Tüp bebek hileleri

Ben teşekkür ederim. canın hiç yanmayacak,yumurta toplama işlemini lokal veya genel anestezi ile yapıyorlar,çok kolay, kalan embriyolar eğer 1. kalite ise (3.günde 8-16 ya bölünmüşse) donduruyorlar. yoksa çöpe gidiyor sanırım.
tabii doktorların vicanında herşey,çünkü 1. kalite mi değil mi bilemeyiz. bize ne derlerse ona inanırız. tıpta tekel var.

Tek sorunun popolarına yaptırdığın iğnelerden oluşan ağrı ve şişlik olabilir. bunun içinde eczaneden alkol satın al ve alkolle her akşam popolarınaovma şeklinde masaj yap, kasların ilacı emmesine yardımcı ol,rahat edersin, hadi hayırlısı....

yumurta sayısı fazla olabilir ama önemli olan yerleştirilebilir kaliteli yumurta olması. işlem görüpte büyümesi duran yumurtalar da oluyor. doğal olarak çöpe gidiyor

Bu konuda kesinlikle çok uyanık olmak lazım. Tüplerden biri kapalıydı. Aşılama önerdi. 2 kez aşılama yaptı. Aşılamalardan birinde fölikül kapalı olan taraftaki yumurtalıkta gelişmişti. Bilirsiniz bu durumda aşılama anlamsız olur ama biz tedavinin henüz başında olduğumuzdan, anlamadığımı bir lisanla tıbbı terminolojiyi de kullanınıp "bu şekilde şansınız var" diyerek bizi ikna edip aşılama yaptı. Amaç sırf paraymış. Üstelik tedavilerde ne folik asit, ne de proggestan verdi. Bunların hepsini ben daha sonra gittiğimiz tüp bebek merkezindeki kendi doktorumuz, Doç.Dr. Ruşen Atamaca'dan öğrendim. Aslında dilimiz yandığı için Ruşen bey'e de ilk başta şüpheli yaklaşmıştık ancak sağolsun bize ticari düşünmediğini şu şekilde ispatladı: İlk mikro denememizde sadece 3 tane folikül gelişmişti. "Eğer yumurtaları toplarsak ve bu foliküller boş veya içindeki yumurtalar kalitesiz çıkarsa paranızı boşa harcamış olacaksanız, ben aşılama tavsiye ediyorum. Bir sonraki denemede dozu arttırırız ve daha çok yumurta elde etmeye çalışırız ama karar sizin " dedi. Bize de mantıklı geldi ve aşılmaya karar verdik. Ancak sonuç negatif oldu. Bir sonraki denemeyi 4 ay sonra yaptık. Bu kez günde 600 doz menogon ile sadece 2 yumurtam gelişince büyük hayal kırıklığı yaşadık ve yine aşılama yaptırmaya karar verdik. Sonuç yine olumsuzdu. Ancak üçüncü denemede 1 yumurta da olsa kesin mikro yaptıracaktık. Sayıyı arttırmak için Türk ve yabancı sitelerde günlerce araştırma yaptık. Bazı bitkisel ve hormon ilaçlarının desteği ile 3.kez tedaviye başladık. Bu kez 5 folikül oluştu ve bunlardan ikisi transfer aşamasına gelebildi. Sonuç çok şükür olumlu oldu. Doktorum sağolsun bizi doğru yönlendirdi. Ticari düşünseydi bizi 2 yumurtayla da tüp bebeğe ikna edebilirdi.
Şu an 4,5 aylık hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına.

Son düzenleme:
ben almanyada yasiyorum 1 defa tüp bebek 1 defada mikro yaptirdik 7. ayda sonuc negatif ve merkezi degistirmeye karar verdik 1. ayda randevu aldik ama bilmiyorum türkiyedemi yaptirsak kafamiz karisik bu arada 5 günü transfer ettiler anlayamiyorum niye rahime tutunamadi kizlar bana yardimci olun bilgilendirin türkiyemi daha iyi yoksa almanyadakilermi nasil anlayabilirim

bence ülkeden çok gittiğin merkez veya hastane önemli, almanyada sıradan bir merkez yerine aynı paraya burada ciddi memorial gibi hastanelere gidebilirsin yada almanyada daha büyük tanınmış hastanelerin bölümlerine başvurabilirsin tabi bu işler kişinin sorununa da özgü, embriyologlar önemli tabiki... eksi ve artıları önüne koy ve kararını kendin ver etraflıca düşünerek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…