Tüp bebek iğnelerini evde yalnızken vurmak

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-73
18
47
Eşimin annesi bacağını kırdı . Eşim ona bakacak. Ben de bir iki güne adetle birlikte tedaviye başlayacağım.
Bu süreçte evde tek başına olacağım. Yan etkisi olur mu? Acillik vs olur muyum? Ohss gibi. Eşim opudan önce gelmeyecek büyük ihtimalle. Ertelemek te istemiyorum. Zor ikna ettim tedaviye.
Gerilmeli miyim bu süreçte?

Bence hiç gerilmemelisiniz ohss riski yumurta toplamadan sonra gelişen bi olay zaten yumurta toplamaya kadar yapılan iğneler çok çok basit ben ki biri iğne olurken bile bakamayan bir insandım kendim yaptm iğnelerimi
İnşallah güzel bir tedavi süreci geçirip kucağınıza alırsanız bebişinizi hiç sters olmayın

Teşekkür ederim

Ben kendim vuramadım şahsen her seferinde acil e gidip vurundum bir de catlatma ignemi gece 1 de olmam gerekiyordu off çok stresli bir dönem oldu benim için..kolay gelsin size..

Ben kendim vuramadım şahsen her seferinde acil e gidip vurundum bir de catlatma ignemi gece 1 de olmam gerekiyordu off çok stresli bir dönem oldu benim için..kolay gelsin size..
opu oldum bile. ben de ürktüm acilde vuruldum.çatlatma iğnesi gece olduğu için eşim vurdu.çokta güvenmiyordum ama gece gitmek te zor geldi.atlattım şükür .sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…