- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Doktor öyle söyledi. Araya bayram girdi. Keseye de cagirmadi kalp atisiyla birlikte olsun dedi. Net olur dedi.
Anladim canim peki madem...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor öyle söyledi. Araya bayram girdi. Keseye de cagirmadi kalp atisiyla birlikte olsun dedi. Net olur dedi.
Ben toplamada ayri transferde ayri odedim bunun icin kurumla iletisime gecmelisin canim
Akinti normal diye biliyorum ilaclar yapiyor. Doktorun illaki catlamasin diye kontrol altinda tutacaktir. Gittigin zaman catlamiş tedavi iptal diyecek hali yok. Ilacta baslamissin zaten. Doktoruna guveniyorsan sorun yok
Insallah bu tedavinde yuzun guler bebisini kucagina alirsin cnm
Canım ben bol bol dinlendim kabak çekirdeği bal annanas yedım kırmızı et balık bunlar çok cok yedım gerçekten faydası var bence klozete gitirm hep ve ilk 3 gun ayakta idrar yaptım büyük tuvalet cıkmadım bir sıkıntıda olmadı.
Evet dr danıştım aynen oyle normal dedi zaten kontrol altında tutuyoruz dedi çatlama engellemesi icin cetrotide 250 verdi (once Rabbime sonrada dr zaten) vuruluyorum yarın gidecem Allah'ın izniyle bakalim ne diyecek cuma günü bi aksilik olmazsa eger ınsallah toplama yapabiliriz demişti yarın belli olacak bugün kü çatlama engellemesi için vurulduğum iğnenin havasını almayı unuttum.direk vurdum göbekten sijinti olmaz insallah![]()
Ton balık yemedim canım somon balığı aldık fırında yaptı esim fitil yaptıktan sonra zaten 15 dk yürümek lazım birde ben günde 1 kez yıkandim lavaboya gidip geldim arada ev içinde dolaştım ananas meyve olarak yedım günde 2 dilim kabak çekirdeği ide bir kase yedım günlük tabi şimdi tepesinden. Tiksindim yemek bile yiyemiyorum sürekli çıkarıyorum bebegım izin vermiyor bisey yememe şükürNasıl tasami yaptın ton balık falan nasıl ananas duymuştum evde yürüdüm degilmi küçük adımlarla devamlida yatmak iyi değil diyorlar
Bence her gün iğneden iyi yaTup bebek tedavisi gorurken bir tek bize mi clinoleic serum verdiler acaba? :) bana gore en iskence olani oydu, 2 haftada 1 hastaneye git sira bekle, 2 saat uzan...
Masallah Allah tamamina erdirsinOlmaz cnm merak etme insallah guzel sonuclar alirsin surekli yatmak iyi degil. Ben hic yatmadim doktorum moralimi bozmuştu cunku hatta baska merkez arastiriyordum baslariz hemen diye
4.gun idrar testinde pozitifi aldim.
Ananas kabak cekirdegi havuç suyu iç brokoli
Maslalah Allah tamamina erdirsinTon balık yemedim canım somon balığı aldık fırında yaptı esim fitil yaptıktan sonra zaten 15 dk yürümek lazım birde ben günde 1 kez yıkandim lavaboya gidip geldim arada ev içinde dolaştım ananas meyve olarak yedım günde 2 dilim kabak çekirdeği ide bir kase yedım günlük tabi şimdi tepesinden. Tiksindim yemek bile yiyemiyorum sürekli çıkarıyorum bebegım izin vermiyor bisey yememe şükürbuna şükür dıcem hiç aklıma gelmezdi ınslalah sizlerinde olur
Canım şimdi bence dinlenmen daha güzel toplama biraz yoruluyor insan sonrasında hani ondan hemen sonra konulması iyi değil bence ben 2 ay dinlendim sonra konuldu böyle olması daha iyi normal e2 çıkabilir yüksek cunki stres yaptığımız için hormonlar değişiyor sen iyi düşün iyi olsun gerçekten pozitif ol o cok önemli canımMaslalah Allah tamamina erdirsin
Bende dr geldim bugün randv. Vardi cuma günü toplama yapacaz dedi ama transfer obur ay olacakmis e2 yüksek dedi toplamayı yapacak esimdende aynı şekilde donduracaz dedi hayirlisi olsun hayırlı zamanda ınsallah bu ay değilse de diğer aya ınsallah sizce hiç böle bisey duymusmuydunuz
Siz çok kullanmissinie biz 7 haftada kalp atışı duyduk ve keşke doktorİlaçtan olmuyor o. Bebegının kalp atısları basladıgından yorgunluk bitkinlik içinde sıkıntı baslıyor. 14 hafta kullandım estrofemı.
Ben progestani gobekten yapiyorum 1 aksam.
Crionine jel 1 sabah
Estrofem 2 gece vajinal
C.. fort diye bi bant vardi 3 gunde bir. Bir tek onu biraktim simdilik.
4+1 deyim henuz cok rahatsiz etmiyor. Sadece gobegim aciyor biraz igneden ama simdilik umursamiyorum.
6. Haftada kontrole gidecegim dr o zaman ayarariz ilaclarini dedi.
Allah hepimize kuvvet versin.
Evet canım sürekli dolapta olması lazımKizlar merhaba ben gonal f kullaniyorum gecen sefer her gun klinige gitdim ve orda vurdular simdi baska klinikte yaptiryorum ve kendim aliyorum oyle daha uygun fiyatli oluyor ben hepsini surekli buzdolabindami saklamam gerek? Mesela iki kutu alb 4 gun icinde uyguladim aldigmda yaninda buzda vardi fakat surekli buzdolabinda bekletmeliyimmi bilemedim korkudan hic dusariya cikartmadim gidecegim yet varsa bile iyneler yuzunden gidemedim![]()
Yoksa bozuluyor iğne bir etkisi olmuyorEvet canım sürekli dolapta olması lazım
Tamam o zaman fakat aldigimizda cokta soguk gozukmuyolar acaba eczanede nasil bekletiyolar diye dusunupte yanlismi yaptim diyordum :)Yoksa bozuluyor iğne bir etkisi olmuyor
Eczanede dolaptan veriyorlar canım buzdolap ta bekletiyorlar bende 4 sattık yola geldim yanında buz torbaları verdiler sonra dolapta muhafaza ettikTamam o zaman fakat aldigimizda cokta soguk gozukmuyolar acaba eczanede nasil bekletiyolar diye dusunupte yanlismi yaptim diyordum :)
Dolap yani buzdolabi normal gozunde buzlukda digil dimi? :)Eczanede dolaptan veriyorlar canım buzdolap ta bekletiyorlar bende 4 sattık yola geldim yanında buz torbaları verdiler sonra dolapta muhafaza ettik
Evet buzdolabın alt kapısında falanDolap yani buzdolabi normal gozunde buzlukda digil dimi? :)