Tüp bebek ilaç bulunmuyo

Allah yardımcınız olsun gonalf dahil ilaçları bulmak zulüm.
Sırf bu yüzden tedavimi iptal etmek zorunda kaldım bidahaki adetle başlayabilicem.
Raporlu oldugu zaman bulmak kat kat zorlaşıyo

Sırf bu yüzden tedavimi iptal etmek zorunda kaldım bidahaki adetle başlayabilicem.
Raporlu oldugu zaman bulmak kat kat zorlaşıyor.
Amin inşallah canım..evet cok zor bulmak ilaçlari..sende mi devlette yaptiriosun?

Raporlu oldugu zaman bulmak kat kat zorlaşıyor.
Bir dahaki tedavide nasıl temin edilecek bulma şansı var mı?

Bende özelde tedavi oluyorum ama rapor cıkardık bu sefer 4 senede raporsuz 4 deneme yapmak bizi cok yıprattı ne yazık
Merhaba geçmiş olsun inşallah bebeğinize kavusursunuz,ben de rapor çıkarmak istiyorum fakat yenı yıldan önce de fiyatlar değişmeden tedaviye başlasam mı bilmiyorum.Rapor çıkarmak ne kadar sürüyor zaman olarak.Bir de benım sorunum kromozom bozukluğu olması bu durumda rapor verirler mi acaba ?

Merhaba geçmiş olsun inşallah bebeğinize kavusursunuz,ben de rapor çıkarmak istiyorum fakat yenı yıldan önce de fiyatlar değişmeden tedaviye başlasam mı bilmiyorum.Rapor çıkarmak ne kadar sürüyor zaman olarak.Bir de benım sorunum kromozom bozukluğu olması bu durumda rapor verirler mi acaba ?
O konu hakkında bilgim yok ama diğer kriterlerde uyuyorsa bence verilir.
Raporu ben tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanede medicalpark ta cıkarttırdım bir günde kendileri cıkartıyo. Devlette cıkarmak nekadar sürüyor bilemiyorum

O konu hakkında bilgim yok ama diğer kriterlerde uyuyorsa bence verilir.
Raporu ben tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanede medicalpark ta cıkarttırdım bir günde kendileri cıkartıyo. Devlette cıkarmak nekadar sürüyor bilemiyorum
Merhaba hangi medikal parkta görüyorsunuz tedavi

Back
X