- 27 Eylül 2025
- 11
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi duygusal hatun
-
Estrofem kullanıcam birde bir kaç vitamin yazdı progestan fitil ve progestan iğne bunlar dışında tekrarlayan düşüklerde farklı ilaçlar kullanılmıyo mu onu soruyorum sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba ben vitamin ilacı estrofem progesteron igne kullandım ama sizin rahim kalınlığıniz iyidir muhtemelen oyuzden tedavi vermemistir
Sizinde mı ikinci transfer düşük mü yaptınızMerhaba ben vitamin ilacı estrofem progesteron igne kullandım ama sizin rahim kalınlığıniz iyidir muhtemelen oyuzden tedavi vermemistir
Yok benim ilk dememem canım bilmiyorum ama yorum yaparlar anlayan kisilerSizinde mı ikinci transfer düşük mü yaptınız
Anladım canım teşekkür ederimYok benim ilk dememem canım bilmiyorum ama yorum yaparlar anlayan kisiler
Aynı şekilde.bende kan sulandirici arti fitilde kullaniyorum dün oldum tramsferMerhaba ben vitamin ilacı estrofem progesteron igne kullandım ama sizin rahim kalınlığıniz iyidir muhtemelen oyuzden tedavi vermemistir
Canım neden o kadar az ben sabah aç Imom alıyorum öğlen coraspirin ikindi estrofem akşam decavit ve günde 3 er öğünlerde 9 tane progestan fitil toplam alıyorm 3 er şekilde alıyorumMerhaba kızlar 9 Mayıs'ta düşük yaptım.. Ekim'de transfer olucam doktorum progestan dışında farklı ilaç yazmycam dedi kafam karıştı takip ettiğim bir çok kişi var onlar bebeğin tutunması için farklı ilaçlarda kullanmışlar tüp Bebek tedavisinde aranızda kullanan var mı lütfen yazar mısınız
Prograf, prednol gibi ilaçlar veriliyor bazen ek olarak. Tekrarlayan başarısız transferden sonra veya nk hücre paneli testi sonucuna göre prografın yanına intralipid serum. Vücut bağışıklık sistemi aşırı çalışıp embriyonun tutunmasına engel olmasın diye. Pıhtılaşma problemlerinde veya ileri yaşta kan sulandırıcı iğne veriliyor. Estrofem I çok yoğun alıyoruz ya o hapında nadir tam etkilerinden biri damar tıkanıklığı veya emboli. O sebeple de coraspin ya da kan sulandırıcı yazılıyor.Sizinde mı ikinci transfer düşük mü yaptınız
Anladım çok teşekkür ederim açıklamanız için..intralipit bunun fiyatı ne kadar doktoruma söylesem yazar mıPrograf, prednol gibi ilaçlar veriliyor bazen ek olarak. Tekrarlayan başarısız transferden sonra veya nk hücre paneli testi sonucuna göre prografın yanına intralipid serum. Vücut bağışıklık sistemi aşırı çalışıp embriyonun tutunmasına engel olmasın diye. Pıhtılaşma problemlerinde veya ileri yaşta kan sulandırıcı iğne veriliyor. Estrofem I çok yoğun alıyoruz ya o hapında nadir tam etkilerinden biri damar tıkanıklığı veya emboli. O sebeple de coraspin ya da kan sulandırıcı yazılıyor.
Ben daha başlamadım adetimle beraber baslycamCanım neden o kadar az ben sabah aç Imom alıyorum öğlen coraspirin ikindi estrofem akşam decavit ve günde 3 er öğünlerde 9 tane progestan fitil toplam alıyorm 3 er şekilde alıyorum
İnşallah herşey gönlünüzce olurBen daha başlamadım adetimle beraber baslycam
Teşekkür ederimİnşallah herşey gönlünüzce olur
Ben eczaneden 1500 tl ye aldım. Doktor reçete yazdı. Yarın eve hemşire gelip takacak. O da 2500 tl. Adı Clinoleic serumAnladım çok teşekkür ederim açıklamanız için..intralipit bunun fiyatı ne kadar doktoruma söylesem yazar mı
Bunun faydası oluyo değil mi tam olarak ne içinBen eczaneden 1500 tl ye aldım. Doktor reçete yazdı. Yarın eve hemşire gelip takacak. O da 2500 tl. Adı Clinoleic serum
Birde bu transferdwn önce mi sonra mı oluyoBen eczaneden 1500 tl ye aldım. Doktor reçete yazdı. Yarın eve hemşire gelip takacak. O da 2500 tl. Adı Clinoleic serum
Bağışıklığı baskılamak için. Vücut embriyo yu yabancı cisim olarak görüp atmasın diye.Bunun faydası oluyo değil mi tam olarak ne için
Transferden önce ya da transfer günü, test günü pozitif çıkarsa bir daha veriliyorBirde bu transferdwn önce mi sonra mı oluyo
Transferden kaç gün önce mesela birde bu serum bir tane mı yoksa ayrı ayrı mı almamız lazım kusura bakmayın çok soru sordumTransferden önce ya da transfer günü, test günü pozitif çıkarsa bir daha veriliyor
Transferden önce verilecekse uluslararası araştırmalar rahim kalınlaştırmaya başladıktan sonra 14 gün 1 doz - 22.gün bir doz şeklinde. Ama Türkiye de genelde transfer günü ya da 1 gün öncesi veriliyor.Transferden kaç gün önce mesela birde bu serum bir tane mı yoksa ayrı ayrı mı almamız lazım kusura bakmayın çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?