Ben Bülent tıraş da yaptırıyorum karşı da aracınız varsa ulaşım kolay zor bi yerde değil hastane Bülent beyi ilk görüşmede gördüm sadece takipleri yiğit bey ve Ayşen hanım yapıyo onların ikisi Dr çok kibar çok açıklayıcı doktorlar hersey Bülent beye danışılıyor herseye o karar veriyo aralarında iş bölümü yapmışlar ben ilgiden alakadan çok memnunum Acıbadem maslak Bülent tıraş daMerhabalar, İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum tüp bebek için önerebileceğiniz bir doktor var mıdır acaba özel hastanede olabilir.
Ayrıca Zeynep kamilde memnun olduğunuz doktor var ise onun bilgisini verirseniz sevinirim
Bende suan bahceci uskudar cem celikte tedavi goruyorum, suana kadar memnunum transfer asamasina gectik artik bu ay nasipseMerhabalar, İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum tüp bebek için önerebileceğiniz bir doktor var mıdır acaba özel hastanede olabilir.
Ayrıca Zeynep kamilde memnun olduğunuz doktor var ise onun bilgisini verirseniz sevinirim
Bülent beyi duydum evet ancak çok yoğun randevu bulunamıyor diyorlar?Ben Bülent tıraş da yaptırıyorum karşı da aracınız varsa ulaşım kolay zor bi yerde değil hastane Bülent beyi ilk görüşmede gördüm sadece takipleri yiğit bey ve Ayşen hanım yapıyo onların ikisi Dr çok kibar çok açıklayıcı doktorlar hersey Bülent beye danışılıyor herseye o karar veriyo aralarında iş bölümü yapmışlar ben ilgiden alakadan çok memnunum Acıbadem maslak Bülent tıraş da
İnşallah güzel haberleri alırsınızBende suan bahceci uskudar cem celikte tedavi goruyorum, suana kadar memnunum transfer asamasina gectik artik bu ay nasipse
Ben ilk aradığımda tahmini adet tarihimi sorup ona yakın bi zaman randevu verdi olunca arayın gününü değiştirelim dediler kolay oldu benimBülent beyi duydum evet ancak çok yoğun randevu bulunamıyor diyorlar?
Ben de bahceci umut tup bebek merkezini dusunuyorum cem bey size sorum olacakti fiyatlar nasil ilk gorusme ucretli mi? Tedaviyi yazin planliyorum simdiden arastirma yapiyorum.Bende suan bahceci uskudar cem celikte tedavi goruyorum, suana kadar memnunum transfer asamasina gectik artik bu ay nasipse
Ilk muayene 1250₺ odemistim ben, 6 ay gecerli oluyor buBen de bahceci umut tup bebek merkezini dusunuyorum cem bey size sorum olacakti fiyatlar nasil ilk gorusme ucretli mi? Tedaviyi yazin planliyorum simdiden arastirma yapiyorum.
Yaa o kadar yüksek mi tutuyorIlk muayene 1250₺ odemistim ben, 6 ay gecerli oluyor busonrasinda ki islemler 16.500 tutuyor, yumurta toplama transfer muayeneler vs..
Ama kullanacagin igne miktarina bagli fiyat cikiyor birde, igneler cok pahali malesef. Benim cok olmamasina ragmen suan toplam 28.000₺ civarindayizz masraf olarak. Rahim dinlendirme istedi benim doktorum bakalim nasip olursa 10 gun sonra filan transferim olucaktransfer sonrasi ilaclarin fiyatlarini henuz bilmiyorum
Ahh inşallah güzel haberler alırsınızBen med amerıkanda başladım alı Rüştü beye dün transferim vardı bakalım neler olacak
Ben de Cem Bey'i arastiriyorum ilk kez tup bebek deneyecegiz. Memnun kaldin mi merkezden? Herkes farkli seyler yazmis emin olamiyorum.Bende suan bahceci uskudar cem celikte tedavi goruyorum, suana kadar memnunum transfer asamasina gectik artik bu ay nasipse
Evett maleseff cok tutuyor. Evet eylulde 12,5 filandi sanirim bi tanidigimiz o fiyattan yaptirmisti bahcecide ama 1 ocakta zam geldi maleseff bi kac gunle kacirdim. 3 ocakta muayene olmustumYaa o kadar yüksek mi tutuyorağustos eylül gibi bi tüp bebek doktoruna muayene oldum 12 falan demişti bana tutar olarak. Gerçi iğnelerin etkisi önemli benim yumurtalarm geç olgunlaşıyor femarayla bişe geç oldu. İğnelerde de o kadar uzun sürecek diye endişeliyim..
Yani ben memnunum aslinda cem beyle ilk muayenede bi rahat rahat konustum sonraki kontroller cok cabuk geciyor okadar yogunkiBen de Cem Bey'i arastiriyorum ilk kez tup bebek deneyecegiz. Memnun kaldin mi merkezden? Herkes farkli seyler yazmis emin olamiyorum.
cok tesekkurler yazdigin icin evet maliyetler cok yuksek gorunuyo nasi olcak hic bilmiyorum. Sen genetik yaptirdin mi embriyolara canim? 350 dolarmis sanirimYani ben memnunum aslinda cem beyle ilk muayenede bi rahat rahat konustum sonraki kontroller cok cabuk geciyor okadar yogunkidaha fazla asistanla gorusme icindesin surekli, ama cok ilgili alakalilar. Bizim gelinimiz eylul ayinda tup bebek yaptirmisti ilk denemede cem celikte gebe kaldi, o yuzden bende orayi sectim direk. Biraz maliyetli ama sansim varsada biraz daha iyi tup bebek merkezinde olmak istedim Geriside nasip artikk
Onerirmisin dersen ben sahsen oneririm, baska yerlerle hic deneyimim yok o yuzden kiyaslayamiyorumdaha transfer surecim bu haftalarda ama bakalim bitmedi daha surecim
Yokk canim bisey yaptirmadim, 3 adet dondurulmus embryom var bakalimm, doktor gerek duyarsa yapilir mecburen ama oyle bisey demedi dahaacok tesekkurler yazdigin icin evet maliyetler cok yuksek gorunuyo nasi olcak hic bilmiyorum. Sen genetik yaptirdin mi embriyolara canim? 350 dolarmis sanirimtransferde insallah iyi haber alirsin
Masallah saglikli evlatlar olsunlar sana canim.Yokk canim bisey yaptirmadim, 3 adet dondurulmus embryom var bakalimm, doktor gerek duyarsa yapilir mecburen ama oyle bisey demedi dahaa
Aminn insaAllahMasallah saglikli evlatlar olsunlar sana canim.
Sonucunuz ne oldu sizin acaba. Olumlu haber aldınız mı?Ilk muayene 1250₺ odemistim ben, 6 ay gecerli oluyor busonrasinda ki islemler 16.500 tutuyor, yumurta toplama transfer muayeneler vs..
Ama kullanacagin igne miktarina bagli fiyat cikiyor birde, igneler cok pahali malesef. Benim cok olmamasina ragmen suan toplam 28.000₺ civarindayizz masraf olarak. Rahim dinlendirme istedi benim doktorum bakalim nasip olursa 10 gun sonra filan transferim olucaktransfer sonrasi ilaclarin fiyatlarini henuz bilmiyorum
Sonucunuz ne oldu acabaBende suan bahceci uskudar cem celikte tedavi goruyorum, suana kadar memnunum transfer asamasina gectik artik bu ay nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?