Tüp bebek ilaçlari 😞😞😞😞

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Arkadaslar 6+5 hamileyim.
Crionine jel (2kez
Estrofem (2 kez
kullaniyorum.
Doktorum 10.haftaya kadar devam edecegiz dedi... Hamilelikle ilgili hicbir sıkıntım yok ama ilaclardan aşırı bunaldimmm 🙄
Jel artik kaşinti yapiyor ve topak topak oluyor neyse bir sekilde hallediyorum dayanabilir bit hal aliyor ama estrofemmm beni cildirtiyor artikkk
Mide agrisi
Mide yanmasi
Iç sıkıntısı daha ilaçtandir diyemedigim bir cok sorun...

Agri kesici degil ki bu ilac iyi gelmedi deyip başka marka kullanayim. Ama çok bunaldim bu durumdan. Evet bebişler icin deger tabiki ama iç sıkıntısından olecegim yakinda..

Hiçbir sey yapasimda gelmiyor içim sıkılinca... sizler neler yapiyorsunuz bu ilaci gunde 1 kez içsem ne olur..
Hemsire biz ne olur ne olmaz diye 10.haftaya kadar kullandirtiyoruz karar sizin dedi...

Ama bu şikayetlerimin bir çözümü yok muuu ?? Birtek ben mi bu durumdayim 😞😞😞

Crionine jel (2kez
Estrofem (2 kez
kullaniyorum.
Doktorum 10.haftaya kadar devam edecegiz dedi... Hamilelikle ilgili hicbir sıkıntım yok ama ilaclardan aşırı bunaldimmm 🙄
Jel artik kaşinti yapiyor ve topak topak oluyor neyse bir sekilde hallediyorum dayanabilir bit hal aliyor ama estrofemmm beni cildirtiyor artikkk
Mide agrisi
Mide yanmasi

Agri kesici degil ki bu ilac iyi gelmedi deyip başka marka kullanayim. Ama çok bunaldim bu durumdan. Evet bebişler icin deger tabiki ama iç sıkıntısından olecegim yakinda..

Hiçbir sey yapasimda gelmiyor içim sıkılinca... sizler neler yapiyorsunuz bu ilaci gunde 1 kez içsem ne olur..
Hemsire biz ne olur ne olmaz diye 10.haftaya kadar kullandirtiyoruz karar sizin dedi...

Estrofemin yani etkisini hic yasamdim fakat JEL benide cildirtmisti hemsire yapck bisey yok dayanmak zorundasin demisti. Gel gor ki 11. Haftada kaybettim bebeğimi keske aylarca kullnsaydimda bebis benle olsaydi. Dişini sık canım gecici sure hersey onun icin

Estrofemin yani etkisini hic yasamdim fakat JEL benide cildirtmisti hemsire yapck bisey yok dayanmak zorundasin demisti. Gel gor ki 11. Haftada kaybettim bebeğimi keske aylarca kullnsaydimda bebis benle olsaydi. Dişini sık canım gecici sure hersey onun icin

Yaaa canımmm başın sagolsun allahim biran once tekrar yasatsin.. saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersinnn...
Ilaci birakmismiydin peki ? Sorun neydi bi sebep soylediler mi ??

Suan bende kendimi col kotu hissediyorum esimde kiziyor 5 sene istedin agladin uzuldun simdi hamilesin sikayet ediyorsun diyor. Ama hamilelikten degil ilaclardan...

Yaaa canımmm başın sagolsun allahim biran once tekrar yasatsin.. saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersinnn...
Ilaci birakmismiydin peki ? Sorun neydi bi sebep soylediler mi ??

Suan bende kendimi col kotu hissediyorum esimde kiziyor 5 sene istedin agladin uzuldun simdi hamilesin sikayet ediyorsun diyor. Ama hamilelikten degil ilaclardan...
Sebep soylemedi ilk gebeliklerde dusuk riski hep var dedi rahimde kalınlaşma vardi sonra operasyon gecirdim onun icin simdi tekrar basladim. Esin dogru soylemis ama ilaclar duygu durumunu alt ust ediyor malesef. Kndini motive et eve kapanma daraldin mi çık nesef al gunluk rutininin dışına cik yani. İnsallh sende sağlıkla kucağına alirsin cok sagol duaların dileklerin icin

Sebep soylemedi ilk gebeliklerde dusuk riski hep var dedi rahimde kalınlaşma vardi sonra operasyon gecirdim onun icin simdi tekrar basladim. Esin dogru soylemis ama ilaclar duygu durumunu alt ust ediyor malesef. Kndini motive et eve kapanma daraldin mi çık nesef al gunluk rutininin dışına cik yani. İnsallh sende sağlıkla kucağına alirsin cok sagol duaların dileklerin icin

Yani ilk zamanlar yoktu gayet iyiydim ne olduysa 6.haftaya girince oldu asiri sinirli gergin bunalmis agrilari sancilari bitmeyen ic bunaltisi yasayip esine saran ama disari cikmayi reddeden biri oldum iyice...

Tesekkur ederim bende onerilerin için. Insallah olumlu sonuclar alirsinnn

Yani ilk zamanlar yoktu gayet iyiydim ne olduysa 6.haftaya girince oldu asiri sinirli gergin bunalmis agrilari sancilari bitmeyen ic bunaltisi yasayip esine saran ama disari cikmayi reddeden biri oldum iyice...

Tesekkur ederim bende onerilerin için. Insallah olumlu sonuclar alirsinnn

Pink lütfen sıkıntı yapma 3 hafta daha dişini sık.. eski günlerini hatırla 5 yıldır neler çektin..
Bi iğne vardı hatırlıyor musun transfer sonrası yapılıyordu 5 gün yaptılar bana.. aşırı ağrılı bir iğne kalçadan vuruluyor..
O gün yine iğneyi vurdurmak için gittim sağlık ocağına.. aşırı yandı ağrıdı.. ve ben ne dedim biliyormusun.. bebeğin olacak deseler hergün bu acıyı çekerdim hergün bu iğneyi 9 ay boyunca vurdururdum yeterki güzel günleri göreyim demiştim..
Seninki biraz Piskolojik canım az daha dayan yeterki meleğin seninle olsun sağlıklı olsun inşallah... banada dua et lütfen son 1 haftam kaldı tedaviye başlayacağız nasipse inşallah..

Canım başka seylerle ilgilenip kafanı dağıtmaya calış transfer sonrası dediğin iğne progestan iğne değil mi transferden sonra 10 gün 2 günde 1 vuruldum yaklaşık 2 haftadır hergün vuruluyorum 4 5 gün oldu fitili bırakalı günde 3 kereydi lekelenmelerim kanamalar olunca doktor bu sefer iğneyi iki doza cıkardı fitili bıraktırdı.afedersin popomun sağı solu mosmor artı kocaman kocaman bezeler oldu taş gibi geçmiyor iğne vuramadı hemşire ovala yoksa böyle kalır dedi.yanında tiroid ilacı eklendi kan sulandırıcı da devam estrofem ben hıc kullnmadm bılemıcem.ama hamile kalamazken rabbim verde iğne ilaç ne varsa razıyım derdım çok şükür ne acısı umrumda ne morluk gunde 5 kerede vurulcak olsam hastanede kalacakta olsam bugünleri yaşattı ya rabbim geçecek.için daraldığında bebeğini sev onunla ilgili hayaller kur güzel şeyler düşün rahatlayacaksın.

Canım Kalçadan yapılan progestan kullanıyorum 2 ay oldu fitil artı kan sulandirici sukur bir sıkıntım yok ama kalcam kabul etmiyor artık kan sulandirici göbeğim kabul etmiyor kola geçtik estrofem günlük 4 tane içiyordum 1 bucuk aydır geçen çarşamba bıraktım 8 haftalık olcaz bayramın 1. Günü şükur halime bende 4sene istedim yani ilaçlar geçici önemli olan rbbeklerimiz banada oluyordu ateş başlıyordu sikiliyordum ama geçti galiba 12 haftada da Kalçadan olan iğne bitecek kan sulandirici devammis hayırlısı hakkimizda

Bide canım 7 haftada bebek kalp atışı duyulunca kesiyorlar neden 2 hafta beklemek zorundasın

Canm senin son adet tarihin neydi şimdi kaç haftalık oldun 😊
Valla ben hepsini karıştırıyorum 🤣🤣bebek şuan 7+3 günlük canım kalp atışı duyduk çok şükür 28 haziran kontrolüm var hersey yolunda şuanda 👶👩‍❤️‍👨

Ben progestani gobekten yapiyorum 1 aksam.
Crionine jel 1 sabah
Estrofem 2 gece vajinal
C.. fort diye bi bant vardi 3 gunde bir. Bir tek onu biraktim simdilik.
4+1 deyim henuz cok rahatsiz etmiyor. Sadece gobegim aciyor biraz igneden ama simdilik umursamiyorum.
6. Haftada kontrole gidecegim dr o zaman ayarariz ilaclarini dedi.
Allah hepimize kuvvet versin.

Crionine jel (2kez
Estrofem (2 kez
kullaniyorum.
Mide agrisi
Mide yanmasi

Yanlız degilsin canım merak etme
Sen gene az ilaç kullaniyormuşsun
Ben sabah kan civitici folik asit progestan fitil
Öğlen prednol hap (acayip acı bir ilaç ) ,fitil
Akşam da progestan iğne ,kan civitici igne,coraspin ve progestan fitil kullanıyorum
İğneleri 3 aydır her gün vuruluyorum kalcam,göbek ve kolumda morarmadik yer kalmadı progestan iğneyi bir kerede olsa vurulduysan bilirsin vurulan yerde bezeler oluşuyor.😏
Kuzularim için katlaniyorum tek onlar sağlıklı olsunlar da bu sıkıntılar gelip geçici canım benim 🤰
Sende her bunaldiğinda şükret ve onunla konuş 😊👍

Benim de 5+5 günlük olduk ama hala igneler ilaclar devam. Progestan kalçadanve her gun. Artik butun kalcam beze icinde ufak ufak sislikler. Gobekten Oksapar devam tabii gobek yer yer morluk icinde :) Estrofem 2 kez Corasprin 1 kez Folik asit vee Prednol diye bir hap zehir gibi. Zorla gidiyo bogazimdan ama kalp atisina kadar devammis benim randevu 10 haziran :) onlar icin her seye degerr :)

Valla ben hepsini karıştırıyorum 🤣🤣bebek şuan 7+3 günlük canım kalp atışı duyduk çok şükür 28 haziran kontrolüm var hersey yolunda şuanda 👶👩‍❤️‍👨
1 gün aramız vardı benm transfer 28 senın 29 ama benım bebişim bugün tam 7 haftalık oldu ondan sordum canm son adet tarihim 11 nisandı 7+2 olmalıydı 2 gün fark var ultrasonla 😊

Pink lütfen sıkıntı yapma 3 hafta daha dişini sık.. eski günlerini hatırla 5 yıldır neler çektin..
Bi iğne vardı hatırlıyor musun transfer sonrası yapılıyordu 5 gün yaptılar bana.. aşırı ağrılı bir iğne kalçadan vuruluyor..
O gün yine iğneyi vurdurmak için gittim sağlık ocağına.. aşırı yandı ağrıdı.. ve ben ne dedim biliyormusun.. bebeğin olacak deseler hergün bu acıyı çekerdim hergün bu iğneyi 9 ay boyunca vurdururdum yeterki güzel günleri göreyim demiştim..
Seninki biraz Piskolojik canım az daha dayan yeterki meleğin seninle olsun sağlıklı olsun inşallah... banada dua et lütfen son 1 haftam kaldı tedaviye başlayacağız nasipse inşallah..

Allah herkese nasip etsin canim inşallah herşey gönlünce olur...

Ben progestani gobekten yapiyorum 1 aksam.
Crionine jel 1 sabah
Estrofem 2 gece vajinal
C.. fort diye bi bant vardi 3 gunde bir. Bir tek onu biraktim simdilik.
4+1 deyim henuz cok rahatsiz etmiyor. Sadece gobegim aciyor biraz igneden ama simdilik umursamiyorum.
6. Haftada kontrole gidecegim dr o zaman ayarariz ilaclarini dedi.
Allah hepimize kuvvet versin.

Estrofem vajinal kullaniliyormu???

Yanlız degilsin canım merak etme
Sen gene az ilaç kullaniyormuşsun
Ben sabah kan civitici folik asit progestan fitil
Öğlen prednol hap (acayip acı bir ilaç ) ,fitil
Akşam da progestan iğne ,kan civitici igne,coraspin ve progestan fitil kullanıyorum
İğneleri 3 aydır her gün vuruluyorum kalcam,göbek ve kolumda morarmadik yer kalmadı progestan iğneyi bir kerede olsa vurulduysan bilirsin vurulan yerde bezeler oluşuyor.😏
Kuzularim için katlaniyorum tek onlar sağlıklı olsunlar da bu sıkıntılar gelip geçici canım benim 🤰
Sende her bunaldiğinda şükret ve onunla konuş 😊👍

Estrofem beni mahfetti evet iyiki az ilac kullaniyorum ama bazen nefes alamiyo gbi oluyorum icim çok sıkılıyo gnelliklede akşamlariii 😎

Benim de 5+5 günlük olduk ama hala igneler ilaclar devam. Progestan kalçadanve her gun. Artik butun kalcam beze icinde ufak ufak sislikler. Gobekten Oksapar devam tabii gobek yer yer morluk icinde :) Estrofem 2 kez Corasprin 1 kez Folik asit vee Prednol diye bir hap zehir gibi. Zorla gidiyo bogazimdan ama kalp atisina kadar devammis benim randevu 10 haziran :) onlar icin her seye degerr :)

Prednol ne için canim ? Benden cok daha kotu durumda olanlar varmis allah hepinizin yardimcisi olsun 😏

Back
X