Tüp bebek için devlet raporu nasıl alınır?

Sanada çok geçmiş olsun canım çok zor bi durum hem fiziksel hem ruhsal bide üç bide üç kere geçirmişsin Rabbim çektiğin o acıların mükafatını hem bu dünyada hem ahirette versin inşallah hayırlı sağlıklı evladın olsun 🤲🏻🤲🏻ilk dış gebelik geçirdiğinde tüpün alınmamışmıydı canım iç kanama olduğunda nasıl tekrar aynı tüpten hamile kaldın çok üzüldüm inşallah sağlıklı evlat nasip etsin Allah sana da acılarını unuttursun
Akşam tartıştık büyük ihtimal annesi dedi sonra ben çıkıştım ölmemi mi istiyorsun ben normal düşük yapmadım dedim çektiririz felan dedi geri
Amin canım Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah..
ilkinde tüp zarar görmüş ama patlamamış dedi doktorum o yüzden almamıştı canım sonra tekrarladı işte

Malesef detaylı canım ama hastaneye göre süreç değişiyor örneğin bir arkadaş Zeynep Kamile 3 6 ay yazmış süreç için benim rapor alma sürecim 25 gün sürdü örneğin.cok şükür hiç bir sonucumda sıkıntı cikmadi her isim rast gtti.ama sonuçlarda sorun çıkarsa ederse önce ona yöneliyorlar, süreçler genellikle bu sebepden üzüyor.soyle düşün tüp bebekde sen bir anestezi alacaksın opu işleminde vs bu sebeple bu işleme vücudun hazır mı herhangi bir rahatsızlığın var vs herşeye bakiliyor ondan sonra raporu alabiliyorsun.
Anladım canım denemeden bilemiyoruz o zaman gidip görüşeceğiz artık inşallah benim de rast gider

Amin canım Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah..
ilkinde tüp zarar görmüş ama patlamamış dedi doktorum o yüzden almamıştı canım sonra tekrarladı işte
Amin kuzum inşallah tekrar çok geçmiş olsun ama doktorun da ihmali var dış gebelik geçirilen tüpten hayır gelmiyor diye biliyorum ben genişliyormuş tüp malasefki

ben ilkini raporlu yaptım, 2.yi özelde. İkisi de negatif oldu.3.yü yine raporlu yaptırmayı düşünüyorum.
İnşâAllâh bu sefer hayırlısı ile zamanı gelmiştir kuzum geçenler de burda gördüm embriyolara genetik test yaptırılıyormuş birisi o şekilde yaptırdım yazmıştı sağlıksızsa tutmuyormuş sağlıklı olan embriyoyla devam ediliyormuş imkanınız varsa bi sor istersen doktoruna

İnşâAllâh bu sefer hayırlısı ile zamanı gelmiştir kuzum geçenler de burda gördüm embriyolara genetik test yaptırılıyormuş birisi o şekilde yaptırdım yazmıştı sağlıksızsa tutmuyormuş sağlıklı olan embriyoyla devam ediliyormuş imkanınız varsa bi sor istersen doktoruna
benim sadece 1 embriyom 5.güne gidiyor canım. Onu da göndersem o kadar emekten sonra transfer olmamış olacağım.

Of o iğne kabustu gerçekten doktor bir doz daha diyecek diye ödüm kopmuştu, hiçbir iğne bu kadar acıtmamıştı Allah kimseye yaşatmasın bir daha. Fazla bilinen birşey değil ya anlamıyorlar haliyle ne kadar zorlu bir durum olduğunu🤷🏻‍♀️
Aynen öyle bende çok korkmuştum. Gerçekten iki tane oldum ama söylediğim ilk şey Rabbim kanser hastalarına yardım et demekti. Biz bu kadarına katlanamıyoruz. Klomen kullandığım ay çok umutluydum hatta doktor ikiz gebelik olabilir dedi çifte bir umut yaşıyordum. Sancı ile hastaneye kaldırılınca ve tekrardan dış gebelik dediklerinde dünyam başıma yıkıldı sandım. Neyse ki sadece kanamalı kistlermiş o an ona o kadar şükür ettim ki anlatamam. Beş gün hastanede yattım. Daha sonra ameliyat kabul etmediğim için çıktım ve şimdi tekrardan gitmeye dahi korkuyorum. Her gittiğimde bir şey çıkıyor. Negatif bir şey duyuyorum. Rabbim hepimize yardımcı olsun gerçekten.

Merhaba ben yeni başladım tedavi ye

Bana rapor alınabilmesi için hsg filminde tüpler de sorun görülmesi gerektiği eğer sorun yoksa 2 aşılama ( veya 3 tam hatırlayamadım ) sonrasi rapor alınabileceği söylenmisti

Siz de de tüp ameliyatı geçmişiniz olduğu icin gittiğiniz kurum raporla ilgili yardımcı olacaktır size 🥰🥰🥰
İnşallah dediğiniz gibi olur ♥️ gittiğimde öğreneceğim artık. İnşallah umudumuzu yıkmazlar da yardımcı olurlar

Aynen öyle bende çok korkmuştum. Gerçekten iki tane oldum ama söylediğim ilk şey Rabbim kanser hastalarına yardım et demekti. Biz bu kadarına katlanamıyoruz. Klomen kullandığım ay çok umutluydum hatta doktor ikiz gebelik olabilir dedi çifte bir umut yaşıyordum. Sancı ile hastaneye kaldırılınca ve tekrardan dış gebelik dediklerinde dünyam başıma yıkıldı sandım. Neyse ki sadece kanamalı kistlermiş o an ona o kadar şükür ettim ki anlatamam. Beş gün hastanede yattım. Daha sonra ameliyat kabul etmediğim için çıktım ve şimdi tekrardan gitmeye dahi korkuyorum. Her gittiğimde bir şey çıkıyor. Negatif bir şey duyuyorum. Rabbim hepimize yardımcı olsun gerçekten.
Hep benzer şeyler yaşıyoruz, sana da çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bunları inşallah. Zor şeyler yaşıyoruz çabalıyoruz sonu güzel olur inşallah..

benim sadece 1 embriyom 5.güne gidiyor canım. Onu da göndersem o kadar emekten sonra transfer olmamış olacağım.
Yaa aynı durum bende de var ilk tedavilerimde iki tane olmuştu sonuncuda sadece 1 embriyom oldu. Doktor bir dahakine genetiğe gönderebiliriz demişti ama ben de çok kararsızım o konuda

Yaa aynı durum bende de var ilk tedavilerimde iki tane olmuştu sonuncuda sadece 1 embriyom oldu. Doktor bir dahakine genetiğe gönderebiliriz demişti ama ben de çok kararsızım o konuda
6ya da 7 yumurta oluyor, 4ü döllendi her ikisinde de sadece 1i 5.güne gitti. O da orta kaliteydi. Bugüne kadar kimyasal, dış gebelik dahi olsa hiç hamile kalamadım. 3.tedaviye başlayacağım ama gücüm yok sanki. İnşallah herşey iyi olur

6ya da 7 yumurta oluyor, 4ü döllendi her ikisinde de sadece 1i 5.güne gitti. O da orta kaliteydi. Bugüne kadar kimyasal, dış gebelik dahi olsa hiç hamile kalamadım. 3.tedaviye başlayacağım ama gücüm yok sanki. İnşallah herşey iyi olur
Olur inşallah, ben kaç defa hamile kaldım ama sonuçta elde var sıfır, daha çok zarar verdi o gebelikler bana işte hayırlısı böyleymiş..
takviye vitamin vs kullanıyor musun ben supralife, impryl, D vitamini ve arı sütü bal polen kullanıyorum. Gerçi faydası oldu mu dersen sayıda bir artış tabi ki yok ama inşallah kaliteyi arttırıyordur🤷🏻‍♀️

Olur inşallah, ben kaç defa hamile kaldım ama sonuçta elde var sıfır, daha çok zarar verdi o gebelikler bana işte hayırlısı böyleymiş..
takviye vitamin vs kullanıyor musun ben supralife, impryl, D vitamini ve arı sütü bal polen kullanıyorum. Gerçi faydası oldu mu dersen sayıda bir artış tabi ki yok ama inşallah kaliteyi arttırıyordur🤷🏻‍♀️
ben de benzer içerikli takviyeler kullanıyorum

Back
X