- 7 Şubat 2021
- 100
- 36
- 28
- 29
- Konu Sahibi Kirmizi1710
Diğer tüp açık dedi doktor.Diğer tüpünüz ne durumda ondada sorun varsa direk rapor çıkıyormuş benim doktorum öyle dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer tüp açık dedi doktor.Diğer tüpünüz ne durumda ondada sorun varsa direk rapor çıkıyormuş benim doktorum öyle dedi
Çok teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda . Elbet bir tedavisi vardır Allah yardımcınız olsunRabbim size de bebeğinize de sağlık nasip etsin inşallaholacak negatiflikler değil de tekrardan dış gebelik geçirme korkusu çok fazla bende. Düşünmemeye dua etmeye çalışıyorum ama işte bazen ümitsizlik benimle aynı olan her kadında olduğu gibi fazlaca hakim oluyor.
Eğer tüpünde hidrosalpenks yani sıvı birikimi yoksa aldırmana gerek olmaz muhtemelen tabi doktorunuz detaylıca inceler tedaviye başlamadan karar verirsiniz. Bursa’ya yakınsınız galiba ben de Bursa’da yaşıyorum Uludağ üniversitesine başvurmaya çalışıyorum işte rapor için de.. Herşey güzel olacak inşallah elimizde imkanlar olduğunca pes etmek yok güzel düşünelim güzel gitsin herşeyArtık bende öyle düşünüyorum hayırlısı buymuş diye. Belki bu korku yüzünden bende tüp bebek öncesi tek kalan tüpü aldırırım en azından dış gebelik geçirme korkusu yaşamam.
Çok geçmiş olsun, benim de ilk ikisi sağ tüpte oldu sonda sol tüp sağlam normal deneyelim bir daha dedi doktorum onda da dış gebelik olduBende dış gebelik geçirdim 19 gün oldu bir tüpüm de hafif hidrosalpinks vardı diğer sağlam dedikleri tüpümden geçirdim açık ameliyatla o tüpü aldılar diğer tüplede ameliyat sırasında uğraşmış doktorum hafif geçiş vardı dedi rahim filmi çekilince emin oluruz dedi eşimle az önce tartıştık bu konu yüzünden kim dedi bilmiyorum biri düştükten sonra hemen olur gibi bişey demiş eşim tutturdu rahim filmi çektirmeyelim öyle normal deneyelim ben korkudan ölüyorum bidaha olursa diye beyefendi bana böyle diyor nasıl bi cahillik kim akıl veriyor bilmiyorum ama canımı çok sıktı
Tüpleri alınan, direkt rapordan yararlanabiliyorAynı soruların cevabını ben de arıyorum, ben 3 kez dış gebelik geçirdim sonuçta iki tüpüm de alındı yani benim tüp bebekten başka şansım yok, geçen sene üni. hastanesini aradığımda burda iki kez tüp bebek yapma şartı var demişlerdi özele rapor almak için, ben de özelde yaptım negatif sonuçlandı. Tekrar başlayacağım şimdi, biraz araştırdım aşılama şartı varmış ama bize aşılama olmuyor zaten direkt alabilmemiz lazım diye düşünüyorum ama arıyorum telefonlara bakan yok şimdi deBen randevu aldım önümüzdeki ay için infertiliteden, denemek lazım bence hastaneyi arayıp sorabilirsiniz şartlar konusunda bilgilendirirler en azından
Raporun çıkması ne kadar sürüyor peki bilginiz var mı? Ben bu ay görüştüm doktorumla bir sonraki adetle başlayacağım tedaviye, aynı günlerde de fakültede randevum var ama rapor yetişir mi kiTüpleri alınan, direkt rapordan yararlanabiliyor
Bu süreçte bir de eşlerin bilmişliği ile uğraşıyoruz benimki de benim başıma doktor oluyordu bazen. Kötülüğüme değildi ama o bile o zaman da batıyordu işte. Kendisi yaşamadığı bilmez o korkuyu acıyı. Asla film çektirmeden düşünmeyin. Belki film sırasında verilen sıvı ile tamamen açılır. En azından içiniz rahat eder. Çok geçmiş olsunBende dış gebelik geçirdim 19 gün oldu bir tüpüm de hafif hidrosalpinks vardı diğer sağlam dedikleri tüpümden geçirdim açık ameliyatla o tüpü aldılar diğer tüplede ameliyat sırasında uğraşmış doktorum hafif geçiş vardı dedi rahim filmi çekilince emin oluruz dedi eşimle az önce tartıştık bu konu yüzünden kim dedi bilmiyorum biri düştükten sonra hemen olur gibi bişey demiş eşim tutturdu rahim filmi çektirmeyelim öyle normal deneyelim ben korkudan ölüyorum bidaha olursa diye beyefendi bana böyle diyor nasıl bi cahillik kim akıl veriyor bilmiyorum ama canımı çok sıktı
Ama aşılama yapılamıyorsa ne olacak? Sizce böyle bir şey olsa doktor demez mi aşılama yapalım diye? Direk doktorlar söyledi. Bu tedaviler dış gebelik riskini artırır direk tüp bebeğe git diye.Kizlar direk tüp bebek raporu alabilmek için 3 şart var.bu 3 şartın herhangi biri sağlaniyorsa rapor çıkar. 1. amh testiniz 1 ve altında olmali 2. Sperm sayısı 5 milyonun altında olmali 3. Tüplerinizin her ikisinin de kapalı olması. Bu 3 sarttan herhangir biri saglanmiyorsa o zaman 3 yıllık evlilik ve 2 aşılama şartı var.2 kere aşılama almadan direk tüp bebek raporu çıkmıyor malesef sebepsiz infertilite olarak geçiyor ilk 3 şart olmayınca.
Yani devletin rapor verme şartları bunlar esneyecegini pek sanmıyorum ama şansınızı deneyin isterseniz.raporsuz tüp bebek deneyin demek istemiş olabilir.rapor olmadan özeller tüp bebek yapıyor çünkü.Ama aşılama yapılamıyorsa ne olacak? Sizce böyle bir şey olsa doktor demez mi aşılama yapalım diye? Direk doktorlar söyledi. Bu tedaviler dış gebelik riskini artırır direk tüp bebeğe git diye.
Zaten bir çok insan normal düşük ile karıştırıyor dış gebeliği. Normal bir kürtaj ile son bulacak bir şeymiş gibi anlatan cahilleri bile dinledim o zamanlar. Ama o yediğim iki tane kanser iğnesinin acısını hala unutmadım. Dediğiniz gibi gecenin bir yarısı iç kanamadan bilinç kaybı yaşayarak bayılmamı sonrasında verilen ünite ünite kanları hiç bir anı unutmadım. Ama insanlar her acıyı kıyaslayacak basit bir şey ya da sacmalayıp can sıkacak konu buluyorlar maalesef.Çok geçmiş olsun, benim de ilk ikisi sağ tüpte oldu sonda sol tüp sağlam normal deneyelim bir daha dedi doktorum onda da dış gebelik olduNormal düşükten bahsetmişlerdir belki ama bu Farklı birşey çok tehlikeli olabilir, bak ben ilkinde iç kanama geçirdim aşırı ağrıyla hastanede buldum kendimi apar topar ameliyata sonra, yoğun bi iç kanamam varmış kansız kalmışım iyice hayati riski var bu durumun yani aman dikkat edin kendinize. Rahim filmi çektirdikten sonra da normal deneyebilirsiniz zaten diğer tüp iyi durumdaysa
Evet biliyorum son çare öyle yapacağız mecburYani devletin rapor verme şartları bunlar esneyecegini pek sanmıyorum ama şansınızı deneyin isterseniz.raporsuz tüp bebek deneyin demek istemiş olabilir.rapor olmadan özeller tüp bebek yapıyor çünkü.
İnfertilite bölümünde randevu alıp gidin tüm evraklarinizla birlikte.ne kadar eksiksiz evrakla giderseniz işinizi o kadar çabuk halledersiniz.rahik filmi hormon sonuclari amh testi sperm tahlili smear testi vs yaptırdığıniz herşey.infertilite bölümü sonrasında yönlendirme yapacaktır.Peki bilenler yazabilir mi lütfen rapor almak için işe nerden başlayacağız, randevu alıp mı gitmek lazım yoksa direkt hastaneye gidip bir yere mi başvuruyoruz??
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Evet biliyorum son çare öyle yapacağız mecbur
Benim raporum sadece üniversitede kullananılabildiği için başladığım ay hemen çıkmıştı canımRaporun çıkması ne kadar sürüyor peki bilginiz var mı? Ben bu ay görüştüm doktorumla bir sonraki adetle başlayacağım tedaviye, aynı günlerde de fakültede randevum var ama rapor yetişir mi ki
Of o iğne kabustu gerçekten doktor bir doz daha diyecek diye ödüm kopmuştu, hiçbir iğne bu kadar acıtmamıştı Allah kimseye yaşatmasın bir daha. Fazla bilinen birşey değil ya anlamıyorlar haliyle ne kadar zorlu bir durum olduğunuZaten bir çok insan normal düşük ile karıştırıyor dış gebeliği. Normal bir kürtaj ile son bulacak bir şeymiş gibi anlatan cahilleri bile dinledim o zamanlar. Ama o yediğim iki tane kanser iğnesinin acısını hala unutmadım. Dediğiniz gibi gecenin bir yarısı iç kanamadan bilinç kaybı yaşayarak bayılmamı sonrasında verilen ünite ünite kanları hiç bir anı unutmadım. Ama insanlar her acıyı kıyaslayacak basit bir şey ya da sacmalayıp can sıkacak konu buluyorlar maalesef.
İnfertilite bölümünde randevu alıp gidin tüm evraklarinizla birlikte.ne kadar eksiksiz evrakla giderseniz işinizi o kadar çabuk halledersiniz.rahik filmi hormon sonuclari amh testi sperm tahlili smear testi vs yaptırdığıniz herşey.infertilite bölümü sonrasında yönlendirme yapacaktır.
Teşekkür ederim cevaplarınız için bir ay sonraya randevu bulabilmiştim ancak iyi ki almışım o zaman gidip görüşeyim, rahim filmi vs var zaten olur kolayca inşallah..Benim raporum sadece üniversitede kullananılabildiği için başladığım ay hemen çıkmıştı canım
Raporu özelde mi kullanacaksın, yoksa üniversitede miTeşekkür ederim cevaplarınız için bir ay sonraya randevu bulabilmiştim ancak iyi ki almışım o zaman gidip görüşeyim, rahim filmi vs var zaten olur kolayca inşallah..