Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek icin en iyi doktor ve hastane öğrenebilirmiyim

Önumuzdeki ay yani nisan ayinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyiruz ama hangi doktora gidecegimi bilmiyorum aynur erşahine gidiyodum ama aynur hanim hastane disinda sorularima cevap vermiyo
Ankaradaysan ben 2018 yılında Esra ç. cömerte gitmiştim ikizlerim oldu.Öncesinde bahçeci geçmişim var ama orda nasip olmadı.Doğumumda dahil tüm süre Esra Hanım laydık. İstediğin zaman ulaşabilirsin de işiyle çok bağdaşmış bi kadın.

bende bahçecide sabri hoca ile umuduma kavuştum kalp atışına kadar sabri hocamla ilerledim sonra evime yakın bir yere geçtim ama kontrollerimde sabri hocayla hep iletişim halindeydik kesinlikle çok iyi bir hekim

daha önce de yazdım benim doktorumda canım ebru hocam kendisi iyi var bahçecinin en tatlı doktorlarından

Ankara memorial de aygül hoca var. Şuan bende onda tüp bebek tedavisi görüyorum. Eşim doktor arkadaş çevresi falan hep onu tavsiye etti. Kıbrısta da tüp bebek merkezi kurucularindanmis zamaninda. İnstegramda da takip edebilirsin. Çok ilgili her sorunuza cevap veriyor. Bence Aygül hocayi da bi araştır derim. Karar verirsen haberim olsun.

medicana ankara hastanesi süleyman akarsu arkadaş çevremden bir çok gitti ve çok güzel sonuçlar aldılar

mehmet reşit asoğlu tüp bebek doktoru bahçecide canım psikiyatri doktoru falan değil

Önumuzdeki ay yani nisan ayinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyiruz ama hangi doktora gidecegimi bilmiyorum aynur erşahine gidiyodum ama aynur hanim hastane disinda sorularima cevap vermiyo
Merhana bende aynur hanimin eski hastasiyim ilk denemem negatif oldu. Daha oncesinde dogal yoldan 4 gebelik gecirdim ve dusuk oldu. Negatiften 2 ay sonra kendim ikizlere hamile kaldim ve yine dusurdum. Embriyolog ve doktor embroyolarimin en yuksek kalitede oldugunu soylediler ama ne hikmetse dogal yolla hamile kalan ben tup bebekle hamile kalamadim. Aynur hanim rahme cizik atip ikinci transferi yapalim demisti en son bende he he diyip gecistirdim. Sonra ikiz hamileligimde yuzyil hastanesi serap hanimla tanistim super bi doktor paraci asla degil ve cok basarili. Ayrica aynur hanimda kalan embriyolarimi istedigimde alabilecegini soyledi.

Ankara memorial de aygül hoca var. Şuan bende onda tüp bebek tedavisi görüyorum. Eşim doktor arkadaş çevresi falan hep onu tavsiye etti. Kıbrısta da tüp bebek merkezi kurucularindanmis zamaninda. İnstegramda da takip edebilirsin. Çok ilgili her sorunuza cevap veriyor. Bence Aygül hocayi da bi araştır derim. Karar verirsen haberim olsun.
Ben de yer arayışınndayım nasıl gitti tedavinin memnun kaldınız mı

Siz hamile kalabildiniz mi? Ben de aynur ersahine gitmeyi dusunuyorum

Ben hem acıbadem de hem bahçeci de tedavi gördüm sonuçlarım negatif ti. Ablam birde Esra Çabuk Cömert e git dedi onun çevresinde hamile kalan olmuş. Bir umut dedim gittim. Geçen hafta pozitif sonuç aldık pazartesi ultraona gideceğim.
Bende Esra Hanımı listeme ekledim. Durumunuz nedir ikinci olcak benim.Karar veremedim henüz.

Ankaradaysan ben 2018 yılında Esra ç. cömerte gitmiştim ikizlerim oldu.Öncesinde bahçeci geçmişim var ama orda nasip olmadı.Doğumumda dahil tüm süre Esra Hanım laydık. İstediğin zaman ulaşabilirsin de işiyle çok bağdaşmış bi kadın.
Bende bahcecide tedaviye başlamıştım ama olmadı şimdi yeni merkez ariyorum.Allah bagislasin Surec nasıldı bilgi verir misiniz?

bende bahçecide tedavideyim havuz yapılıyor ilk toplamam oldu haftaya ikinci toplama işlemim olacak sonra sürece göre transfer aşamasına geçeceğiz hayırlısıyla

Canım memnun kaldın mı kaç senedir evlisiniz tüp mü dedi size 🙏🏻

ben bahçecide tedavi oldum doktorum ebru hanımı herkese tavsiye ederim

Back
X