tüp bebek için hastane seçimi???

su_perisi su_perisi

Beklemek demek, umut demek...
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
202
158
33
Acıbadem Maslak, Bahçeci Fulya, Memorial Şişli, Amerikan Hastanesi, Florance Nightingale kafamda deli sorular karar veremiyorum hepsine gidip görüşmek de zor. Acıbademe gittim, c.tesi bahçeciye gideceğim diğer üçü ile de görüşebilirim belki bakalım siz de fikir verin nolur????

memorialada aldım randevu bakalım bi görüşeyim acıbadem bahçeci memorial üçü arasında karar vereceğim.
ama o arada siz de deneyimlerinizle yardımcı olursanız çok güzel olur kızlar

Arkadaslar agustos ayında ben de tüp bebek tedavisine başlayabilirim ama özel hastaneler maliyetler nasıl olacak. Onları merak ediyorum.

Görüştüğünüz hastanelere ait maliyetleri de yazabilir misiniz?

Bir de ben bugün kendi kadın doğum doktorum gidiyorum. Onunla bu konuyu konuşacağım. Merak ettiğim bugün karar versek tahmini 30 temmuz da adet olacağım. Ağustos için hemen tüp bebeğe başlayabilir miyiz?

canım senden testler falan isteyeceklerdir muhtemelen bi daha ki adetine herhangi bir operasyon falan geçirmezsen ve sıkıntı yoksa başlanabilir. Ama histeroskopi laraskopi ya da başka bir operasyon gerekirse daha sonra da başlanabilir tabii bunu sadece doktorun bilir :) eğer rapor falan çıkarmıyosan genelde 6500+ ilaçlar şeklinde ortalama yani kabaca 10-15 bin aralığı diyorum ben testler bişiler falan oluyor ister istemez ama hastane seçiminde belirttiğim gibi kararsızım. Araştırma aşamasındayım bakalım. Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize.

Amin canım. Benim doktorum Liv hospital e başlamış. Az önce onunla görüştüm. Bakalim. Heyecanliyim. Bazi testler yapilacak. Evet maliyetler çok çok yüksek malesef ağustosta başlayabiliriz dedi. Orada tüp bebeği yapacak doktor farklı ama sanırım. Bakalım heyecanlıyım

liv nasıl acaba onu duymadım hiç hastaneyi duydum da tüp bebek merkezi hakkında bilgim yok yani yoksa hastane iyidir muhakkak tüp bebek olayında laboratuvar embriyolog doktor hepsi bir bütün olarak önemli inşallah güzel haberler verirsin bize

Amin bakalım haftaya kontrole oraya gidecegim sanırım. Doktor isimlerini falan hepsini öğrenir bilgi veririm.

ne
Amin bakalım haftaya kontrole oraya gidecegim sanırım. Doktor isimlerini falan hepsini öğrenir bilgi veririm.
başladınız mı Liv'e benimde 9-10 ağustosda orada Opu yapıalacak benim de doktorum dışarıdan, ilk kez Liv'e gidicem.

acaba sen gitin mi ön bilgii verebilir misin? ne durumdasın?

Acıbadem tayfun bağış benim doktorum doktorum iyi ama çok fazla yogun tlflara hep asistanlar hemşireler bakıyo tedavi asamasındayım daha florace nightingale de yengem tedavi gördü şuan ikizlerimiz var doktorundan çook memnundu whatsaptan istediği Zaman görülebiliyordu şimdiden hayırlı olsun

Herkese merhaba,

Bende kısmetse kasımda acıbadem fulya hastanesinde 3.tüp bebek tedavisine başlayacağım. Doktorum Prof.dr Faruk Buyru.
Bu hastanede veya doktorda tedavi gören var mı?

Herkese merhaba,

Bende kısmetse kasımda acıbadem fulya hastanesinde 3.tüp bebek tedavisine başlayacağım. Doktorum Prof.dr Faruk Buyru.
Bu hastanede veya doktorda tedavi gören var mı?
Merhaba;
Yaklaşık 3 yıldır Faruk Bey'in hastasıyım.4 defa denedik ve sonuda oğluşumuza kavuştuk.Bana göre asla maddiyatla işi olmayan,hastasını gereksiz test ve ilaçlarla oyalamayan muhteşem bir doktor.Eğer beklentiniz ilgili alakalı olsun beni teselli etsin yönünde ise biraz zor çünkü gerçekten çok yoğun bir doktor.Ama beni pışpışlaması önemli değil yeterki işinde iyi olsun derseniz en iyisi diyebilirim.Biz ailece çok seviyoruz ve inanın doğru bir seçim.İnşallah ilk denemede sonuç başarılı olur:)

Merhaba Dr unuz kim acabA

Merhaba Dr unuz kim acabA

Amh değeri 1.2 çıkmışti. Doktorum tüp bebek yapalım yumurtlaman düşmüş demişti. Adetin 2. Günü gidip ilaca başlayacaktım. Ama o ay hamile kalmayi başardım. Allah çok şükür. Şu anda 4 aylık hamleyim.

Bu arada doktoru değiştirdim onunla devam etmedim. Çok ilgilenemiyordu benimle. Kanamam oldu defalarca Dr aradığım halde telefonla ulaşamadım. Sekreteri 1 gün sonrasına randevu verdi.

Ama Liv dectup bebek yaptıran çok yok o yüzden bilemiyorum. Daha çok tüp bebek yapan bir merkez daha iyi olabilir diye düşünüyordum. Dr için oraya gidecektim sonra ondan da memnun kalmadım.

Anlıyorum. Allah sağlıkla bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim. Sizin adınıza çok sevindim. Ömrü uzun olsun yavrunuzun ne güzel. İnş. Rabbim hepimizin kucaklarını doldurur. Kasım adetinde başlıyacağız nasipse. Evet fazla konuşmuyor Faruk bey sadece bir kez görüştük ama bakalım sonu iyi olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…