yeni yasadan sonra artık bebek sahibi olma ümitlerimi tamamen erittiler.herşeyi kendilerine göre biçimlendirmelerinden bıktım artık.kedi değilimki her martta doğurayım.olmuyor işte.bırakın o zaman parasını kendi verdiğim tedaviyle kaç embriyonun konacağına ben karar vereyim.karışmadıkları bir orası kalmıştı.ona da karıştılar.bende şu anda kıbrıstaki tüp bebek merkezlerini araştırıyorum.hiç olmazsa orada tek embriyo gibi bir derdim olmayacak.arkadaşlar bu kadar eziyet çektiğimiz yeter artık.konaklamana kadar çoğu şeyi gayet uygun.ben türkiyeden vazgeçtim artık.zaten bu yasa yüzünden çoğu kişi kıbrısa gitmeye başlamış.kötükedihüso
ben hepsini neredeyse bütün hastaneleri araştırdım.orada tek embriyo yok.türkiyeden gelenlere de yok.en iyi 3 embriyoyu seçiyorlar.ilaç dahil en pahalısı 2000-2500 euro arasında değişiyor.iki kişilik 16-17 gün sabah ve akşam yemekleri açık büfe dahil 1600 tl.yani günlüğü 80 tl.ye geliyor.donör yapma işine gelince o iş için ayrıca gidenler var.bizimki tüp bebek işlemi olacak.zaten kısıtlı yumurtam var.sanmıyorumki beni tercih etsinler.tabi bu işin şakası ama ben ciddi ciddi düşünmeye başladım.hem tatilimi yaparım hemde bebişimi.bu fiyatlar pazarlığı dahil tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?