Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar ve doz olarak kişiden kişiye değişir ilk aşamasında ben 3 kutu gonal f 900 ve birkaç ilaç kullanmıştım totalde 20 bin gibi bir ücret vermiştim transfer sonrası sigortanın karşıladığı ilaçlarda var ama mesela günde 2 progestan dex vuruyorum sigorta karşılamıyor 580 küsür lira kutusu ve 3.5 gün yetiyor sık sık aldım günde 6 adet estrofem kullanıyorum 4 duphaston 1 Enox iğne 1 aspirin yarım Prednol va 3 günde 1 kalçadan proluton depot yaptırıyorum bu ilaçlar çok çabuk bitiyor ama ben şimdiye kadar toplamda 30 40 bin kesin ilaçlara vermişimdir belki geçmiştir bir de kalp atışı duyulana kadar kullanılıyorum transfer sonrası verilen ilaçlar yani en azından benim sürecim bu şekilde![]()
Ben devşette 1deneme yaptırdım gerçi iptal oldu ama pcos yumurtlama sorunu var sdce gonal f ve cetrodit kullandım folik asit bile söylemediler o kadar farklılık olur mu cidden anladım. Hiç ekstra ilaç takviye bişey yok. Devlet ilgisiz mi çözemedimTüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar ve doz olarak kişiden kişiye değişir ilk aşamasında ben 3 kutu gonal f 900 ve birkaç ilaç kullanmıştım totalde 20 bin gibi bir ücret vermiştim transfer sonrası sigortanın karşıladığı ilaçlarda var ama mesela günde 2 progestan dex vuruyorum sigorta karşılamıyor 580 küsür lira kutusu ve 3.5 gün yetiyor sık sık aldım günde 6 adet estrofem kullanıyorum 4 duphaston 1 Enox iğne 1 aspirin yarım Prednol va 3 günde 1 kalçadan proluton depot yaptırıyorum bu ilaçlar çok çabuk bitiyor ama ben şimdiye kadar toplamda 30 40 bin kesin ilaçlara vermişimdir belki geçmiştir bir de kalp atışı duyulana kadar kullanılıyorum transfer sonrası verilen ilaçlar yani en azından benim sürecim bu şekilde![]()
Ben devşette 1deneme yaptırdım gerçi iptal oldu ama pcos yumurtlama sorunu var sdce gonal f ve cetrodit kullandım folik asit bile söylemediler o kadar farklılık olur mu cidden anladım. Hiç ekstra ilaç takviye bişey yok. Devlet ilgisiz mi çözemedim![]()
Ben tedavi ücreti olarak 35 bin tl ödedim normalde 40 mış eski hastası olduğum için transfer günü de 9 bin tl dondurma ücreti ödedik totalde 44 bin tl sadece tedavi ücreti benim doktorum kendi muayenehanesinde süreci ilerliyor opu transfer Acıbadem kozyatağında oldu dondurulmuş embriyolarım da Acıbadem de ilaçları doktorum yazdı kendim aldım o yüzden hastane ilaç ücreti söylüyor mu bilmiyorum ben ilk kez duydumTeşekkür ederim.
Acıbadem Maslaktan fiyat bilgisi aldım. İlaçlar için 70.000 tl gibi bi miktar söylediler. Acaba yurtdışından geldiğim içinmi buladar pahalı diye düşünüp kıyaslamak istedim.![]()
Ben devşette 1deneme yaptırdım gerçi iptal oldu ama pcos yumurtlama sorunu var sdce gonal f ve cetrodit kullandım folik asit bile söylemediler o kadar farklılık olur mu cidden anladım. Hiç ekstra ilaç takviye bişey yok. Devlet ilgisiz mi çözemedim![]()
Çok öyle düşünmemek lazım herkes farklı veya farklı bir sorunu olduğu için ilaçlarda farklılık gösterir kimisine transfer sonrası hiç ilaç kullandırtmayanda var benim bir önceki tedavimde bende bu kadar ilaç kullanmamıştım opu öncesi bende gonal f cetrodite ve 2 başka ilaç kullandım sonrasında adet bekledim normal ilaç kullandım adet olunca başlangıçta duphaston ve estrofem kullandım transfer olmadan 1 2 gün önce de ilaç sayısı ve kullanımı değişti dün keseyi gördüm dün de folik asite başladım mesela takviye vs banada doktorum vermediBen devşette 1deneme yaptırdım gerçi iptal oldu ama pcos yumurtlama sorunu var sdce gonal f ve cetrodit kullandım folik asit bile söylemediler o kadar farklılık olur mu cidden anladım. Hiç ekstra ilaç takviye bişey yok. Devlet ilgisiz mi çözemedim![]()
Yurtdışında yaşadığına göre Türkiye de sosyal güvencen yok (Bağkur ssk gibi) bu yüzden senin ilaçlarının benimkinden yüksek tutması çok normal çünkü benimkinin 1 I hariç hepsini sigorta karşılıyorTeşekkür ederim.
Acıbadem Maslaktan fiyat bilgisi aldım. İlaçlar için 70.000 tl gibi bi miktar söylediler. Acaba yurtdışından geldiğim içinmi buladar pahalı diye düşünüp kıyaslamak istedim.![]()
Hayirla sonuclansin sonucunuz sefasini surersiniz insallah yeni yil ikizlerinizi getirsin dilerimArkadaşlar merhaba bende özel bi klinikte tüp bebek denedim normalde klinikte yapılan işlemleri hepsi 45.000 ondan hariç ilaçlar için hastaneden alabileceğimizi de söylediler yani klinikten ama dışarıda bulabileceğimiz de söylediler biz genelde dışardan aldık tabi illaki dışarıda biraz daha fark etti fiyatlar yani toplamda bizim de 80.000 civarı vardır transferim 28 Aralık 2023 ve ben hala da iğne ve bazı ilaçlarıma devam ediyorum sonrası ne olur bilmiyorum tabi umarım bunca cefa bize sefa olarak döner rabbim yardım eder de bebeklerimize kavuşuruz.
İnşallah çok teşekkür ederim Ferti-Jin kliniği Seval hanım var ordaHayirla sonuclansin sonucunuz sefasini surersiniz insallah yeni yil ikizlerinizi getirsin dilerim
Hangi klinik doktorunuz kim acaba ?
Insallah saglikla sonuçlansinİnşallah çok teşekkür ederim Ferti-Jin kliniği Seval hanım var orda
klinik zaten o kadar ilgiliki her sorununuzu mesajla cevap alabiliyorsunuz istediğiniz saat arayabiliyorsunuz ilk denemem ilk hamileliğim olucak inşallah![]()
Hepimizin gönlüne göre versin Allah hayırlı sağlıklı ve ne zaman nasipse o zman gelsinler geç olsun güç olmasın inşallah.Insallah saglikla sonuçlansin
Bende yarin ilk muayenemi olacagim insallah baslayacagim istanbul tüp bebek merkezinde emre karatekelioğlu hoca ile insallah banada ugurlu gelir![]()