Tüp Bebek..İkinci transfer...!!!!

duygusal hatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
11
3
1
28
Merhaba kızlar 9 Mayıs'ta düşük yaptım.. Ekim'de transfer olucam doktorum progestan dışında farklı ilaç yazmycam dedi kafam karıştı takip ettiğim bir çok kişi var onlar bebeğin tutunması için farklı ilaçlarda kullanmışlar tüp Bebek tedavisinde aranızda kullanan var mı lütfen yazar mısınız

Merhaba ben vitamin ilacı estrofem progesteron igne kullandım ama sizin rahim kalınlığıniz iyidir muhtemelen oyuzden tedavi vermemistir

Merhaba ben vitamin ilacı estrofem progesteron igne kullandım ama sizin rahim kalınlığıniz iyidir muhtemelen oyuzden tedavi vermemistir
Estrofem kullanıcam birde bir kaç vitamin yazdı progestan fitil ve progestan iğne bunlar dışında tekrarlayan düşüklerde farklı ilaçlar kullanılmıyo mu onu soruyorum sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım neden o kadar az ben sabah aç Imom alıyorum öğlen coraspirin ikindi estrofem akşam decavit ve günde 3 er öğünlerde 9 tane progestan fitil toplam alıyorm 3 er şekilde alıyorum

Sizinde mı ikinci transfer düşük mü yaptınız
Prograf, prednol gibi ilaçlar veriliyor bazen ek olarak. Tekrarlayan başarısız transferden sonra veya nk hücre paneli testi sonucuna göre prografın yanına intralipid serum. Vücut bağışıklık sistemi aşırı çalışıp embriyonun tutunmasına engel olmasın diye. Pıhtılaşma problemlerinde veya ileri yaşta kan sulandırıcı iğne veriliyor. Estrofem I çok yoğun alıyoruz ya o hapında nadir tam etkilerinden biri damar tıkanıklığı veya emboli. O sebeple de coraspin ya da kan sulandırıcı yazılıyor.

Anladım çok teşekkür ederim açıklamanız için..intralipit bunun fiyatı ne kadar doktoruma söylesem yazar mı

Transferden kaç gün önce mesela birde bu serum bir tane mı yoksa ayrı ayrı mı almamız lazım kusura bakmayın çok soru sordum
Transferden önce verilecekse uluslararası araştırmalar rahim kalınlaştırmaya başladıktan sonra 14 gün 1 doz - 22.gün bir doz şeklinde. Ama Türkiye de genelde transfer günü ya da 1 gün öncesi veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…