Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek ilaçları folikülümü geliştirmedi. Yapacak bir şey yok dedi. Acill
Önümüzdeki ay doğal ilerleyisine bakicak doktor ilaçsız. Bende doğal bir şey kullanmak istiyorum aktardan falan. Destek olması için önerileriniz varsa lütfen yardımcı olun. Deneyip faydasını gördüğünüz şeyler var mi
Bende sizin gibiydim ancak çareniz kalmayınca alternatif tıpa yöneliyoruz. Bazı şeyler yapıp fayda görenleri duyuyorum. O yüzden deneyip fayda gören arkadaşların fikirlerini almak isterim
Merhaba, aktardan alınacak bir önerim yok maalesef. hemen bir sonraki aya etki etmez belki ama iki üç ay boyunca beslenmenizde doğal bal, propolis, ceviz, avokado gibi besin değeri yüksek gıdalarla beslenirseniz faydasını görürsünüz bence. Paketli gıdalardan, alkol ve sigaradan da uzak durun. Sizi üzen, strese sokan şeylerden de gücünüz yettiğince. Beslenme ve iyilik hali gerçekten çok etkiliyor her şeyi. Size lazım olan bir tane güçlü kuvvetli yumurta en nihayetinde, inşallah bir an önce hayalini kurduğunuz yavrunuza kavuşursunuz
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için avokado, ceviz falan tükettim biraz ama pek düzenli olduğunu söyleyemem daha dikkatli olmam gerekiyor sanirim. biraz araştırdım hayıt ve çakşır faydalı diyorlar
Önümüzdeki ay doğal ilerleyisine bakicak doktor ilaçsız. Bende doğal bir şey kullanmak istiyorum aktardan falan. Destek olması için önerileriniz varsa lütfen yardımcı olun. Deneyip faydasını gördüğünüz şeyler var mi
MFK takviyesini kullanın tavsiyem, dogal aktardan kullanılacak hiç birşey işe yaramıyor ben cok denedim yok. Benim kanser gecirip kemoterapi almamdan sonra 1 yumurtam bile olmazken olsada bos kalitesiz cıkarken tüp bebek ilaçlarıyla bile zor büyürken yada bozulup büyümezken ve artık olmaz dendiyinde umut kesilince alıp kullandım daha ilk ayda 1 tane yumurtam büyüdü dolu cıktı embiriyo oldu sonra ki ay 3 yumurta oldu büyüdü dolu cıktı 1 embiriyo oldu donduruldu transfer oldum tutmadı ama buna sebeb sıkıntı stresten oldugunu düşünüyorum sonra tekrar alıp kullandım bu sefer 4 yumurta büyüdü dolu cıktı 2 embiriyom oldu transfer bekliyorum hayırlısıyla