tüp bebek için akıl danışmalıyım....

sarxixmelekA&B

ÇAĞAN EGEM
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
985
1
96
Manisa
merhaba.bende eş durumu kaynaklı sorun var.eşimin sperm sayısı az 2.5 milyon kadar.şekil ve harekette sorun yok.doktor tüp bebek önerdi.haziranda yaptırmayı isitiyorum.tatil o zaman.ondan önc bu ay adetimle gitmeliyim ön safhada yapılması gerekenler var mı yardım edin.

mrb canim bizde sizin gibiyiz 3 milyon sperm evet bu ay git cunku test falan sitiyorlar ayrica yasin genc ise uzun protokol yaprsin onun icinde bir onceki adet baslaniyor ins hersey yolunda gider ve birince tedavide bebisini kucaklarsin

umarım öyle olur.yaşım 27.haziran sonunda tedaviye başlayacağım bu ay gitmeliyim o zaman.adet zamanı falanmı gidiliyor yoksa zaman yokmu?

güzelim benim konu var 2.ci tüp bebeğe başlıyorum diye
orda ilk sayfada gün be gün yapılanları yazıyorum istersen bir bak
adetin 1-2- ci günü kanamalı halde başlıyorsun canım cım

slm,ben adetimin 14 cü günü ilaçları kullanmaya başladım.ikinci adetim geçikti,ilaçla getirdik.ve diğer ilaçlara adetimin 3 günü başladım.bu arada adet öncesi ortası ve sonrası horman tahlilleri yapıldı.şimdi 8 aylık bebeğim var.allahım herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…