Tüp bebek ikiz gebelik olup birini düşürüp diğeriyle devam eden var mı?

Beti35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
5
4
86
36
9 Haziran'da 5. Gün embriyosu transfer oldum iki adet hamile olduğumu 15 Haziran'da öğrendim 28 Haziran gecesi hafif pembe kanama ve ağrım oldu sabah doktoruma gittim doktor ikiz olduğunu düşük tehdidi olduğunu söyledi ilaç verdi eve gittim kanamam başladı acile gittim doktor devam ediyor gebeliğin tehdit var parça gelirse gel tekrar dedi eve gittiğimde et parçası geldi ağrılarımla birlikte ve hemen tekrar acile gittim doktor birinin düştüğünü iyi olan kesenin kaldığını ama hala düşük tehdidim olduğunu söyledi kanamam yok ama akıntı şeklinde kahve rengi geliyor ağrım kesildi bugün kendi doktoruma gittim baktı birinin düştüğünü diğerinin kesesinin duruduğunu söyledi bebek var kalp atışı görülüyor 6 haftalık dedi pek olumlu konuşmadı ikizlerden biri düştü mü diğeride düşer dedi bı sorun mu var dedim şuan yok dedi ama yüz ifadesi ve konuşmaları olumsuzdu benim gibi başından geçen varsa yardımcı olabilir mi çok üzülüyorum Allah kimsenin başına vermesin.

bende ikiz tüp bebek gebe kaldım benimde 6. haftada çok şiddetli kanamalarım oldu kocaman parçalar geldi bana da doktorum düşük tehtidi var dedi iğne ilaç verdi bende dikkat ettim elimden geldiğince çok şükür düşük olmadı. başka bir doktora gitme şansın varsa git istersen farklı bir görüş de almış olursun doktorların gerçekten yüz ifadesinden bile kuruntu yapabiliyoruz hassas durumda olduğumuz için. umarım sağlıkla sana tutunur bebeğin.

İki doktor gördü biri acildeki diğeri Kendi doktorum profesör diye güveniyorum ama yinede şu akıntı azalınca gideceğim başka doktora Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

İki doktor gördü biri acildeki diğeri Kendi doktorum profesör diye güveniyorum ama yinede şu akıntı azalınca gideceğim başka doktora Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
aminn. genelde acildekilere çok güvenmem ben ama kendi doktorun da öyle dediyse ona birşey diyemem. umarım sorunsuz devam eder rabbim yardımcın olsun.

İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana canım benim hiç üzülme bebeğinide üzme ben burda bir çok postta biri düşüp diğeri sağlıkla ilerleyen arkadaşlar okudum canını sıkma dinlen istirahat et bolbol

İnşallah birşey olmaz insan ister istemez üzülüyor işte dinleniyorum hiç kalkmıyorum dua edin benim için

Merhaba çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım gebeliğiniz devam ediyormu çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun

M
Merhabalar çok geçmiş olsun . Benim de ikiz transferinde ikisi de tutmuştu. Dediğiniz gibi kanama da yaşadım hatta haftalarca süren lekelenmem de oldu. Kalp atışını duymaya gittiğimizde iki kese vardı birinde kalp atışı vardı diğerinde yoktu . Doktorum bana demişti zaten sağlıklı kese büyüdükçe onu baskilar lekelenmelerin olması normal diye . Tabi normal hamileliklerde de olduğu gibi ilk 3 ay düşük tehdidi ile karsilasilabiliyor. Bol bol dinlenin inşallah sağlıkla ilerler bebeğiniz

Merhabalar banada aynisi dendi ama betamda düşmüştü smdi tekrar yukseldi sizde betada baktirmismiydiniz

Ben erken kanama yasadim betam dustu smdi yukseldi acaba sizde beta baktrdinizmi o donemde

Arkadasim aynen bahsettiginiz sekilde ikizlerden birini ilk haftalarda kaybetti ama diger kalan bebek simdi 2 yasinda tunya tatlisi bir oglan

Merhaba . Bende aynı durumdayım . Durumunuz ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…