- 16 Nisan 2019
- 241
- 133
- 23
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaradaysan ben 2018 yılında Esra ç. cömerte gitmiştim ikizlerim oldu.Öncesinde bahçeci geçmişim var ama orda nasip olmadı.Doğumumda dahil tüm süre Esra Hanım laydık. İstediğin zaman ulaşabilirsin de işiyle çok bağdaşmış bi kadın.Önumuzdeki ay yani nisan ayinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyiruz ama hangi doktora gidecegimi bilmiyorum aynur erşahine gidiyodum ama aynur hanim hastane disinda sorularima cevap vermiyo
Mrb netten baktım mehmet asoğlu psikiyatrı dr yazıyorcanım rezerv azlığında benim doktorum mehmet asoğlu çok başarılı bir araştır istersen hem amh değeri düşük hastalar ona gidiyor
mehmet reşit asoğlu diye bakın istersenizMrb netten baktım mehmet asoğlu psikiyatrı dr yazıyor
Merhana bende aynur hanimin eski hastasiyim ilk denemem negatif oldu. Daha oncesinde dogal yoldan 4 gebelik gecirdim ve dusuk oldu. Negatiften 2 ay sonra kendim ikizlere hamile kaldim ve yine dusurdum. Embriyolog ve doktor embroyolarimin en yuksek kalitede oldugunu soylediler ama ne hikmetse dogal yolla hamile kalan ben tup bebekle hamile kalamadim. Aynur hanim rahme cizik atip ikinci transferi yapalim demisti en son bende he he diyip gecistirdim. Sonra ikiz hamileligimde yuzyil hastanesi serap hanimla tanistim super bi doktor paraci asla degil ve cok basarili. Ayrica aynur hanimda kalan embriyolarimi istedigimde alabilecegini soyledi.Önumuzdeki ay yani nisan ayinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyiruz ama hangi doktora gidecegimi bilmiyorum aynur erşahine gidiyodum ama aynur hanim hastane disinda sorularima cevap vermiyo
Ben de yer arayışınndayım nasıl gitti tedavinin memnun kaldınız mıAnkara memorial de aygül hoca var. Şuan bende onda tüp bebek tedavisi görüyorum. Eşim doktor arkadaş çevresi falan hep onu tavsiye etti. Kıbrısta da tüp bebek merkezi kurucularindanmis zamaninda. İnstegramda da takip edebilirsin. Çok ilgili her sorunuza cevap veriyor. Bence Aygül hocayi da bi araştır derim. Karar verirsen haberim olsun.
Mesajinizi yeni gördüm. Ben cok memnun kaldim şimdi 13 haftalik hamileyim. Darisi isteyen herkese insallah.Ben de yer arayışınndayım nasıl gitti tedavinin memnun kaldınız mı
Siz hamile kalabildiniz mi? Ben de aynur ersahine gitmeyi dusunuyorumÖnumuzdeki ay yani nisan ayinda tüp bebek tedavisine baslamayi dusunuyiruz ama hangi doktora gidecegimi bilmiyorum aynur erşahine gidiyodum ama aynur hanim hastane disinda sorularima cevap vermiyo
Bende Esra Hanımı listeme ekledim. Durumunuz nedir ikinci olcak benim.Karar veremedim henüz.Ben hem acıbadem de hem bahçeci de tedavi gördüm sonuçlarım negatif ti. Ablam birde Esra Çabuk Cömert e git dedi onun çevresinde hamile kalan olmuş. Bir umut dedim gittim. Geçen hafta pozitif sonuç aldık pazartesi ultraona gideceğim.
Bende bahcecide tedaviye başlamıştım ama olmadı şimdi yeni merkez ariyorum.Allah bagislasin Surec nasıldı bilgi verir misiniz?Ankaradaysan ben 2018 yılında Esra ç. cömerte gitmiştim ikizlerim oldu.Öncesinde bahçeci geçmişim var ama orda nasip olmadı.Doğumumda dahil tüm süre Esra Hanım laydık. İstediğin zaman ulaşabilirsin de işiyle çok bağdaşmış bi kadın.
Canım memnun kaldın mı kaç senedir evlisiniz tüp mü dedi sizeAnkara memorial de aygül hoca var. Şuan bende onda tüp bebek tedavisi görüyorum. Eşim doktor arkadaş çevresi falan hep onu tavsiye etti. Kıbrısta da tüp bebek merkezi kurucularindanmis zamaninda. İnstegramda da takip edebilirsin. Çok ilgili her sorunuza cevap veriyor. Bence Aygül hocayi da bi araştır derim. Karar verirsen haberim olsun.