Tüp bebek ilaçları için yardim!!!

urban666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
95
45
98
Herkese iyi aksamlar...sizlere bir soru soracaktim:tüp bebk raporu almaya calisiyorum ama aldığım zaman gittigim tüp bebek merkezi raporu kabul etmiyorsa ben ilaclarimi ssk dan alabilir miyim??? Bu ilaclar raporum oldugu icin yaziliyorsa hangi doktor yazmali yani devlette yazdirabilir miyim yoksa özel tüp bebk merkezi yazdiginda ben eczaneden raporum oldugu icin indirimli alabilir miyim??? Son bir sorum daha var.umut bahcecide raporlu tup bebk tedavisi olabiliyor muyuz ?biz devlette cikardigimiz raporla mi oraya gidiyoruz yalnizca yolsa onlar şartlarimiz uygun ise rapor cikarmiza yardimci oluyor mu???? cevaplarinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.simdiden Teşekkürler hepinize. ...

ELİMDE 2 KUTU GONAL-F 450IU, 5 ADET GONAPEPTYL (KULLANIMA HAZIR ENJEKTÖR), 2 AMPUL MENEGON (2 TOZ, 2 SU ŞEKLİNDE), BİRAZDA LUCRİN VAR İHTİYACI OLAN VARSA ÖZELDEN MESAJ ATABİLİR. BU İLAÇLARIN HEPSİNİ MAKUL BİR FİYATA GÖNDEREBİLİRİM BANA GEREK KALMADI ŞUANDA HAMİLEYİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…