Tüp bebek için rapor nasıl aliniyor

Ben ozel hastaneye gidiyorum orada kendileri aliyorlar biz bir sey yapmiyrouz
Seninki ozel mi devlet mi

Fakulte hastanelerinin tüp bebek bölümüne evraklarınla beraber gidiyorsun her şey tamamsa 1 aya heyete gider çıkar raporun. Problem neydi

İnsallah ben de adeti bekliyorum baslamak icin. İlk olacak benim. Sizin ilk seferde mi tuttu?
3 transfer oldu üçü de pozitifti benim şükür ama ilk iki düşük oldu canım. Pgt yapılmayınca tüp bebekte tutsa bile düşük olabiliyor sağlıksız çıkıyor embriyolar

Sebepsiz infertilite
Üç yıllık evli olman gerekiyor, eşinin 5 yıllık sgk dökümü, rahim filmin hormon testlerin bunları zaten hastane kendi yapıyor eline liste veriyor. İki negatif aşılaman olmalı bu arada yoksa aşılama raporu çıkar

Evet özellikleri biliyorum ama nerden alındığını sordum ben

3 transfer oldu üçü de pozitifti benim şükür ama ilk iki düşük oldu canım. Pgt yapılmayınca tüp bebekte tutsa bile düşük olabiliyor sağlıksız çıkıyor embriyolar
Canim pgt yi her bir embriyo icin ucretlendiriyorlar degil mi? Ornegin 10 tane embriyo var 10’u icin de ayri ayri ucret alip inceleyecek hangisi iyiyse onu transfer edicek? Boyle degil mi

Canim pgt yi her bir embriyo icin ucretlendiriyorlar degil mi? Ornegin 10 tane embriyo var 10’u icin de ayri ayri ucret alip inceleyecek hangisi iyiyse onu transfer edicek? Boyle degil mi
Her embriyo için ayrı fiyat. Şimdi mesela 10 embriyo kaldı bunların kaliteleri belli 4aa 4ab 3 2 diye gidiyo. Hepsi değil iyi kalite olanlar gidiyo pgtye fiyat bilemiyorum ama tanesi dolar bazında gönderiliyor. Sağlıklı gelen transfer oluyor ama hiç gelmeme ihtimali de var. Bunun için şansa denemek bna daha mantıklı geliyor mesela

Her bir embriyo icin 350 dolar dedi medical park. Gercekten cok pahali. Ben de once surece bir baslayip eger tutmazsa 2. Ya da 3. Transferden once yaptiririm diye dusunuyorum insalah gerek kalmaz gerci. Cunku gercekten cok pahali. Neredeyse bir embriyo 2.500 tl civari

Yani transfer 3 bin zaten benim klinikte. Ondan şansımı böyle denedim. O kadar öde bide hepsi sağlıksız fln gelir kafayı yer insan

Yani transfer 3 bin zaten benim klinikte. Ondan şansımı böyle denedim. O kadar öde bide hepsi sağlıksız fln gelir kafayı yer insan
Dogru diyorsun zaten olacagi varsa olacak ben ona inaniyorum olmayacagi varsa da olmuyor 2 yildir tup bebek harici yapmadigimiz sey kalmadi olmadi. Simdi tup bebek denizcez insallah bu olur

Dogru diyorsun zaten olacagi varsa olacak ben ona inaniyorum olmayacagi varsa da olmuyor 2 yildir tup bebek harici yapmadigimiz sey kalmadi olmadi. Simdi tup bebek denizcez insallah bu olur
Uğraşıyoruz işte ne yapalım canım olucaktır elbet senin de Allahn izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…