Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek icin en iyi doktor ve hastane öğrenebilirmiyim

Blmnsema

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
30
0
16
28
Önumuzdeki ay yani nisan ayinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyiruz ama hangi doktora gidecegimi bilmiyorum aynur erşahine gidiyodum ama aynur hanim hastane disinda sorularima cevap vermiyo

canım söylediğin doktorun adını ilk defa duydum ben bahçecide tedavi oldum doktorum ebru hanım her soruma cevap veriyordu

Ben mucize yasadim dogal sekilde hamile kaldim. Benim gibi ugrasan bir arkadasim bir dr ile ilk denemede hamile kaldi ama hangi dr hangi hastane bilmiyorum sorar size geri donerim. Simdi 20.haftarinda filan ve doguma da ayni dr girecekmis, bu da iyi bir sey cunku butun surece hakim.

canım benim doktorumun adı ebru öztürk kendisi bahçeci umut merkezinde çalışıyor

Özel ankara tup bebek merkezi dr cem akarsu tavsiye ederim ben mucizeme Önce Allahin sonra onlarin sayesinde kavustum

Ben acibademe gidiyorum gittigim uc dort doktorda gideceksen bulent hocaya git tüp bebegin babasi dedi

Kızlar yumurta rezerv azliginnda basarili bi kilinik onerebilrmisiniz yani diğer lerinine göre daha başarılı bi dr ve kilinik....bilgisi olan var mi

canım rezerv azlığında benim doktorum mehmet asoğlu çok başarılı bir araştır istersen hem amh değeri düşük hastalar ona gidiyor

canım bana ekstra rahim dinlendirme çıkmıştı başka bişey çıkmadı ön görüşmesi ücretsiz mehmet beyin gidip görüşebilirsin orada yazılı fiyat veriyorlar sana ne yapılacaksa süpriz bişey olmasın diye

canım bana ekstra rahim dinlendirme çıkmıştı başka bişey çıkmadı ön görüşmesi ücretsiz mehmet beyin gidip görüşebilirsin orada yazılı fiyat veriyorlar sana ne yapılacaksa süpriz bişey olmasın diye
anladım canım teşekkürler bu adetimden sonra tahlillerimi yaptırıp her doktora gitmeyi düşünüyorum :)

Önumuzdeki ay yani nisan ayinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyiruz ama hangi doktora gidecegimi bilmiyorum aynur erşahine gidiyodum ama aynur hanim hastane disinda sorularima cevap vermiyo
Ben hem acıbadem de hem bahçeci de tedavi gördüm sonuçlarım negatif ti. Ablam birde Esra Çabuk Cömert e git dedi onun çevresinde hamile kalan olmuş. Bir umut dedim gittim. Geçen hafta pozitif sonuç aldık pazartesi ultraona gideceğim.

Ben hem acıbadem de hem bahçeci de tedavi gördüm sonuçlarım negatif ti. Ablam birde Esra Çabuk Cömert e git dedi onun çevresinde hamile kalan olmuş. Bir umut dedim gittim. Geçen hafta pozitif sonuç aldık pazartesi ultraona gideceğim.
Hayirli olsun canım çok sevindim senin adına...Sorunun neydi birde Esra çabuk cömert nerde hangi hastanede bilgi verirmisin

Bir de sorununuz neydi canım sizin

Back
X