağılır en azından.Ben evdeyim ama asla boş durmam örgü hobi supla akla gelecek her şey yapıyorum vakit geçirmek adına bana iyi geliyor.
amiiinnnnn,
evet kuzum hıc olammıstı 3 sene sonra gebelık oldu bende şok olmuştum ..
aynen bura bıraz kafam dagılıyor ya, bende evde olunca bıseyler yapmayı cok severım ınsana cok ıyı gelıyor yaa ellerıne saglık :KK37:
hangı ildesin ? ben istanbuldayım

amiiinnnnn,
evet kuzum hıc olammıstı 3 sene sonra gebelık oldu bende şok olmuştum ..
aynen bura bıraz kafam dagılıyor ya, bende evde olunca bıseyler yapmayı cok severım ınsana cok ıyı gelıyor yaa ellerıne saglık :KK37:
hangı ildesin ? ben istanbuldayım
Yine olacak inşallah sabırla hayirla..Ankaradayım ben de. Antepliyim ama :) e2 degeriyle ilgili bisey daha okuduk yüksek olunca yumurta toplamayı yapmıyorlarmış.Senin doktor ne dedi yüksek olunca çok soru soruyorum dimi çok yeniyim valla napiyim 🤷‍♀️

Yine olacak inşallah sabırla hayirla..Ankaradayım ben de. Antepliyim ama :) e2 degeriyle ilgili bisey daha okuduk yüksek olunca yumurta toplamayı yapmıyorlarmış.Senin doktor ne dedi yüksek olunca çok soru soruyorum dimi çok yeniyim valla napiyim 🤷‍♀️
bende antepte okudum nızıpte :)
yok canım gecen ay arkadasım yumruta toplattı 1700 du e2si.8 yumurtası vardı..
taze trasnfer oldu ve suan hamıle :)

@ Lupetta Lupetta merhaba canım,​

benım tup bebekte bugun son ıgnem, yarın ovıtrelle ,diğer gün boş ve perşembe opu olacak..
e2: 3461
fsh :22,5
progestron : 0,56 cıkmıs nasıl sence :)
birde yarından ıtıbaren kullanmak ıcın doktorum dostınex hap verdi, bu neden acaba ?

Back
X