Tüp bebek ilaçlari 😞😞😞😞

Estrofem beni mahfetti evet iyiki az ilac kullaniyorum ama bazen nefes alamiyo gbi oluyorum icim çok sıkılıyo gnelliklede akşamlariii
Bende estrofemi kalp atışından sonra kesmisti.

2 hafta ôncesine kadar banada akşamları bir fenalık basıyordu ama zamanla hafifliyor merak etme yani
iki kaşık yemek yesem dünyaları yemiş gibi sisiyordum akşamları
Düzelir zamanla

Estrofem vajinal kullaniliyormu???
Evet canim alistim artik pit parmagimla iceri
Agizdan 5 tane aldim fayda etmedi yeterince kalinlasmadi rahim. Ilk transferde cok gec kalinlasti negatif oldu. Sonraki 5 ay yine gec kalinlastigi icin transferi iptal ettik. Bu sefer basla bir sey deniyecegim dedi doktorum ve sadece 2 vajinalle mukemmel kalinlasma oldu. Cok sukur positif.
Bazen sindirimden kaynakli agizdan etki etmeyebiliyormus.

aynen oyle oluyor. Su içsem şisiyorum karnimda fena şiş.. insallah en kisa zamanda biter bu.

Gerçekten şuan çok sasirdim yani midem zaten sorunlu onu da vajinal şey yapsam super olur...

Selam ben de tup bebek için tedavi oluyorum yeniyim şuan yumurta uyarılması için iğneler kullanıyorum p.tesi tekrar gidecem bisey sormak istiyordum müsait olduğunuzda yardımcı olabilirmisiniz
Buyur canım sorabilirsin.

Doktoruna danis diyecegim ancak genelde transfer sonrasi dengeyi bozmamak icin ilac duzenini degistirmiyorlar

Allaha emanet bebegim bugun 1 tane kullandim estrofem... aksama kadar hiç sıkintı yasamadim. Aksam ictim yemekten sonra hala rahatsizligimdan uyuyamadim. Gunde 1 tane günduz icecegim.

Hayirli olsun canim tabiki sorabilirsin

Şimdi bende ve eşimde def gözle görünen tıbben daha doğrusu bir durum yok ama 10 yıldır olmadi 3. Tup bebek ama diğerlerini pek hatırlayamadım gonl f kullanıyorum 300 lük 6. Günüm olacak son iki gundurde çatlamasın diye iğne kullanıyorum bole sanki akıntı geliyormuş gibi oldu dr da her gittiğimde kan alıyor catliyirmu acaba erkenden çatlama falan olabilirmi kafama takıldı birde bu son ödemeyi toplamada.mi yapıyorduk transferdemi

Yazdim ama sizde yardimci olabilirsiniz birde bana anlatirmisiniz bekleme sirasinda neler yaptınız
Canım ben bol bol dinlendim kabak çekirdeği bal annanas yedım kırmızı et balık bunlar çok cok yedım gerçekten faydası var bence klozete gitirm hep ve ilk 3 gun ayakta idrar yaptım büyük tuvalet cıkmadım bir sıkıntıda olmadı.

Ben toplamada ayri transferde ayri odedim bunun icin kurumla iletisime gecmelisin canim

Akinti normal diye biliyorum ilaclar yapiyor. Doktorun illaki catlamasin diye kontrol altinda tutacaktir. Gittigin zaman catlamiş tedavi iptal diyecek hali yok. Ilacta baslamissin zaten. Doktoruna guveniyorsan sorun yok
Insallah bu tedavinde yuzun guler bebisini kucagina alirsin cnm

Hay aksi demek öyle... Ben tsh icinde hap kullaniyorum. Bazen agrim oluyo inanin artik agri kesici icmeye bile yer kalmiyo. Allah seninde yardimcin olsun ne zman keseceksin prednolu
Insallah 10 haziranda 7 haftalik oluyoruz. Hem kalp atisi hem kese icin gideceğiz. O zaman karar verecek muhtemelen kesecekmis ilaclari. Degerim 9.gun 475 12.gun yani test günümde 1473 idi. Iki embriyo konmuştu. Bakalim muhtemelen ikizdir dediler ama :)) merakla bekliyorum. senin ne zaman kesilecek canim ?

10.haftada deniliyor.
Şuan 6.haftadasin o zaman benim vajinal gozuktu kese ve bebek. Sen niye 7 yi bekliyosun ki

Bizde 5 de kese 7 de kalp atışı duyduk bence de 10. Hafta neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…