• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK İÇİN ADANA DA MI DAHA İYİ DOKTOR VAR MERSİN DE Mİ? YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE VAR MI?

Doğrudur canım Allah yardımcın olsun. Pıhtılaşma yok bende polikistik over var kist oluyor bide hormon bozukluğu zaman kaybetmeden yaptıralım diyoruz doktordan memnun kaldın mı sen ben baya bir araştırdım en çok Bülent beyi övmüşler
birebir görüşmeden aklındaki soru işaretleri gitmez olumsuz konuşan duymadım Bülent hoca için cnm Allah gönlüne göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Mersinde oturuyorum ama adana da mı doktor bulsam burada mı karar veremiyorum yardımcı olabilecek kimse var mı?
Ben adana daa başkentte olmuştum Esra Bulgan Kılıçdağ a gittim. Fiyatları diğer yerlere göre üniversite hastanesi olduğu için daha uygun ve maddi kaygılar taşımadan ilgilenip sadece gerekli gördükleri şeyleri yapıyorlar.

Anladım canım ne zaman başlıyorsun sen inşallah herşey güzel olur
Ben 6 yıllık evliyim 4 yıl gitmediğim dr kalmadı mersinde, adana da ne istediler yaptırdım Rahim filmi Rahim Mr hormon testleri hepsi de farklı şeyler söyledi kimi çift Rahim var dedi kimi perde var dedi kimi kalp şeklinde dedi şekil bulamadılar her düşükte bunları sebep gösterdiler hiç biri pıhtılaşmadan suphelenmedi Bülent hoca direk pıhtılaşma testi istedi perde falan yok iyiki operasyon yaptirmamissin dedi gerek görmediği hiç bir tedaviyi uygulamıyor cnm

Ben adana daa başkentte olmuştum Esra Bulgan Kılıçdağ a gittim. Fiyatları diğer yerlere göre üniversite hastanesi olduğu için daha uygun ve maddi kaygılar taşımadan ilgilenip sadece gerekli gördükleri şeyleri yapıyorlar.
Teşekkürler canım

Ben 6 yıllık evliyim 4 yıl gitmediğim dr kalmadı mersinde, adana da ne istediler yaptırdım Rahim filmi Rahim Mr hormon testleri hepsi de farklı şeyler söyledi kimi çift Rahim var dedi kimi perde var dedi kimi kalp şeklinde dedi şekil bulamadılar her düşükte bunları sebep gösterdiler hiç biri pıhtılaşmadan suphelenmedi Bülent hoca direk pıhtılaşma testi istedi perde falan yok iyiki operasyon yaptirmamissin dedi gerek görmediği hiç bir tedaviyi uygulamıyor cnm
Anladım canım bende randevu alacam görüşmek için

Eşim de bende sağlıkçıyız amh düşüklüğü sebebiyle 2 yıl önce adana baskentte tüp bebek yaptırdık fakat tek yumurta toplanabildi ve olumsuz sonuçlandı. Bu ay tekrar Bülent haydar Dedeoğlunde tedaviye başlayacağız daha önce giden var mı

Adana yasiyorum ve Dr.Gökhan Çıragilin hastasiydim çok memnun kaldim acibadem hastahanesiyle anlaşmali özel klinigi var . Şuan ikiz kizlarim var 2 aylik insallh rabbim emekleriniz karsiligini nasip eder

Esra burhan kıkırdağın hastasıydım o gitti pınar hanıma gectim

Adana yasiyorum ve Dr.Gökhan Çıragilin hastasiydim çok memnun kaldim acibadem hastahanesiyle anlaşmali özel klinigi var . Şuan ikiz kizlarim var 2 aylik insallh rabbim emekleriniz karsiligini nasip eder
Ne kadar tuttu acaba. Ve hangi hastanede gokhan bey bende iyi bir doktor ariyorum adana

Back
X