TÜP BEBEK HEYET RAPORU SÜRELİ Mİ DEĞİL Mİ

tcaliskan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1
0
1
36
Zeynep Kamil Hastanesinden tüp bebek için 20.01.2017 tarihli heyet raporu aldım 1. denemem mart ayında oldu tutmadı 2. deneme için haziran ayında gittiğimde ilaçlarımı aldım eylül ayına randevu verdiler ancak sağlık raporun 6 aylık olduğunu ve 20.07.2017 tarihinde zamanının dolacağını eğer süre uzatılmazsa eylülde tedavimin ücretli olacağını söylediler. Ancak heyet raporumun üzerinde süreli olduğuna dair bir ibare bulunmamaktadır. Heyet raporlarının 6 ay geçerli olduğuna dair bil bilgisi olan var mı yada tedavi sürecinde böyle bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu lütfen bana yardımcı olabilir misiniz çok acil

Değil ama çok kolay çıkıyor Cerrahpaşa ya bugün sordum

Değil ama çok kolay çıkıyor Cerrahpaşa ya bugün sordum

Zeynep Kamil Hastanesinden tüp bebek için 20.01.2017 tarihli heyet raporu aldım 1. denemem mart ayında oldu tutmadı 2. deneme için haziran ayında gittiğimde ilaçlarımı aldım eylül ayına randevu verdiler ancak sağlık raporun 6 aylık olduğunu ve 20.07.2017 tarihinde zamanının dolacağını eğer süre uzatılmazsa eylülde tedavimin ücretli olacağını söylediler. Ancak heyet raporumun üzerinde süreli olduğuna dair bir ibare bulunmamaktadır. Heyet raporlarının 6 ay geçerli olduğuna dair bil bilgisi olan var mı yada tedavi sürecinde böyle bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu lütfen bana yardımcı olabilir misiniz çok acil
Merhaba öncelikle geçmiş olsun Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın. Ben de Zeynep kamilde rapor cıkardım bundan sonrakı asamaları nedir acaba bu aykı adet günümde tedavi,ye başlamam mümkun olur mu? Bende herhangi bir rahatsızlık yok eşim azosperm hastası.

Aldığınız rapor üzerinde yazar 6 aylık olduğu. En azından bizimkinde yazıyor. Zaten sistemdede yazar onlar oradan görüp o şekilde söylemişlerdir size.

Back
X