Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1. Gün başladım. Sonuç pozitif oldu. Çok önemli değildir sanırım. Önemli olsa baslatmazlar sonuçta.Merhaba hanımlar.Bugun tüp bebek tedavisine başladım adetin 1. Gunundeyim ama ignelere başlamami söyledi normalde 2. Günü baslanmiyor mu tereddut ettim acaba doktor 2.gunu falan mı zannetti .1 gün ignelere başlayan varmı benim gibi yazarsanız sevinirim
Sekretere ulaştım sordum bir yanlışlık olabilir mi diye yok başlayın sorun olmaz dedi2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım hepsinde adetin 3. Günü başladım yani kontrole gittiğim gün, ilk kez duydum ilk gün başlatanı, başlamadan teyit alsanız iyi olur gibi
Öyleyse sorun yoktur muhtemelen çünkü sonradan emin olmak için sekretere ulaştım başlayın sorun yok dediBende 1. Gün başladım. Sonuç pozitif oldu. Çok önemli değildir sanırım. Önemli olsa baslatmazlar sonuçta.
Şifa olsun, rabbim kolaylıkla gözaydınlığı versin inşallahSekretere ulaştım sordum bir yanlışlık olabilir mi diye yok başlayın sorun olmaz dedi
Allah razı olsun çok sağolunŞifa olsun, rabbim kolaylıkla gözaydınlığı versin inşallah![]()
Hayırlı olsun. Umarım pozitifi görürsünüzÖyleyse sorun yoktur muhtemelen çünkü sonradan emin olmak için sekretere ulaştım başlayın sorun yok dedi
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun. Umarım pozitifi görürsünüz![]()
İlk gün başlanıyor 3 tüp bebek denemem olacak hatta oradaki hemşirenin sana gösterip orda ilk dozu vurman gerekiyorduMerhaba hanımlar.Bugun tüp bebek tedavisine başladım adetin 1. Gunundeyim ama ignelere başlamami söyledi normalde 2. Günü baslanmiyor mu tereddut ettim acaba doktor 2.gunu falan mı zannetti .1 gün ignelere başlayan varmı benim gibi yazarsanız sevinirim