Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek için rapor

Tüp bebek de rapor çıkartan var mi aranızda kızlar . Varsa şartlar ne . Indirim ne kadar oluyor . Bilgilendirirseniz sevinirim.
Canım merhaba ben raporla tedavi oldum. Fiyat yarı yarıya düşüyor maddi olarak rahatlatıyor insanı heryerde geçmiyor sgk raporu ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım tedavimi Allaha şükür hamileyim . Şuanki şartları bilmiyorum merkezi arayıp bilgi istesene canm ilgilenen insanlar var süreçleri gayet güzel aktarıyorlar

Canım merhaba ben raporla tedavi oldum. Fiyat yarı yarıya düşüyor maddi olarak rahatlatıyor insanı heryerde geçmiyor sgk raporu ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım tedavimi Allaha şükür hamileyim . Şuanki şartları bilmiyorum merkezi arayıp bilgi istesene canm ilgilenen insanlar var süreçleri gayet güzel aktarıyorlar
Rapor hangi şartlarda çıkıyor peki biliyor musunuz? Bir sorun mu olmasi gerekiyor?

Şartları ne . Bilgilendirir misin canim

Kızlar kafama takılan bir soru var ben rapor çıkmadan ignelerimo aldim kutuları getireceksin rapor çıkınca para iadesi yapılacak dedi eczane. Bana yazılan raporda 5 kutu ganol f 12 kutu merional 1 çatlama iğnesi 5 kutuda cetrotide
ben 2 kutu ganol f aldim 8 kutu merional 2 kutu cetrotide ve 1 kutu çatlama iğnesi. Eczaneye dedi ki şuan aldıklarım 500 tl peki kalan ilaçları alırsam ne kadar vericem dedim 400 daha vereceksin dedi.yani bana rapor çıkmış ve devlet o kadar ilacı uygun görmüş tek bir rakam vermem gerekmez mi.bende ihtiyacım olanı aldim fazla rakam çıkınca ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar kafama takılan bir soru var ben rapor çıkmadan ignelerimo aldim kutuları getireceksin rapor çıkınca para iadesi yapılacak dedi eczane. Bana yazılan raporda 5 kutu ganol f 12 kutu merional 1 çatlama iğnesi 5 kutuda cetrotide
ben 2 kutu ganol f aldim 8 kutu merional 2 kutu cetrotide ve 1 kutu çatlama iğnesi. Eczaneye dedi ki şuan aldıklarım 500 tl peki kalan ilaçları alırsam ne kadar vericem dedim 400 daha vereceksin dedi.yani bana rapor çıkmış ve devlet o kadar ilacı uygun görmüş tek bir rakam vermem gerekmez mi.bende ihtiyacım olanı aldim fazla rakam çıkınca ne düşünüyorsunuz bu konuda
raporsuz 500 verip üstüne 400 daha mı vereceksin canm

Merhaba ben 1 defa tedavi oldum şu anda ara verdik 2.deneme için devlet desteğiyle denemeyi düşünüyoruz rapor nasıl ve nerede çıkartılıyor acaba ?
bende hiç bilmıorm canm malesef canm bende arastırıom yakın yer arıorm bahçeçiyi soluyorlar ama bana baya uzak calısıorm benim sürekli işten izin alıp oralara gitmem malesef zor.

Özel hastaneler vermiyor canım devlette rapor çıkartabilirsin özel e verince bazı hastaneler kabul ediyor. Tup bebek fiyatı her hastaneye göre değişken ama sıkıntı sağlık sorununuz varsa esin veya sende rapor çıkarsa çıkart çünkü ilaçlar çok pahalı uygun geliyor. Ben mesela 3000 bin küsur tutan ilaca 800 tl ödedim
raporu özel hastaneler vermıormu peki toplam sadece tüp bebek tedavisi ilaçlar dahil başka sıkıntı yoksa ne kadara mal oluyor acaba

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X