Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim..2 sehirdede imkanlar iyidir...doktor cok onemli..embriyolok ve labaratuarida iyi bir hastane olmasi gerekiyor..mersine gore adanada bu imkanlar daha fazla..keske ankara yada istanbula gidebilsekk..oralarda..imkanlar bu anlamda cok daha iyi..ama ben sanirim..adanayi tercih ederdim..adanada da bulent haydardedeoglunu oneririmm.acibademle anlasmali..bi arastir istersen..adnaada acibademin labaratuari ve embriyologuda iyi..Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Mersinde oturuyorum ama adana da mı doktor bulsam burada mı karar veremiyorum yardımcı olabilecek kimse var mı?
bi araştırayım bakalım ilk kez duydum doktorun isminiMerhaba canim..2 sehirdede imkanlar iyidir...doktor cok onemli..embriyolok ve labaratuarida iyi bir hastane olmasi gerekiyor..mersine gore adanada bu imkanlar daha fazla..keske ankara yada istanbula gidebilsekk..oralarda..imkanlar bu anlamda cok daha iyi..ama ben sanirim..adanayi tercih ederdim..adanada da bulent haydardedeoglunu oneririmm.acibademle anlasmali..bi arastir istersen..adnaada acibademin labaratuari ve embriyologuda iyi..
Merhaba bana da iki doktor önerdiler birisi Bülent haydaroglu diğeri medlin da feza hoca belki fikir olur. Bende mersinde oturmuştum orda biraz sıkıntılı bu konuda adanaya gidinbi araştırayım bakalım ilk kez duydum doktorun ismini
mersinde gittiğin doktor var mıydıMerhaba bana da iki doktor önerdiler birisi Bülent haydaroglu diğeri medlin da feza hoca belki fikir olur. Bende mersinde oturmuştum orda biraz sıkıntılı bu konuda adanaya gidin
Yeni şehir hastanesi ne gidiyordum yaşlı bir doktor du formun orda hamileydim lekelenme oldu sorun yok deyip gönderdi h üniversiteye gittim 1 gün sonra gece 11 de yoğun kanamayla nöbetçi doktor sabah 4 de kadar bekletti bakmadı sabah da doktorun söylediği dusmusde ola bilir dusmemisde diye adanaya başkente gittim orda kürtaj ile aldılar cnmmersinde gittiğin doktor var mıydı
anladım canım çok geçmiş olsun teşekkür ederim bilgi verdiğin içinYeni şehir hastanesi ne gidiyordum yaşlı bir doktor du formun orda hamileydim lekelenme oldu sorun yok deyip gönderdi h üniversiteye gittim 1 gün sonra gece 11 de yoğun kanamayla nöbetçi doktor sabah 4 de kadar bekletti bakmadı sabah da doktorun söylediği dusmusde ola bilir dusmemisde diye adanaya başkente gittim orda kürtaj ile aldılar cnm
Canım merhaba bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum sen sanırım hamilesin memnun kaldın mı Bülent bey denBülent beyde başlayacağım ben tedaviye :)
Fiyatlar hakkında bilgin var mı canım bide özel değilse neden olmadı senin gebelikBen Bülent haydardedeoglu ile baslicam ekim ayında medicalde de feza hoca oda bu konuda bilgili adanada ikisini tavsiye edebilirim
Benim 3 bebek kaybım var cnm enson 14 haftalık aynı sebepden kalp atışı durduğu için kaybettim çok dr gittim hiç bir sıkıntı olmadığını söylüyorlardı ama her seferinde kayıp yaşadım sorunun ne olduğunu öğrenmek için tüp bebek merkezine yönlendirdi dr Bülent hoca direk pıhtılaşma var dedi kayıplarının genetiğe yönlendir di dediği gibi de çıktı fiyat olarak ilaclarla birlikte 17 ,18 bin civarı cnm tüp bebek yaptırmak istememin sebebi daha fazla yıpranmak istemediğim içinFiyatlar hakkında bilgin var mı canım bide özel değilse neden olmadı senin gebelik
Allah yardımcın olsun inşallah umarım sağlıklı bir bebeğin olur en kısa zamanda Kaç yaşındasın canım bu aradaBenim 3 bebek kaybım var cnm enson 14 haftalık aynı sebepden kalp atışı durduğu için kaybettim çok dr gittim hiç bir sıkıntı olmadığını söylüyorlardı ama her seferinde kayıp yaşadım sorunun ne olduğunu öğrenmek için tüp bebek merkezine yönlendirdi dr Bülent hoca direk pıhtılaşma var dedi kayıplarının genetiğe yönlendir di dediği gibi de çıktı fiyat olarak ilaclarla birlikte 17 ,18 bin civarı cnm tüp bebek yaptırmak istememin sebebi daha fazla yıpranmak istemediğim için
Aminn cnm inşallahAllah yardımcın olsun inşallah umarım sağlıklı bir bebeğin olur en kısa zamanda Kaç yaşındasın canım bu arada
Maalesef 1 yıldır deniyoruz olmadı pco var bende eşime hiç baktırmadık ve 21 yaşındayımAminn cnm inşallahisteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin rabbim. 30 yaşındayım senin daha önce varmı gebelik geçmişin
Emin ol kayıp yaşamak daha zor henüz 21 yaşındasın bu kadar stres yapma cnm tüp bebek düşünüyorsan başka bir doktor arayışına girme pıhtılaşma için tüp bebek dr ile görüştüğünde seni yönlendirir ona göre tedavi uygularMaalesef 1 yıldır deniyoruz olmadı pco var bende eşime hiç baktırmadık ve 21 yaşındayımama psikolojik olarak o kadar çöktüm ki eşimin halası kadın doğumcu hiç zaman kaybetmeyin boşuna tüp bebek yaptırın dedi banada mantıklı geldi
Doğrudur canım Allah yardımcın olsun. Pıhtılaşma yok bende polikistik over var kist oluyor bide hormon bozukluğu zaman kaybetmeden yaptıralım diyoruz doktordan memnun kaldın mı sen ben baya bir araştırdım en çok Bülent beyi övmüşlerEmin ol kayıp yaşamak daha zor henüz 21 yaşındasın bu kadar stres yapma cnm tüp bebek düşünüyorsan başka bir doktor arayışına girme pıhtılaşma için tüp bebek dr ile görüştüğünde seni yönlendirir ona göre tedavi uygular
Evet cnm beni de kuzenim yönlendir di Bülent hocaya o da Bülent hoca da tedavi oldu iyi ki Bülent hoca ile tanışmışım çok anlayışlı çok bilgili ben çok umutsuz gitmiştim ılk görüşmeye giderken için rahat olsun ben feza Burak hoca ile de görüştüm ama Bülent hoca ile devam etmeye karar verdimDoğrudur canım Allah yardımcın olsun. Pıhtılaşma yok bende polikistik over var kist oluyor bide hormon bozukluğu zaman kaybetmeden yaptıralım diyoruz doktordan memnun kaldın mı sen ben baya bir araştırdım en çok Bülent beyi övmüşler
Anladım canım ne zaman başlıyorsun sen inşallah herşey güzel olurEvet cnm beni de kuzenim yönlendir di Bülent hocaya o da Bülent hoca da tedavi oldu iyi ki Bülent hoca ile tanışmışım çok anlayışlı çok bilgili ben çok umutsuz gitmiştim ılk görüşmeye giderken için rahat olsun ben feza Burak hoca ile de görüştüm ama Bülent hoca ile devam etmeye karar verdim
Ekim ayında baslicaz cnm Allah izin verirseAnladım canım ne zaman başlıyorsun sen inşallah herşey güzel olur