- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kararliiii
Raporu nasıl ve nerden aliyoruz çok uğraştırıyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelde düşünüyorum asilama yaptırdım bu ay özelde negatif oldu tüp içinde özel dusunuyorum onlar kendileri mi hallediyorBen ozel hastaneye gidiyorum orada kendileri aliyorlar biz bir sey yapmiyrouz
Seninki ozel mi devlet mi
Ben Medical Park Goztepeye gidiyorum (istanbul) onlar kendileri hallediyorÖzelde düşünüyorum asilama yaptırdım bu ay özelde negatif oldu tüp içinde özel dusunuyorum onlar kendileri mi hallediyor
Canim senin de mi tup bebek? Allah sagikla kucagina almayi nasip etsinFakulte hastanelerinin tüp bebek bölümüne evraklarınla beraber gidiyorsun her şey tamamsa 1 aya heyete gider çıkar raporun. Problem neydi
Evet. Amin inşallah darısı isteyen herkesin başınaCanim senin de mi tup bebek? Allah sagikla kucagina almayi nasip etsin
İnsallah ben de adeti bekliyorum baslamak icin. İlk olacak benim. Sizin ilk seferde mi tuttu?Evet. Amin inşallah darısı isteyen herkesin başına
3 transfer oldu üçü de pozitifti benim şükür ama ilk iki düşük oldu canım. Pgt yapılmayınca tüp bebekte tutsa bile düşük olabiliyor sağlıksız çıkıyor embriyolarİnsallah ben de adeti bekliyorum baslamak icin. İlk olacak benim. Sizin ilk seferde mi tuttu?
Sebepsiz infertiliteFakulte hastanelerinin tüp bebek bölümüne evraklarınla beraber gidiyorsun her şey tamamsa 1 aya heyete gider çıkar raporun. Problem neydi
Üç yıllık evli olman gerekiyor, eşinin 5 yıllık sgk dökümü, rahim filmin hormon testlerin bunları zaten hastane kendi yapıyor eline liste veriyor. İki negatif aşılaman olmalı bu arada yoksa aşılama raporu çıkarSebepsiz infertilite
Evet özellikleri biliyorum ama nerden alındığını sordum benÜç yıllık evli olman gerekiyor, eşinin 5 yıllık sgk dökümü, rahim filmin hormon testlerin bunları zaten hastane kendi yapıyor eline liste veriyor. İki negatif aşılaman olmalı bu arada yoksa aşılama raporu çıkar
Canim pgt yi her bir embriyo icin ucretlendiriyorlar degil mi? Ornegin 10 tane embriyo var 10’u icin de ayri ayri ucret alip inceleyecek hangisi iyiyse onu transfer edicek? Boyle degil mi3 transfer oldu üçü de pozitifti benim şükür ama ilk iki düşük oldu canım. Pgt yapılmayınca tüp bebekte tutsa bile düşük olabiliyor sağlıksız çıkıyor embriyolar
Her embriyo için ayrı fiyat. Şimdi mesela 10 embriyo kaldı bunların kaliteleri belli 4aa 4ab 3 2 diye gidiyo. Hepsi değil iyi kalite olanlar gidiyo pgtye fiyat bilemiyorum ama tanesi dolar bazında gönderiliyor. Sağlıklı gelen transfer oluyor ama hiç gelmeme ihtimali de var. Bunun için şansa denemek bna daha mantıklı geliyor meselaCanim pgt yi her bir embriyo icin ucretlendiriyorlar degil mi? Ornegin 10 tane embriyo var 10’u icin de ayri ayri ucret alip inceleyecek hangisi iyiyse onu transfer edicek? Boyle degil mi
Her bir embriyo icin 350 dolar dedi medical park. Gercekten cok pahali. Ben de once surece bir baslayip eger tutmazsa 2. Ya da 3. Transferden once yaptiririm diye dusunuyorum insalah gerek kalmaz gerci. Cunku gercekten cok pahali. Neredeyse bir embriyo 2.500 tl civariHer embriyo için ayrı fiyat. Şimdi mesela 10 embriyo kaldı bunların kaliteleri belli 4aa 4ab 3 2 diye gidiyo. Hepsi değil iyi kalite olanlar gidiyo pgtye fiyat bilemiyorum ama tanesi dolar bazında gönderiliyor. Sağlıklı gelen transfer oluyor ama hiç gelmeme ihtimali de var. Bunun için şansa denemek bna daha mantıklı geliyor mesela
Yani transfer 3 bin zaten benim klinikte. Ondan şansımı böyle denedim. O kadar öde bide hepsi sağlıksız fln gelir kafayı yer insanHer bir embriyo icin 350 dolar dedi medical park. Gercekten cok pahali. Ben de once surece bir baslayip eger tutmazsa 2. Ya da 3. Transferden once yaptiririm diye dusunuyorum insalah gerek kalmaz gerci. Cunku gercekten cok pahali. Neredeyse bir embriyo 2.500 tl civari
Dogru diyorsun zaten olacagi varsa olacak ben ona inaniyorum olmayacagi varsa da olmuyor 2 yildir tup bebek harici yapmadigimiz sey kalmadi olmadi. Simdi tup bebek denizcez insallah bu olurYani transfer 3 bin zaten benim klinikte. Ondan şansımı böyle denedim. O kadar öde bide hepsi sağlıksız fln gelir kafayı yer insan
Uğraşıyoruz işte ne yapalım canım olucaktır elbet senin de Allahn izniyleDogru diyorsun zaten olacagi varsa olacak ben ona inaniyorum olmayacagi varsa da olmuyor 2 yildir tup bebek harici yapmadigimiz sey kalmadi olmadi. Simdi tup bebek denizcez insallah bu olur
Bazı klinikler raporu kendi çıkarıyor yazmış burdaki arkadaşlar kliniğe sorman lazm canım şartlar uygunsa çıkarÖzel hastane direk tüp bebek raporunu çıkarıyor mu ne yapmam gerek