polikistik overim ve çikolata kistim var eşimin sperm sayısıda oldukca düşük doktor aşılama ile bile olmaz dedi tüp bebek tedavisine başlıyacakmışım 2 yıllık evliyim ( bi aksaklık çıkar mı ki
Geçmiş olsun canım.
Ben istanbul tüp bebek merkezinde tedavi görmüştüm. Öncesinde farklı bir yere gitmiştim ama oradan memenun kalmadıgım için methini cok duydugum Aret Kamar'a gitmeye karar verdim.
Bizden istedikleri daha önce yapılmıs tahlillerimizdi. Yani eşimin sperm sonucları benim rahim filmim ve varsa başka tahlillerim. Sonra da SGKdan faydalanacaksan rapor alman lazım bir de.Bu kadar.
polikistik overim ve çikolata kistim var eşimin sperm sayısıda oldukca düşük doktor aşılama ile bile olmaz dedi tüp bebek tedavisine başlıyacakmışım 2 yıllık evliyim ( bi aksaklık çıkar mı ki
Merhaba canım,
ben istanbul tüp bebek merkezinde tedavi olmustum. Ordan istedikleri seyler sunlardı. daha önceki tahlil ve tetkiklerimizi,rahim filmi,eşimin sperm sayımı gibi test sonucları yani. Ha bir de sgklıysam rapor.
canım geçmiş olsun. bende aşılama yaptırdım 2 kere tutmadı. bende tüp bebek tedavisine başlayacağım. özeldeki fiyatlar fazla geldi. sgk için raporlu olan bi merkezle görüştüm geçen hafta
özellikle rapor çıkarabilmen için yapılan aşılamalara ait yazıyı veya raporu üniversite hastanesine götürüp tüp bebek için rapora başvurmak. bunun içinde son 1 yıl içinde çekilmiş rahim filmi. 3 kere sperm analizi son altı ay içinde yapılmış olcak. kimlik nüfus kayıt örneği tahlil sonuçları filan. rapor da en erken 1 ayda cıkar dedıler