- 9 Mayıs 2016
- 246
- 175
- 103
- 44
- Konu Sahibi sinyoraa07
Canlar, 1. tüp denemem olmasına rağmen birçok doktora muayene oldum ve şuan itibari ile ilaçlarım ile birlikte 15 bin tl harcamış bulunmaktayım. Bunun içinde polip ameliyatım da var. Önümüzdeki günlerde transfer öncesi era testi de yapılacak 4000 tl daha ekleyelim oldu 19 bin. Çevremdeki hastalar ve kliniklerde gördüğüm kadarıyla pek çok kişi devlet katkısı alamıyor. Rapor almak aylarca sürdüğü için bir çok kişinin kaybedecek 1 günü bile yok.sgk anlaşmalı klinikler de çok sınırlı.Ben acizane il sgk ve sağlık müdürlüğü ile görüştüm. Onlar sadece mevzuat böyle haklı olabilirisiniz ama bunun muhatabı biz değiliz bimer (başbakanlık )veya cimer(cumhurbaşkanlığı bilgi iletişim merkezi) üzerinden hak ayarabilirsiz diyorlar. Cumhurbaşlakımız da birçok kez 3 çocuk yapılmasını dile getirmiştir.Bir çok hasta kredi çekerek, borç alarak işlem yaptırmaya çalışıyor.Bence alınan katkılar yapılan masrafların beşte birini bile karşılamıyor. (Her deneme için 1300 tl katkı veriliyor.)Bu yolda yalnız yürümek istemiyorum.