yasey yasey Kayıtlı Üye 25 Ocak 2014 64 7 98 31 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yasey #1 arkadaşlar elimde hiç açılmamış (( 2 kutu gonal f 450+ 2 kutu cetrotıde 0.25 mg )) tüp bebek ilaçlarından kaldı.normalde hepsi 800 tl ediyor ama 500 tl ye vereceğim . bende bunlarla hamile kaldım inşallah sizlerede uğur getirir bebeklerinizi kucağınıza alırsınız . ihtiyacı olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz
arkadaşlar elimde hiç açılmamış (( 2 kutu gonal f 450+ 2 kutu cetrotıde 0.25 mg )) tüp bebek ilaçlarından kaldı.normalde hepsi 800 tl ediyor ama 500 tl ye vereceğim . bende bunlarla hamile kaldım inşallah sizlerede uğur getirir bebeklerinizi kucağınıza alırsınız . ihtiyacı olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz
neseli41 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2013 812 1.986 158 1 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yasey #2 yasey .!.: arkadaşlar elimde hiç açılmamış (( 2 kutu gonal f 450+ 2 kutu cetrotıde 0.25 mg )) tüp bebek ilaçlarından kaldı.normalde hepsi 800 tl ediyor ama 500 tl ye vereceğim . bende bunlarla hamile kaldım inşallah sizlerede uğur getirir bebeklerinizi kucağınıza alırsınız . ihtiyacı olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz Genişletmek için tıkla... günaydın, öncelikle gözünüz aydın .. Allahım sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsin . tedavinizi nerede oldunuz , doktorunuz kimdi?
yasey .!.: arkadaşlar elimde hiç açılmamış (( 2 kutu gonal f 450+ 2 kutu cetrotıde 0.25 mg )) tüp bebek ilaçlarından kaldı.normalde hepsi 800 tl ediyor ama 500 tl ye vereceğim . bende bunlarla hamile kaldım inşallah sizlerede uğur getirir bebeklerinizi kucağınıza alırsınız . ihtiyacı olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz Genişletmek için tıkla... günaydın, öncelikle gözünüz aydın .. Allahım sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsin . tedavinizi nerede oldunuz , doktorunuz kimdi?
yasey yasey Kayıtlı Üye 25 Ocak 2014 64 7 98 1 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yasey #3 neseli41 .!.: günaydın, öncelikle gözünüz aydın .. Allahım sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsin . tedavinizi nerede oldunuz , doktorunuz kimdi? Genişletmek için tıkla... merhaba tedavimi istanbul kadıköyde bahçeci sağlık grubunda oldum umut tüp bebek merkezinde dr. um doç.dr. ulun uluğ ; rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı olsun inşallah
neseli41 .!.: günaydın, öncelikle gözünüz aydın .. Allahım sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsin . tedavinizi nerede oldunuz , doktorunuz kimdi? Genişletmek için tıkla... merhaba tedavimi istanbul kadıköyde bahçeci sağlık grubunda oldum umut tüp bebek merkezinde dr. um doç.dr. ulun uluğ ; rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı olsun inşallah
E egunal Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 40.160 6.633 248 2 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yasey #4 http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-asilama-ilaclari-satiyorum-ariyorum.677656/