Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba. Gonapeptyl normalde çarşamba iğnesi olarak kullanılıyor. Onun dışında evet iğneler sanırım artık çok çok zor bulunabiliyor. Bu tedavi protokolünde Cetrotide görevi görmedi görmesi için verdiler sanırım size. Bence tedavinizi hiç ertelemeyin. Bu şekilde de bi tedavi protokolü var çünkü. İçiniz rahat olsun, güven çok önemli bu süreçte. Sizin işinizi baltalayacak bir şey yapmazlar merak etmeyin 😇
Canım merhaba tüp bebeğe başlıyacağım Allah izin verirse.. Doktor bana 21. gün gonapeptyl verdi bir hafta boyunca vurul dedi. Sana sormak istediğim, ultrasonda baktı bi tane yumurtan büyümüş benimde kasıklarım göğüs uçlarım ağrıyordu yumurtlama olabilir belki tüp bebeğe bile gerek kalmadan dedi ama bu ilaç yumurtalarımı bastırmıyormu? Yumurtam varken çatlamayacak sanırım değil mi :( Doktor bu ilaç engel değil dedi ama anlamadığım konu döllendikten sonrası için mi sorun olmayacak dedi? Kafam baya karıştı ya

Canım merhaba tüp bebeğe başlıyacağım Allah izin verirse.. Doktor bana 21. gün gonapeptyl verdi bir hafta boyunca vurul dedi. Sana sormak istediğim, ultrasonda baktı bi tane yumurtan büyümüş benimde kasıklarım göğüs uçlarım ağrıyordu yumurtlama olabilir belki tüp bebeğe bile gerek kalmadan dedi ama bu ilaç yumurtalarımı bastırmıyormu? Yumurtam varken çatlamayacak sanırım değil mi :KK43: Doktor bu ilaç engel değil dedi ama anlamadığım konu döllendikten sonrası için mi sorun olmayacak dedi? Kafam baya karıştı ya
Merhaba. Doktorunuz ne diyorsa ona güvenmelisiniz. Gonanpeptyl baskılamaz

Çok tatlısınız. Aminn diyeyim o zaman. Bu ara ben de zor bir zamandan geçiyorum. Belki duanızı Allah duyar 🙏 çok teşekkür ederim 💫💕
Allahım şafi ismi ile şifa versin inşallah en kısa sürede sıkıntınız geçer… allahım bu kulunun sıkıntısını tez zaman da gider şifasını ver yarabbim sen büyüksün sen kabul edensin allahım amin …🤲🏻

Merhaba. Doktorunuz ne diyorsa ona güvenmelisiniz. Gonanpeptyl baskılamaz
Doktoruma güveniyorum ama yoğun oldugundan ve sonradan aklıma geldiğinden soramadım bende size sormak istedim. Burdaki bazı yazılarda “yumurtaları baskılamak için doktorum verdi” cümleleri gördüğüm için merak ettim 😊 baskılamıyorsa çatlatırmı peki bi bilginiz var mı?

Doktoruma güveniyorum ama yoğun oldugundan ve sonradan aklıma geldiğinden soramadım bende size sormak istedim. Burdaki bazı yazılarda “yumurtaları baskılamak için doktorum verdi” cümleleri gördüğüm için merak ettim 😊 baskılamıyorsa çatlatırmı peki bi bilginiz var mı?
canım bende kullandım yumruta baskılama ılacı, adı lucrın ..
hatta doktoruma sordum hamıle kalırsam bır sorun olur mu dedım hayır olmaz dedı ..
tedavıye başlamadan verılıyor yumurtalar eşit ve aynı oranda büyümeleri için

hatta doktoruma sordum hamıle kalırsam bır sorun olur mu dedım hayır olmaz dedı ..
Tamam kuzum saol :KK200:

2 3 gündür belim kasıklarım ağrıyor iğneden heralde dün hele belim kopuyordu

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
erhaba bende 8 Kasım'da tarnsfer oldum 5.gun embiryosu dondurulmuş . tarnsfer sonrası 6.gunu bhg yaptım 44.5 çıktı bugün 8.gunum 62.4cikti hemşire 2 kat artmamis dedi cuma tekrar istedi şimdi ben anlamadım 2 gün önce aynı saatlerde yaptım aynı yerde bu aynı zman aynı yer nasıl yagni bilgi veririmisiniz lütfen ...çünkü hemşire öle ümitsiz konuşunca sabahtan beri bir tuhafim 😔😔😔😔😔😔

erhaba bende 8 Kasım'da tarnsfer oldum 5.gun embiryosu dondurulmuş . tarnsfer sonrası 6.gunu bhg yaptım 44.5 çıktı bugün 8.gunum 62.4cikti hemşire 2 kat artmamis dedi cuma tekrar istedi şimdi ben anlamadım 2 gün önce aynı saatlerde yaptım aynı yerde bu aynı zman aynı yer nasıl yagni bilgi veririmisiniz lütfen ...çünkü hemşire öle ümitsiz konuşunca sabahtan beri bir tuhafim 😔😔😔😔😔😔
canım bazen ıkı katı artmasada saglıklı gebeklıkler oluyor, ınsallah senınkıde o sekılde olur,
bol dua et Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın .amın

canım bazen ıkı katı artmasada saglıklı gebeklıkler oluyor, ınsallah senınkıde o sekılde olur,
bol dua et Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın .amın
Çok teşekkürler ederim cuma.gunu asıl testim belim.acaip.agiriyor çift embiryo aceba boş gebelikmi geçiriyorum sizce bu değerler nasıl cuma günü yaptığımda kaç olsa sevinmeliyim lütfen beni aydınlatıcı cvp veririmisiniz sabahttan beri bir kötüyüm sanki 🤲🤲🤲🤲sizi burda bulmam çok iyi oldu 🙏😔

Çok teşekkürler ederim cuma.gunu asıl testim belim.acaip.agiriyor çift embiryo aceba boş gebelikmi geçiriyorum sizce bu değerler nasıl cuma günü yaptığımda kaç olsa sevinmeliyim lütfen beni aydınlatıcı cvp veririmisiniz sabahttan beri bir kötüyüm sanki 🤲🤲🤲🤲sizi burda bulmam çok iyi oldu 🙏😔
Burda gordum hatta iki kat artmadan sağlıklı gebeliği olanlar var,
Sanırım 120uzeri çıksa normal kabul edilecek..
İçini refah turun bol dua edin inşallah sağlıklıdır ve devam eder 🤲❤️

Canım merhaba tüp bebeğe başlıyacağım Allah izin verirse.. Doktor bana 21. gün gonapeptyl verdi bir hafta boyunca vurul dedi. Sana sormak istediğim, ultrasonda baktı bi tane yumurtan büyümüş benimde kasıklarım göğüs uçlarım ağrıyordu yumurtlama olabilir belki tüp bebeğe bile gerek kalmadan dedi ama bu ilaç yumurtalarımı bastırmıyormu? Yumurtam varken çatlamayacak sanırım değil mi :KK43: Doktor bu ilaç engel değil dedi ama anlamadığım konu döllendikten sonrası için mi sorun olmayacak dedi? Kafam baya karıştı ya
Merhaba canım, ben de tüp bebek tedavisine başlayacaktım ve 21.günde gonapeptyl iğnesine başladım. Doktorum bunu yumurta baskılayıcı iğne olarak vermişti. Hemşireye de olurda hamile olursam bi sakıncası olur mu diye sordum hiç bi sakıncası olmaz hatta tutunmasına bile yardımcı olur dedi.
Rabbimin mucizesi işte iğneyi 5.kullanışımda hamile olduğumu öğrendim. Doktorum bu iğneyi kullanan bazı hastalarımda karşılaştığım bi durum, iğnenin bebeğe hiç bi zararı olmamıştır merak etme dedi. Hiç bi riskimde olmadı çok şükür sadece lekelenmelerim olmuştu onun içinde progestan kullandım.
Senin yumurtan da oluşmuş sanırım kaç mm olduğunu söylemiş miydi? İstersen bu yumurtayıda son şans olarak değerlendir kaçırma derim bakarsın tedavisiz olacağı tutar🥰

Back
X