Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onereceginiz doktor hsastaneBen iki yilimi baskente verdim ve memnun kalmadim. Hoca okadar yogundu ki ilgi alaka olmayinca stresten sistim de sistim.
Soyadi ne acaba peki tup bebekmi hangu hastanecanım söylediğin doktorun adını ilk defa duydum ben bahçecide tedavi oldum doktorum ebru hanım her soruma cevap veriyordu
Onereceginiz doktor hsastane
bende o doktoru düşünüyorum raporlu olarak 7300 fiyat istediler peki başka ekstralar çıkıyormu ?canım rezerv azlığında benim doktorum mehmet asoğlu çok başarılı bir araştır istersen hem amh değeri düşük hastalar ona gidiyor
anladım canım teşekkürler bu adetimden sonra tahlillerimi yaptırıp her doktora gitmeyi düşünüyorum :)canım bana ekstra rahim dinlendirme çıkmıştı başka bişey çıkmadı ön görüşmesi ücretsiz mehmet beyin gidip görüşebilirsin orada yazılı fiyat veriyorlar sana ne yapılacaksa süpriz bişey olmasın diye
Hangi hastane canım ben dünden beri giremedim şimdi gordum msj ni canımcanım rezerv azlığında benim doktorum mehmet asoğlu çok başarılı bir araştır istersen hem amh değeri düşük hastalar ona gidiyor
bahçeci fulya canımHangi hastane canım ben dünden beri giremedim şimdi gordum msj ni canım
Ben hem acıbadem de hem bahçeci de tedavi gördüm sonuçlarım negatif ti. Ablam birde Esra Çabuk Cömert e git dedi onun çevresinde hamile kalan olmuş. Bir umut dedim gittim. Geçen hafta pozitif sonuç aldık pazartesi ultraona gideceğim.Önumuzdeki ay yani nisan ayinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyiruz ama hangi doktora gidecegimi bilmiyorum aynur erşahine gidiyodum ama aynur hanim hastane disinda sorularima cevap vermiyo
Hayirli olsun canım çok sevindim senin adına...Sorunun neydi birde Esra çabuk cömert nerde hangi hastanede bilgi verirmisinBen hem acıbadem de hem bahçeci de tedavi gördüm sonuçlarım negatif ti. Ablam birde Esra Çabuk Cömert e git dedi onun çevresinde hamile kalan olmuş. Bir umut dedim gittim. Geçen hafta pozitif sonuç aldık pazartesi ultraona gideceğim.
Bir de sorununuz neydi canım sizinBen hem acıbadem de hem bahçeci de tedavi gördüm sonuçlarım negatif ti. Ablam birde Esra Çabuk Cömert e git dedi onun çevresinde hamile kalan olmuş. Bir umut dedim gittim. Geçen hafta pozitif sonuç aldık pazartesi ultraona gideceğim.