Tüp bebek için doktor önerisi

ebru91

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
22
10
6
34
Merhabalar, İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum tüp bebek için önerebileceğiniz bir doktor var mıdır acaba özel hastanede olabilir.

Ayrıca Zeynep kamilde memnun olduğunuz doktor var ise onun bilgisini verirseniz sevinirim

Ben Bülent tıraş da yaptırıyorum karşı da aracınız varsa ulaşım kolay zor bi yerde değil hastane Bülent beyi ilk görüşmede gördüm sadece takipleri yiğit bey ve Ayşen hanım yapıyo onların ikisi Dr çok kibar çok açıklayıcı doktorlar hersey Bülent beye danışılıyor herseye o karar veriyo aralarında iş bölümü yapmışlar ben ilgiden alakadan çok memnunum Acıbadem maslak Bülent tıraş da

Bende suan bahceci uskudar cem celikte tedavi goruyorum, suana kadar memnunum transfer asamasina gectik artik bu ay nasipse

Bülent beyi duydum evet ancak çok yoğun randevu bulunamıyor diyorlar?

Bülent beyi duydum evet ancak çok yoğun randevu bulunamıyor diyorlar?
Ben ilk aradığımda tahmini adet tarihimi sorup ona yakın bi zaman randevu verdi olunca arayın gününü değiştirelim dediler kolay oldu benim

Ben med amerıkanda başladım alı Rüştü beye dün transferim vardı bakalım neler olacak

Bende suan bahceci uskudar cem celikte tedavi goruyorum, suana kadar memnunum transfer asamasina gectik artik bu ay nasipse
Ben de bahceci umut tup bebek merkezini dusunuyorum cem bey size sorum olacakti fiyatlar nasil ilk gorusme ucretli mi? Tedaviyi yazin planliyorum simdiden arastirma yapiyorum.

Ben de bahceci umut tup bebek merkezini dusunuyorum cem bey size sorum olacakti fiyatlar nasil ilk gorusme ucretli mi? Tedaviyi yazin planliyorum simdiden arastirma yapiyorum.
Ilk muayene 1250₺ odemistim ben, 6 ay gecerli oluyor bu sonrasinda ki islemler 16.500 tutuyor, yumurta toplama transfer muayeneler vs..

Ama kullanacagin igne miktarina bagli fiyat cikiyor birde, igneler cok pahali malesef. Benim cok olmamasina ragmen suan toplam 28.000₺ civarindayizz masraf olarak. Rahim dinlendirme istedi benim doktorum bakalim nasip olursa 10 gun sonra filan transferim olucak transfer sonrasi ilaclarin fiyatlarini henuz bilmiyorum

Yaa o kadar yüksek mi tutuyor ağustos eylül gibi bi tüp bebek doktoruna muayene oldum 12 falan demişti bana tutar olarak. Gerçi iğnelerin etkisi önemli benim yumurtalarm geç olgunlaşıyor femarayla bişe geç oldu. İğnelerde de o kadar uzun sürecek diye endişeliyim..

Evett maleseff cok tutuyor. Evet eylulde 12,5 filandi sanirim bi tanidigimiz o fiyattan yaptirmisti bahcecide ama 1 ocakta zam geldi maleseff bi kac gunle kacirdim. 3 ocakta muayene olmustum

Ama evet igneler cok onemli fiyati dahada sisiren onlar. Onlara bide bu ay dahada zam gelicek diyorlardi yani bi rahat 30 milyari gozden cikartin. Vee bahceciye baslamak istiyosan eylulde filan 2/3 ay once randevu al canim cok yogunlar, kac ay sonra veriyolar. Ben biraz sansliydim o konuda, aradigim gunun ertesi gunu cagirdilar beni biri covid olup iptal etmisti onun yerine gittim hemen, yoksa marta veriyolardi

Ben de Cem Bey'i arastiriyorum ilk kez tup bebek deneyecegiz. Memnun kaldin mi merkezden? Herkes farkli seyler yazmis emin olamiyorum.
Yani ben memnunum aslinda cem beyle ilk muayenede bi rahat rahat konustum sonraki kontroller cok cabuk geciyor okadar yogunki daha fazla asistanla gorusme icindesin surekli, ama cok ilgili alakalilar. Bizim gelinimiz eylul ayinda tup bebek yaptirmisti ilk denemede cem celikte gebe kaldi, o yuzden bende orayi sectim direk. Biraz maliyetli ama sansim varsada biraz daha iyi tup bebek merkezinde olmak istedim Geriside nasip artikk

Onerirmisin dersen ben sahsen oneririm, baska yerlerle hic deneyimim yok o yuzden kiyaslayamiyorum daha transfer surecim bu haftalarda ama bakalim bitmedi daha surecim

cok tesekkurler yazdigin icin evet maliyetler cok yuksek gorunuyo nasi olcak hic bilmiyorum. Sen genetik yaptirdin mi embriyolara canim? 350 dolarmis sanirim transferde insallah iyi haber alirsin

cok tesekkurler yazdigin icin evet maliyetler cok yuksek gorunuyo nasi olcak hic bilmiyorum. Sen genetik yaptirdin mi embriyolara canim? 350 dolarmis sanirim transferde insallah iyi haber alirsin
Yokk canim bisey yaptirmadim, 3 adet dondurulmus embryom var bakalimm, doktor gerek duyarsa yapilir mecburen ama oyle bisey demedi dahaa

Sonucunuz ne oldu sizin acaba. Olumlu haber aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…