• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ilaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hadise85

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
13
3
16
40
merhabalar elimde iki adet hiç açılmamış gonal f var son kullanma tarihleri nisan ayında doluyor tedavimiz ertelendiği için ankarda yakın zamanda tedavi olacak bir arkadaşla değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz

Arkadaslar merhaba elimde tedavimden kalan merional 75 11 kutu , gonapeptyl 0.1mg 7ad. , Orgulatron 2 ad. , Ovitirelle 1 kutu bulunmaktadir gercekten ihtiyac sahibi izmir icinde oturan arkadaslara elden teslim edilebilir. Karsiyaka medical parkin yakiminda oturuyorum isteyen arkadaslardan mesaj bekliyorum izmir ici

Merhabalar. Umudumu kaybediyorum artık, kızlar. Üç yıldır bebişim olmuyor ne yazık ki... doktor doktor gezmekten gına geldi, hormon testleri, sperm testleri, rahim filmi vb derken hala birşey yok çok içim acıyor..... Her doktor farklı birşey diyor çekmediğim sıkıntı kalmadı... Bir kız arkadaşım bana kliniğinizi önermişti. İnşallah bebeğim hayallerimde kalmıyacak!

Yani kızlar, bir kız arkadaşım sitenizi önerdi, ben de girince gördüm ki siteniz çok faydalı kadınlar için. Çok memnun oldum birkaç iyi makale okumaktan sonra. Admine sonsuza dek teşekkür ederim :).

Tedavimden kalan 4 kutu gonalf 450 bulunmaktadır. Haziran 2018 son kullanma tarihi. Buzdolabında uygun ortamda muhafaza edilmektedir, istanbul Anadolu yakasında oturuyorum .ihtiyacı olan arkadaşlara hesaplı fiyata verebilirim.

Arkadaslar merhaba elimde tedavimden kalan merional 75 11 kutu , gonapeptyl 0.1mg 7ad. , Orgulatron 2 ad. , Ovitirelle 1 kutu bulunmaktadir gercekten ihtiyac sahibi izmir icinde oturan arkadaslara elden teslim edilebilir. Karsiyaka medical parkin yakiminda oturuyorum isteyen arkadaslardan mesaj bekliyorum izmir ici
mrb ovitrelle varsa ben alabilirmiyim

Arkadaşlar elimde Menegon var tedaviden kalan mart 2019 tarihli raporlu fiyattan yardımcı olabilirim

merhabalar benimde elimde merional var 13 kutu dondurulmuş embriyolarımı yaptıracağım için paraya ihtiyacım var uygun fiyata vermek isterim

Tedavidan kalan 1 yeni kutu Agnucaston 30 tablet ve yeni gonapeptyl 7 enjektor var . Uygun fiyata verebilirim . Yer Kocaeli

Merhaba elimde tedavi sonucu 1adet cetrotide ve 3 adet gonal f 450 ünitelik var

merhaba 1 adet cetrotide ihtiyacım var acilen.
istanbuldayım var mı elinde olan acil yazabilir misiniz?

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
      12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X